Locul fetelor Nou-Venite (4)
Raspunsuri - Pagina 3
babiela spune:
buna ziua tuturor! uau ce harnicute, deja un capitol nou...azi am avut foarte mulkt de lucru si n-am mai tras nici un ochi pe aici.
babiela spune:
treceti-ma si pe mine la aspirante va rog si ca detalii despre mine un ingeras in ceruri, Cristina-Maria, nascuta la termen si care pe 4 august ar fi implinit un an jumatate.
babiela spune:
mai am si eu o saptamana si vine concediu pana pe 1 septembrie. vrem sa mergem o saptamana in bucovina, abia astept, sper sa nu ploua si sa vina uratii inainte de plecare, de n-ar mai veni
aleesicoo spune:
mergi la Contul meu- profil personal-editeaza profil-optiuni profil-apesi pe plus- si scrii la semnatura
sper ca ai inteles si ti-am putut fii de folos
Citat: |
citat din mesajul lui babiela cum imi adaug o semnatura care sa apara automat de cate ori scriu? |
aleesicoo spune:
adaugati si la mine la listuta o sarcina pierduta la 6 sapt,(anul trecut) si stati nu dati cu pietre un chiuretaj la cerere (acum 3 ani)
lory09 spune:
Buna harnicutelor,ce faceti? Multumim pemtru un nou capitol!
Bun venit noilor fete!Hai ca ne inmultim!
Se apropie concediile pentru unele dintre noi,se pare.eu plec duminica.mai am putin si deja nu mai am rabdare.sper si eu sa-mi vina uratii pana plec,de nu mi-ar mai veni.
mvb,trece si la mine pe prima pagina:31 ani,aspiranta din 2008.am la activ o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani.mersi.
trutzi spune:
Ce active ati fost azi
Fetelor imi puteti recomanda un urolog bun in Bucuresti.
Dupa spermograma ce se face?(noi nu am facut-o inca, dar speram sa o facem peste vreo doua saptamani).
As vrea sa fiu pregatita si sa ii spun si lui, ca sa se obisnuiasca cu ideea
babiela spune:
merci mult aleesicoo, fusesem la profil dar nu mi-am dat seama unde sa merg mai departe.
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR