Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (166)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

babymom eu as propune ca tema de discutie igiena intima la bebelusi. Apoi daca mai este cazul despre fimoza la baietei si infectia urinara la fetite. cred ca sunt multe de spus pe tema igienei intime pe care mamicile nu le stiu si de acolo se ajunge la bebei cu probleme in zona genitala...

Despre chiftelute, cele pentru bebei nu se prajesc in ulei, se fac pe gratar, eu le fac pe gratarul electric, in casa. Compozitia este aceeasi ca la chiftelutele normale numai ca nu se mai dau prin faina la sfarsit. Puteti face si chiftelute numai de legume....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nocom, sigur ca poti!
eu faceam in forma de cuburi de gheata si dezghetam cate cuburi imi trebuiau
insa la tine timpul e cam scurt (ziceai ca pleci maine? sau n-am retinut eu?) si intra putina mancare in alea...

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Edi DRAGULE, Eu o sa lipsesc de ziua ta. As vrea sa munt muntii din loc sa pot sa-ti spun La Multi Ani si sa te pup de ziua ta, dar INCA nu pot! Te imbratisez cu drag acum si te pupic cand ne vedem la intoarcere!!!

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

claudinna da maine plecam.
pentru ce e timpul prea scurt? Io-s mai grea de cap....

Sarumana

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

claudinna, galustile le-am facut exact ca cele normale, dar fara albus, doar cu galbenus. au iesit si asa la fel de bune. si un pic de praf de copt le-am pus...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

nu stim daca va amintiti de noi hai ca n-am lipsit asa mult, suntem bine, am reusit intr-un final apoteotic sa fac rezervare la mare la bulgari (cand reuseam sa ne decidem nu mai erau locuri asa ca a durat cateva zile bune sa gasim) Mikul e bine, a inceput sa bata din palme, culmea cand face nebunii, in rest am facut un drum scurt la socrii, bunicul meu care m-a crescut se opereaza maine am emotii, proprietara ameninta ca ne da afara daca nu ii dam cheie de la apartament (am schimbat butucul cand ne-am mutat, cu acordul ei, acum vrea cheie)

promitem sa mai intram pana plecam la mare

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Hello dragele mele,

Scuze de intarziere, n-am putut sa dau un semn de viata mai devreme din lipsa de timp. Va pup pe toate si in special pe Lumi, babytza, Khristin, 300, Laureta (daca am uitat pe cineva scuze da` sunt in pauza la serviciu si sunt curioasa daca pot trimite mesajul avand in vedere filtrele de securitate).

Acum punctual:
1. Vladut cum ma vede ca plec urla, se trezeste dimineata la 6.30 nu stiu cum reuseste si cum ma vede ca incep sa ma imbrac incepe si urla, cand vin acasa iar e belea, ori plange sa-l iau in brate de cum intru pe usa ori pur si simplu ma ignora iar cand in sfarsit se indura sa ia la cunsotinta de faptul ca sunt acasa ma cearta intai. Primele 2 nopti n-a dormit aproape deloc, si nici eu ..asa ca am fost zombie.
2. La serviciu e horror...m-au luat de odihnita...
3. Ne mutam weekendul asta, imi vine sa literally...
4. Nu stiu ce se dicuta acum pe forum..promit ca atunci cand o sa ating un nivel oarecare al normalitatii o sa scriu mai mult...
5. Cu alaptatul, eu il alaptez seara si noaptae la greu, ziua nu ma mulg ca nu pot risca sa ma prinda cineva in sala de sedinte cu pompa care scartaie al naibii, iar la baie nu ma risc..

xoxo (PS. Lumi acu` ca stii de la ce vine iti mai dau vreo 2 de x)

Mergi la inceput

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Nocom, ziceai ca vrei sa congelezi pt toata vacanta...si dureaza ceva sa se congeleze...recipientele sunt mici....numai daca ai mai multe tavite pt gheata...
zisai bine?

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

claudinna daca te gandesti la mancare ca e tarziu sa o fac astazi.... e geja GATA!! I-am facut 4 feluri de ciorba/supa si 4 feluri de felul 2!! Ha? Sunt tare ori ba?!?!
Multumesc de raspuns
Sunt tare pe fuga, nu am timp sa fac nimic...

Te pup

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput