Buna ziua. Sunt studenta in Marea Britanie si de curand mi-am luat surioara cu mine in vacanta. are 14 ani, tocmai si-a facut buletin si pasaport individual dar pentru a o scoate din tara am avut nevoie de procura si de cazierul meu. peste o luna trebuie sa o duc inapoi in Romania. intrebarea mea este daca se poate sa plece neinsotita? de obicei calatoresc cu Wizzair. Daca atunci cand am plecat am predat procura, trebuie sa o insotesc si la intoarcere...ar fi un drum/ bani degeaba. Astept raspuns va rog. Multumesc
| Citat: |
| citat din mesajul lui anoxy Buna ziua. Sunt studenta in Marea Britanie si de curand mi-am luat surioara cu mine in vacanta. are 14 ani, tocmai si-a facut buletin si pasaport individual dar pentru a o scoate din tara am avut nevoie de procura si de cazierul meu. peste o luna trebuie sa o duc inapoi in Romania. intrebarea mea este daca se poate sa plece neinsotita? de obicei calatoresc cu Wizzair. Daca atunci cand am plecat am predat procura, trebuie sa o insotesc si la intoarcere...ar fi un drum/ bani degeaba. Astept raspuns va rog. Multumesc |

Bazar pt Mihaita