Puiuti de Randunici 2008!! (294)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Intradevar pierzi garantia daca faci service-ul in alta parte, dar a mea nu mai era in garantie..
Naty stiu ca pare exagerata grija mea dar asa sunt eu cumplit de panicoasa, vad numai relele din jur.
Ariel, inteleg ca e grea asteptarea asta, dar sunt convinsa ca va fi bine pana la urma.
Cris, si Sabin a avut o perioada exact in genul asta cu somnul foarte matinal si agitat seara, dar l-am lasat in paca si s-a reglat de la sine, incet -incet a ajuns sa aiba un singur somn pe zi , cam de 3 ore, de pe la 12-13. In nici un caz, nu as incerca, dupa cum iti zicea si Naty, sa schimb ceva brutal si sa dau copilul peste cap. Eventual, poate sa incerci pe la 15-16, jumatate de ora, sa o obosesti mai tare, sa te joci cu ea, sa o faci sa rada, poate in felul asta mai doarme o ora si dupa amiaza si nu mai e asa de agitata.
Oare ce face Clau la mare??

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Merge cineva la Neptun saptamana viitoare?

Clau unde e? La mare???

Sanatate toturor copiilor si mamicilor! Cuscra, toate bune?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergem si noi de pe 12 pana pe 18 si stam la Cocor. Clau tot acolo e ,dar nu stiu cat mai sta. Hai ca punem de-o intalneala

Scuze ca am raspuns la obiect , dar acum am intrat si am inceput sa citesc de la coada la cap..
Sunt la salon si am putin timp liber..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ioana de pe 14 incolo,ne strangem ceva randunici-la mare!Ne vedem acolo!

Cris nici eu nu i-as schimba programul..Mihai a trecut singur de la 2 somnicuri-la 1/zi.Adoarme intre orele 21-22 si se trezeste la-maxim 7.30,iar peste zi doarme cam 3 ore,3+ ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Stela, e frumos la Moeciu. Sunt cateva pensiuni unde se poate manca "la liber", dar in principiu toate pensiunile iti pot pregati toate mesele, depinde unde stati. Referitor la distanta, daca e sa ai vreo urgenta, Bran-Moeciu cam tot pe acolo e. In rest, plimbari...peisajul e foarte frumos. Pustiu nu e Moeciu, dar nici nu e gen Poiana Brasov cu multe terase, cam totul se desfasoara in cadrul fiecarei pensiuni, fie ca mananci de la gazde sau va faceti gratar si in functie de ce facilitati are locatia in care stati (leagane, gratar...)

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ioana, noi pe 17 seara ajungem, daca mai sunteti acolo sigur ne vedem. Aceeasi problema cu burtica a avut-o si Bubu meu inainte de "explozia" maselutelor. L-am tratat cu Smecta, Hidrasec si regim alimentar, iar acum e prea betonat
Sa-ti traiasca finuta!
Luny, sanatate multa puiului, sper sa-si revina repede
Gudinde, sanatate mamicii tale
Stelutz, mie imi place mai mult Moeciu
Ariel
Mimo

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

nervi peste nervi
nu mai stiu nimic de teo, sper sa fi adormit ca zicea ca o doare capul si mi-e frica sa sun ca sa nu o trezesc.Intre timp stau aici si-mi rod unghiile
In plus, m-am suparat pe toata lumea ca m-am speriat ingrozitor sunand la toate nr de telefon cunoscute ca sa aflu ce face fata prietenilor nostri si nu raspundea nimeni.M-am panicat ingrozitor si cand in sfarsit au raspuns mi-au zis ca e totul ok, e in rezerva dar ca ei inca n-au vorbit cu nimeni, n-au anuntat pe nimeni ca a nascut, ca nu-si revin din socMai si cand m-au apucat niste nervi Adica de ce sa o tii nene ascunsa si sa o privezi de bucuria felicitarilor si de vizite si flori daca tot e bine? Ce e ciumata? N-are si ea dreptul la alintari, la complimente???? Cred ca si-au revenit , oricum eu maine ma duc la ea fara preaviz. Am vorbit cu ea si era f vioaie si foarte mandra de baiatul ei si m-a rugat sa ma las de fumat ca vrea sa fiu eu mama purtatoare la viitorul ei bebe
Nu va mai zic ce foame mi-e si n-am ce manca aici Am ramas fara obiectul muncii
Stela mie Bran Moeciu mi se pare tot una. Cam aglomerat dupa gustul meu...ti-as recomanda mai degraba Fundatica sau Predelut (tot acolo in zona) sau chiar Cheia daca vrei sa ai in fiecare zi cate o potecuta linistita de vizitat.
Nicoleta noi nici cu Fordul n-am avut probleme, Mondeo merge brici dar nu stiu cat costa. Si Olgutz, poti sa zici ce vrei ca de ieri am schimbat marca si astept de la Simo harta cu traseele alea offroad , ca doar am promis ca voi merge pe urmele ei Sa revenim, Nicoleta...eu pot sa spun cu mana pe inima ce sa nu iei : Volkswagen sau Citroen. Masini cu maaaaaaarrriiii probleme atat de fabricatie dar mai ales de service.
Si acum ma apuc sa citesc din urma mai pe-ndelete ca asta-i tot ce-am retinut in fuga.
Aaaa Zoze s-a rezolvat problema Nu mancam, nu ne kkm Pardon

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mihutza, am ras de am lesinat azi noapte, la "un ochi rade"...tare de tot joculetul ala cu 3 cuvinte!! cel mai tare am ras la prostiile astea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140390&whichpage=1
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140521&whichpage=1

prostii, dar haioase foc!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am citit...hmmm
Hai Raluca fii barbata, ce Dumnezeu ? Si ca sa-ti mai treaca timpul poate-mi zici si mie ce si cum cu facultatea aia
Cami numai atat, 2 pupici???
Criss eu l-am manip.ulat pe Vladutz, am tras de el si m-am scalamabit tinandu-l treaz pana la 13,30-14 ....apoi dormea 3 ore neintors si seara rezista perfect pana la 9,30-10...M-am chinuit vreo luna dar de atunci e "ceas". Povestea asta insa era prin iarna, a trecut ceva timp Si cred ca depinde mult de la un copil la altul. Atat am vrut sa zic, ca am aplicat si a mers

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multumesc Mimo.

Dar de Kia ce stiti?

Deja sunt nauca, am mai intrebat prieteni, cunoscuti...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare...

am fost cu andru la dermatolog..diagnostic-impetigo(bube dulci)...ne-a dat antibiotic,eritromicina,violet de gentiana si inca o solutie...hmm de unde naiba s-a infectat..off..

zoze mersi am fost la policlinica de copii de langa parcul romanescu,dr popescu dorina ,fff de treaba...si eu am zis la fel ca ii trec .la noi din punctuletul mic rosu s-a transformat in basicute si apoi bubitza/julitura care s-a marit ,in mijloc parea ca se ususca iar pe marginea ei se marea,era zemoasa..apoi i-a mai aparut una mica pe fundulet si asta mi-a dat de gandit ca trebuie sa merg la dr...nu se facea ca un dul,nici nu se scarpina...ti-am vazut blondinul ..e un scump

blankar balaciosul si doamne ajuta sa fie bine

LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!

GUDINDE pt mama ta si doamne ajuta sa fie bine

nicoleta noi avem dacia logan..e incapatoare dar la 15000 de euro mai bine iti cumperi altceva...si noi vrem sa o schimbam dar sigur nu va fi anul asta...

mimo off sanatate lui teo..hai ca o sa fie bine...

mstela grasunica mica ..moeciu e frumos dar nu prea ai ce sa faci..si eu ca si mimo iti recomand cheia..o sa ajungem si noi prin luna septembrie,vrem sa mergem si la salina...

luny imi pare rau ca mufa e tot asa ..off si doamne ajuta sa fie bine...

bubu si voua multa sanatate

raluca sanatate tatalui si drum bun sorelei..hai capul sus ai sa vezi ce repede trece timpul

criss incearca sa o tii mai mult afara,sa-i dai de lucru in intrevalul 12-13 cu riscul de a nu-ti papaci o zi -2 la pranz .decat laptic si poate o obijnuiesti si se culca in jur de ora 14...andru cum a venit primavara si s-a incalzit afara a si trecut la un somnic pe zi...daca am sta mai mult in casa sigur ar fi marait si ar presta 2 somnicuri..

ioana la multi ani finutei si distractie placuta la mare

ariel off hai ca oa sa fie bine

ce misto ca va intalniti la mare...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput