Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (166)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Anca nici al meu nu functioneaza mai bine, e cam obosit saracu...
Bitza si noi am dat Zyrtec 5 pic pe zi, minim 5 zile.
Lumi paste i-am dat si eu Barilla fetele mi-au zis din alea mici nici nu mai trebuie blenduite cu sos de rosii si cascaval, iar peste combinat cu legume cartof, morcov, ardei etc.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Claudinna , parca tu ai comandat antemergatorul de la Simba. de pe Quelle .in cate zile a venit si prin ce?
Multu. Tot caut si nu ma hotarasc de care sa iau .

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Uitam sa zic si eu despre spalat pe jos...mie nu-mi mai cade mopul din mana,am si eu un chihuahua de 10 ani si-i cade par la greu.Cand merg la vet tot imi da fel de fel de pastile ca "sigur nu-i mai cade cu astea" Eu spal cu Ajax si Pronto si in baie cu Domestos!Cateodata ma gandesc ca e inutil mai ales ca afara se pune jos si baga in gurita pietre,frunze...
Cred ca o las balta cu Fenistilul,ii dau Zyrtec si ma orientez spre gama Zanza no.Multumesc tuturor pt raspunsuri!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Claudinna , parca tu ai comandat antemergatorul de la Simba. de pe Quelle .in cate zile a venit si prin ce?

Si noi am comandat antemergatorul de la Quelle a venit relativ repede 2 sapt prin curier.Antemergatorul insa e putin cam instabil dar ca jucarie e super ok l-a captat pe Andrei.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Multumesc mult Dyanira.. Cam mult 2 saptamani...am citit pe site si scrie maxim 30 de zile..asa ca ..pas. Ma orientez spre altceva atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Neatza!!!
Am si eu o problema...l-a piscat pe Lucas tantarul si s-a facut asa sa-i dau cu ceva???El a mai fost piscat,dar nu s-a facut asa mare. help,please!!!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

asha face si razvan si aplicam cu succes urmatorul tratament (dat de dr de la Calimanesti, cand l-a muscat un paianjen...dam acum pt orice muscatura/julitura)

CICADERMA, unguent din plante, aplicat local, in strat subtire, o data pe zi
ceai de Trei frati patati, o cescuta pe zi
sa treaca!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Fetelor, eu ma mai uit in josul paginii la produsele astea de la Quelle si m-am amuzat tare de tot la slingul ala care costa 629.90 ron. Ha-ha-ha-ha, sa mori de ris, nu alta! Pai la pretul asta, imi cumpar o duzina. Chilipir curat!

hehehe, eu ma si repezisem la el, acum cateva luni!

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

da, eu l-am comnadat, insa am luat cu fina...ea a facut/primit comanda...oricum mi l-a trimis mai tarziu decat l-a primit...in concluzie nu stiu exact...cica 3 sapt, din ce-si aduce si ea aminte...

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutici,

Am si eu o intrebare. In ce recipiente pot pune mancarea la congelator? Maine plecam in vacanta 12 zile si m-am gandit sa-i fac toata mancarea Dariei, supa + felul 2 de acasa si sa o congelez. Numai ca nu am 24 de recipiente de plastic potrivite pentru o portie, ii pot pune mancarea in pungute alimentare???

sau in ce altceva?

Multumesc

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

despre antemergator: pe langa faptul ca se joaca la draciile alea, il foloseste acum si ca antemergator, dar eu il tin pe el de mana si el impinge jucaria. jucaria este usoara si nu poti lasa copilul singur sa se sprijine de ea, pentru ca se dezechilibreaza. dar e o mare veselie acum cu impinsul, ca si tricicleta si caruciorul sunt pe post de antemergatoare...cand ne plictisim de unul, schimbam....cand terminam arsenalul, care cuprinde si o jucarie din aia cu roti, de impins, luam matura cu coada....

intrebare: v-am "auzit" de galuste, cum le faceti??? puneti si albus??
reteta pls!

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput