Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(43)*
Raspunsuri - Pagina 16
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 soacrele astea..la mine cu strabunik lu bebe e necaz mare..k nu stiu cum sa fac sa nu ma mai bata atat la cap sa trec pe la ea..ne vedem cam la 2 sapt o data..dar parca am facut copilul sa-l creasca ea.. |
Aceeasi belea am si io. A mea vine saptamanal si i se pare ca e prea rar

Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Gina2008 |
Ai incercat sa ii pui o masura de lapte praf in supa?
Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Gina2008 spune:
Am gasit ceva pe net, pe un alt forum, ceva care rezuma foarte bine stresul enorm prin care am trecut eu in prima luna dupa nastere si prin care, inca, trec. Noroc ca am scos SABIA si ma lupt! Dar inca ma streseaza.
"am intalnit o mamica care este destul de puternic presata sa adopte perspectiva familiei paterne asupra educatiei unui copil mic. ea are o fetita de 2 ani iar tatal (si familia lui - greci, dar nu stiu daca conteaza) vad in faptul ca fetita cere toata atentia mamei ("nu o lasa sa manance la restaurant, vrea doar la ea in brate") inseamna ca acest copil "incearca sa-i controleze pe adulti", "ca este rasfatat" si ca astfel de cereri trebuiesc descurajate. si mamica se simte cam presata, nesigura, pe de alta parte simte tare dureros ceea ce ii cer: sa isi respinga copilul care are nevoie de ea. "
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
Leeloo21 spune:
deci mare intalnire in parcul herastrau la intrarea din piata Charles de Gaulle (televiziunea romana) la ora 14 30..asta daca nu ploua fetelor!
anca te asteptam..olga vine sigur..cine ni se mai alatura?
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
anca_nicolae spune:
Herastrau da, tocmai am vb cu Oliska.
Am reusit sa corectez semnatura mea, caci baiatul meu de baza si de aur, adica Tudor, a sesizat ceva "nereguli"... el la 9 ani tot cu semnul de carut? Asa ca am pus zana la veronica [asta ca sa nu se supere, ca eu sincer puneam albina, cu gandul la viespe], jocul de basket la Tudor si masinuta mica si rosie la bb3, pt ca apripae zilnic merge cu mine cu masina prin diverse locuri [fara legatura cu notiunea de bebe], de exemplu sa duc/aduc persoane de la aeroport, sa dau meditatii la mate/info, sa cumpar viebte pt zacusca.. mai rar sa-i cumpar lapte praf
.
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 3 luni
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Dodo-pui, nici o veste de pachet? Ma gandeam ca in 3-4 zile ar trebui sa apara... Cand l-am pus la posta luni, tipul de la ghiseu chiar a observat pe calculator ca tot in acea zi mai pleca un pachet tot spre strada "florilor" si m-am gandit ca poate o sa ai 2 surprize... Dc nu apare, da-mi un bzz sa intreb la mine. Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni |
Ba da am dat ieri semn
Celalat nu a ajuns inca
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Gina2008 spune:
MOONVAS am incercat si cu lapte. Nimic. Initial scuipa, acum se enerveaza numai cand simte mirosul. Mi s-a mai sugerat sa pun putin unt (NO WAY!) sau putina sare (la fel, nici vorba pana la un an). De asta am hotarat sa nu il mai fortez. O sa incerc cu legumele mai tarziu.
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
anca_nicolae spune:
Am citit ce am scris mai sus..., of, am vrut sa spun vinete pt zacusca, apropo, sunt buna la zacusca, cine vrea reteta? La alte mancaruri nu ma bag, dar la zacusca, maioneza si prajituri da :).
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 3 luni
lysbeth spune:
| citat din mesajul lui inapreda La multi ani sarbatoritilor de azi si multi celor de ieri. Si o mamicilor fericite de bebei "mari" *** Lysbeth, sa-ti traiasca voinicelul viteaz. *** Desi Ian, e pe formula, de citeva zile si-a schimbat si el programul de masa/somn. Papa mai des si mi se pare ca nu se satura. O fi oare semn ca ar trebui sa incepem diversificarea? O prietena-medic mi-a recomandat sa trec la laptele nr 2 (pentru bb-i de la 6 luni in sus) dar mie nu mi se pare ok aceasta optiune. Voi ce parere aveti? Multu'. *** Pisigri, iti inteleg ingrijorarea. Si noua ne-a recomandat pediatra ca la 6 luni sa facem un set de analize, pt. ca lui Ian ii transpira f. tare caputzul. Mi se pare, de pe acum, groaznica ideea de a-i lua singe la micutz. Eu, cu siguranta voi sta linga el, vreau eu sa-l tin in brate. Sper ca acest lucru sa-l ajute sa se simta in siguranta. Succes sa poti sa ramii calma si un Ilincutzei sa fie viteaza. Si iti mai doresc bafta sa dai peste o asistenta priceputa.Gina lu' Ian Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-) Botez Ian |
Si bestiocului ii transpira capul ingrozitor. De vreo saptamana m-amsuparat eu pe el ca se tragea de urechi si le clapaugise asa ca i le-am prins cu leucoplast. Si pt ca nu statea bine pe par leucoplastul l-am ras frumos in cap. Culmea e ca nici acu nu sta bine pt ca transpira si se uda pe dedesubt
In orice caz dupa cateva zile de tratament cu leucoplast i s-au mai redresat urechiusele. Nu de alta da incepuse sa semene cu elefantelul DumboMami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
anca_nicolae spune:
Dodo-pui,
ce ma bucur!!! Si chiar ii sade foarte bine fetitei acolo! Mai mult, vad ca interactioneaza cu jucariile, al meu, avand doar 3 luni, doar se uita si zambeste la ele, dar nu le atinge prea tare, mai rar... Ai gasit in pachet si pestisorii? Eu am luat 2 seturi, unul pt tine, unul pt noi, si l-am pus deasupra patului, lui Robert ii plac foarte mult, si mie si mai mult, ca eu ma mai joc cu ei, ii tot invart ca la ruleta, sa vad care culoare se opreste in fata mea
. Dar setul colorat pt papa? M-am gandit ca mai incolo Isabelle o sa fie tentata sa dea de papa la papusele...
Legat de celalt pachet, crezi ca o fi vb despre ce sesizase postasul de la ghiseu? Dc nu soseste, zi-mi ca sa intreb de el, ok?
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 3 luni

Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,