Probleme cu minorii

Probleme cu minorii | Autor: anoxy

Link direct la acest mesaj

Buna ziua. Sunt studenta in Marea Britanie si de curand mi-am luat surioara cu mine in vacanta. are 14 ani, tocmai si-a facut buletin si pasaport individual dar pentru a o scoate din tara am avut nevoie de procura si de cazierul meu. peste o luna trebuie sa o duc inapoi in Romania. intrebarea mea este daca se poate sa plece neinsotita? de obicei calatoresc cu Wizzair. Daca atunci cand am plecat am predat procura, trebuie sa o insotesc si la intoarcere...ar fi un drum/ bani degeaba. Astept raspuns va rog. Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui anoxy

Buna ziua. Sunt studenta in Marea Britanie si de curand mi-am luat surioara cu mine in vacanta. are 14 ani, tocmai si-a facut buletin si pasaport individual dar pentru a o scoate din tara am avut nevoie de procura si de cazierul meu. peste o luna trebuie sa o duc inapoi in Romania. intrebarea mea este daca se poate sa plece neinsotita? de obicei calatoresc cu Wizzair. Daca atunci cand am plecat am predat procura, trebuie sa o insotesc si la intoarcere...ar fi un drum/ bani degeaba. Astept raspuns va rog. Multumesc

poti face o alta procura la un notariat din M B. desi, din cate stiu, la intoarcere nu mai trebuie procura... pe viitor, fa-ti o copie dupa procura si pe aceea o lasi la autoritatile de frontiera...in mod normal ei nu au voie sa opreasca originalul, dar profita de nestiinta calatorilor.

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput