Puiuti de Randunici 2008!! (294)
Raspunsuri - Pagina 9
nicol_conte spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Multumesc Mimo. Dar de Kia ce stiti? Deja sunt nauca, am mai intrebat prieteni, cunoscuti... Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei |
Eu am KIA C'EDDD de un an jumate, are 37.000 km si in afara de revizii nu am avut pb cu ea. Cred ca modelul Sporty Vagon ar fi ok ca masina de familie. Acum au si reduceri destul de mari, s-ar putea sa va incadrati in pretul de 15.000 , sau p-acolo
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
ramo_cata spune:
voi ce parere aveti despre bubitele astea?trebuie neaparat antibiotic?dr mi-a zis ca daca nu-i dau antibiotic o sa i se intinda pe tot corpul...i-am dat antibiotic..bai nene sunt situatii cand chiar nu stii ce sa faci..off...o sa-i dau antibiotic ,imi e frica sa nu se umple de bubite...mai are si mucisori...ce as putea sa-i dau in loc de vibrocil..e ceva mai bun?stiu ca s-a mai spus dar sincer creierul meu e obosit rau azi-noapte am adomit pe la ora 3 si m-am trezit la ora 8...
andru meu se culca seara in jur de ora 22 uneori ne prinde si ora 23...se trezeste la ora 7 bea laptic si apoi mai doarme pana la ora 9 -9si ceva...zilele astea a avut somnicul mai agitat ,cred ca din cauza nasucului..nu stiu...dupa amiaza adoarme pe la ora 13-14 si doarme pana la ora 16-17..depinde..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ariel_7000 spune:
ramo, daaaaaaaaa!!! musai! este bacterian rau de tot si al naibii de contagios! E Stafilococ...rar de tot se vindeca "de la sine"...hai ca nu am mai auzit de muuult timp de uratania asta de boala. am avut si eu
nicol, am ras de am lesinat de psihoterapeutul tau, saracul!!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
nicol_conte spune:
Antonia se culca seara in jur de ora 22.30 si se trezeste dimineata in jur de 9.30-10.00. Mai are un somnic dupa ora 13.30 si atunci doarme cam 3 ore, cateodata 4 ore.ndru
Ramo nu stiu ce sa zic de bubitele lui Andru, nu stiu ce sa zic de antibiotic in cazul asta, sa vina doctoritele sa te sfatuiasca. Andru sa-i treaca repede
Am citit ca sunt mai multi pui bolnaviori, MULTA SANATATE TUTUROR! As citi mai mult, dar internetul meu mobil abia incarca, ma umple de nervi.
Ariel , m-am distrat si eu la linkurile postate de tine. Multa sanatate tatalui tau, iar tie iti doresc mai multe liniste si calm..
La fel ii doresc si lui Mimo:calm si rabdare si daca-ti rozi unghiile prea rau, te astept sa ti le repar
send ca a intrat cineva
EDIT Mimo sa stapaniti sanatosi noua achizitie!De baut nu dai nimic, nimic? Promit ca beau diseara, nu acum in timpul programului
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
numeioana spune:
Nicol, cum merge salonul? Si unde e, ca n-am retinut....in Urziceni sau in Buc?
Noi plecam luni si ne intoarcem pe 17... Nu o prind pe Cami...
Zoze, si tu, Brutus??? in ce statiune?
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Si eu am Ford, din 2005, si n-am avut absolut nicio problema!!
Mama e fan Renault... A vandut un Renault si si-a luat tot un Renault, model mai nou...
Eu daca as avea 15 000 de euro mi-as lua o Toyota auris. Nu-mi plac masinile mari. Si, ca tot zicea cineva de Avensis....aia ajunge la 30 000 euro.
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Ramo, sa treaca bubitele!
Am si eu o intrebare, ca tot sunteti voi la curent cu orice... Centrala termica se poate camufla intr-un dulap suspendat? Ca multi mi-au zis ca nu iti dau ok-ul cei de la gaze si totusi in strainatate numai asa este peste tot...
Nicoleta spune:
Camiiiiii!! Mor de ras si mi-e teama ca-mi trezesc plodul!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
cami33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Camiiiiii!! Mor de ras si mi-e teama ca-mi trezesc plodul! Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei |
Mare noroc am avut ca al meu era deja treaz
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
raluca2107 spune:
Mimo, nu prea stiu ce a-ti zic mare lucru despre facultate. Se cheama Lynn University din Boca Raton Florida. Totul a inceput cu mai multe aplicatii la mai mutle universitati. Aplicarea si respectiv acceptarea se face in functie de notele de la 2 teste Toeffel si Sat 1 si/sau 2. Unele universitati au baremul mai ridicat, altele mai scazut, adica la unele daca ai la SAT 60 puncte si minimul e 62 nici nu mai indraznesti sa trimiti dosarul.
Odata obtinute rezultatele la aceste teste (care se pot da chiar si in clas a 11) se face dosarul pentru aplicatii in functie de cerintele fiecarei Universitati: foaie matricola cls,1-8 si/sau 9-12, 2 recomandari de regula de la 2 profesori, unele cer chiar si de la directorul liceului, ESEUL- care e fff important, si cel mai important formularul cu cine suporta facultatea, respectiv extras de cont cu cascavalul lu' taticu sau dupa caz bursa.
Taxele variaza intre 20000 si 40000/an masa, casa si scoala, in functie de facultate.
Sora-mea a vazut mai multe campusuri si conditiile sunt super de asta au optat si pt a-l lasa sa stea acolo, desi ei casa o au chiar in Boca Raton (practic asta a fost si unul din considerentele pt care au ales Univ asta, sa fie aproape de el. macar pt inceput).
Exista posibilitatea sa fii primit chiar cu un soi de bursa. De exepmul Alin- nepotu a fost acceptat si la o Univ din Miami cu o taxa mai mica si cu un fel de bursa, adica suportau ei o parte din taxa. Ceva de genul taxa era 20000 pe an si ei suportau 4000. Nu au ales varianta asta pt ca nu era o Univ foarte bine vazuta. Din ce s-au interesat ffff bine sunt vazute universitatile din Boston, Bentley si nu mai stiu care, dar acceptarea e destul de dificila, el unul nu a fost acceptat acolo. Cam atat stiu eu,. Poate mai sunt si alte variante cu burse, dar nu le stiu eu.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor