Locul fetelor Nou-Venite (4)
Raspunsuri - Pagina 2
aleesicoo spune:
ce faci iubita? cum mai esti ? eu abia ast sa plec la
as sta acolo si o luna
Citat: |
citat din mesajul lui remy_mv Ce e linistea asta, fetelor? Pe unde umblati? Eu vreau acasa, imi place marea , dar ma oboseste teribil. Cred ca maine seara venim acasa. |
mvb spune:
E minunat la mare...eu insa am fost plecata la Baile Felix acu 2 sapt....a fost minunt si acolo...spre deosebire de apa marii, la Felix apa din standuri e incalzita si poti sta cu orele uitat in bazin
peste 10 zile mergem la munte
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
mvb spune:
Adevarat graiesti....ce e cu linistea asta?
oare din cauza ca astazi e sarbatoare?
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
remy_mv spune:
Aleesicoo, sunt binisor, multumesc de intrebare. Sunt tare nerabdatoare sa imi fac un test, dar ma abtin, cu foarte greu. Nu vreau sa-l fac prea devreme si apoi sa ma agat de sperante... Asa ca trebuie sa rezist pana duminica, luni.
Poate ca tocmai d'asta nu mai am stare aici. Daca ar fi fost dupa mine ne-am fi intors de azi acasa. E prea aglomerat la mare si oricum incerc sa ma protejez de soare cat pot.
MVB, scrie, te rog, si in dreptul meu, acolo pe prima pagina " sarcina oprita din evolutie la 7 saptamani in aprilie si IAD la Medlife, pe 27-28 iulie". Multumesc,
aleesicoo spune:
incearca sa stai cat poti de lin si sa nu te mai stresezi. stii vb aceea : "tot raul spre bine"
Citat: |
citat din mesajul lui remy_mv Aleesicoo, sunt binisor, multumesc de intrebare. Sunt tare nerabdatoare sa imi fac un test, dar ma abtin, cu foarte greu. Nu vreau sa-l fac prea devreme si apoi sa ma agat de sperante... Asa ca trebuie sa rezist pana duminica, luni. Poate ca tocmai d'asta nu mai am stare aici. Daca ar fi fost dupa mine ne-am fi intors de azi acasa. E prea aglomerat la mare si oricum incerc sa ma protejez de soare cat pot. MVB, scrie, te rog, si in dreptul meu, acolo pe prima pagina " sarcina oprita din evolutie la 7 saptamani in aprilie si IAD la Medlife, pe 27-28 iulie". Multumesc, |
Dragaica spune:
Neata fetelor, harnicute mai sunteti, deja capitolul 4, ia sa vedem ce mai e nou pe aici
Remy ce n-as da sa fiu acum la mare sa te bucuri cat mai ai timp
Sa spun bun venit fetelor noi, Mvb
Aleesicoo cat mai ai pana iei concediu, eu am inceput sa numar zilele, pe 25 septembrie
Pe 18 avem programare la urolog pentru sot, sa vedem ce mai zice si el.....
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
mvb spune:
Dragaica multumesc pt primire
uite, vezi? ultima venita si m-am si bagat in bucataria topicului...am deschis cap nou
mvb spune:
sa ma fi vazut dimineata ce prostii am facut cu capitolul asta...ma tavaleam de ras ...dar am scos-o la capat
Am mai invatat ceva...sa fac capitole
Dragaica spune:
No...lasa nu-i bai uite asa invatam, am vazut ca esti din Botosani, am o multime de cunostinte din Botosani (foste colege de facultate).
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png