Burtici fericite de septembrie-octombrie (134)
Raspunsuri - Pagina 5
Iulika29 spune:
Citat: |
una poza cu codite (cum e moda). Nu se compara cu cele ale Iulikai, dar acum nici macar atat nu pot face. Ma duc sa-mi fac cont. 29+ cu |
Ce vb tu acolo...esti superba..Parca esti din povesti.. Si grasunelu tau e frumos foc..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas
techila spune:
citat din mesajul lui anco pai cine doamne ti le-a decontat, techila? ca vreau si eu... anco 33+???? si poze |
un prieten de-al sotzului meu...a fost foarte dragut, noi oricum cumparasem scoicile si carucior, iar cand au fost decontate scoicile, tare m-am bucurat, au mai venit la mine niste banuti de tocat....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
Fragutza spune:
Girls, sunt tot cu durere de spate si parca cea de burta s-a mai diminuat un pic. Macar pulsul mi-a revenit la normal.
Doamne ajuta sa fie bine in noaptea asta! Maine la 12 am programare la medic.
Va pup!Noapte buna!
35+ Natalia
Lullaby_2009 spune:
Iulika esti o scumpa! Asa mult mi-au placut coditele tale, sa nu te deochi. Ca o maimutica vroiam si eu, dar pana la anu' nicio sansa, asa ca doar amintiri.
Daciana saru' mana! Am vrut sa-ti arat ca se asorteaza si cu negru covoru' . Ce ma bucur ca s-a rezolvat problema blanosului alb.
Mi-am facut cont (credeam ca e mai complicat), acum mai trebuie doar sa tranfer pozele de pe contul comun unde vad ca nu prea mai este spatiu.
29+ cu
anco spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
un prieten de-al sotzului meu...a fost foarte dragut, noi oricum cumparasem scoicile si carucior, iar cand au fost decontate scoicile, tare m-am bucurat, au mai venit la mine niste banuti de tocat.... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si poze techila cu 4 picioare |
vezi cum esti?...
numai tu sa cheltuiesti bani. ma duc sa-l informez pe al meu sa-si gaseasca un prieten sa deconteze cate ceva.
anco 33+???? si
poze
daciana.ilie spune:
citat din mesajul lui anco vezi cum esti?... numai tu sa cheltuiesti bani. ma duc sa-l informez pe al meu sa-si gaseasca un prieten sa deconteze cate ceva. anco 33+???? si poze |
subscriu anco
daci
33+ cu Darius Alexandru
techila spune:
noapte buna fetili!!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
Lullaby_2009 spune:
Iar am pierdut notiunea timpului. Trebuie sa ma duc la . Ma ocup maine de transfer ca ma apuca dimineata in ritmul asta.
Va si va doresc o noapte frumoasa!
29+ cu
daciana.ilie spune:
... nu mai cauta chitantele techila ... sunt peste 400 bucata ...
.. desi zici ca le-ai luat de la unguri ... nush ce sa zic dar asa cred ... peste 400 bucata
daci
33+ cu Darius Alexandru