Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
aleesicoo spune:
![]()

sarumana mult. stau in berceni
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara foarte frumoasa esti alesico, in ce cartier stai? imi pari cunoscuta, ori probabil semeni cu cineva eu am avut sterilizator de la inceput si nu.mi pare rau, nu e totuna o bacterie ramasa de pe sticla de lapte ca alta, ceva de genul asta citisem mai demult cand era ivan mic, si acum mai folosesc sterilizatorul pt ca usuca sticlele si suzetele bine si le pastrez in el, ca ma enerveaza sa le vad imprastiate roxana 4+ si ivan (2.12.2006) |
dayanara spune:
msymo, nu cred ca se va vede mai mult decat sacul gestational, a vazut ca esti cam ca mine la saptamani, si eu ieri cand am fost doar sacul s.a vazut, acum m.a chemat pe 17 sa vedem daca nu e gol
eu bhcg n.am facu deloc nicodata :))) adica il fac o singura data in analiza de sange din primul set de analize de rutina si atat
roxana
4+ si
ivan (2.12.2006)
dayanara spune:
| citat din mesajul lui happymum multumesc mult pentru incurajari. mai asteptam putin si apoi vom vedea. ieri am gasit ceva rozaliu pe chilot si s-a luat un pic de rosu si pe hartie. apoi nimic. astazi am gasit in mucus un punct foarte mic de rosu, mucusul avea o usoara nuanta de galbui, dar transparent. si am mai avut o usoara jena la burtica. in rest cam atat. continui sa va citesc. la toate fetele.anamicu ![]() _ www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
cred ca poate fi de la implantare, cat mai ai pana la ciclu? care sper sa nu vina
roxana
4+ si
ivan (2.12.2006)
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo feteleee am o veste bunaaaa sotul meu s-ar putea sa nu mai plece in norvegia deci asadar si prin urmare dupa botez si menstruatia de dupa botez ne apucam de bebe![]() |
Bravo alesico..stii ce iti spun eu....ca sa vina bebe:sa nu te grabesti cu iubitul,uite eu de exemplu am facut dragoste doar de 3 ori in luna cand sa prins bebe..odata in 10,14 si 18...si asa sa prins,daca faci zilnic nu e bine.trebuie sa lasi spermatoziozii sa se faca puternici,nu sa ii arunci mereu fara forta la lupta,si atunci se prinde,cand e mai rarut e mai dragutz
de
Christian Ionut
5+
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui liliana_28 Buna dimineata dragelor, Gaby: nu sunt pro sterilizare exagerata sau dezinfectare la orice pas dar sterilizarea trebuie facuta. Eu astazi m-am trezit cam cu fata la cearceaf. Am o stare de irascibilitatea............ Tocmai mi-am facut programare la o eco TV ca am eu banuiala ca este o sarcina extrauterina. Am dureri de mijloc si de abdomen constante. Nu sunt insuportabile dar persista si deja am intrat la banuieli. Pana pe 19 cand am eu programarea initiala mi s elungesc urechile asa ca am facut programare la alt medic care era disponibil azi. Sper sa nu fie probleme ca o iau razna cu capul. Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut |
si eu asara m-am intrebat cum de nu am nici o greata,sanii ma dor dar fr putin,nici o inteppatura in abdomen,nimic...chiar asa de binecuvantata sa fiu?
de
Christian Ionut
5+
dayanara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui neliaCris
Bravo alesico..stii ce iti spun eu....ca sa vina bebe:sa nu te grabesti cu iubitul,uite eu de exemplu am facut dragoste doar de 3 ori in luna cand sa prins bebe..odata in 10,14 si 18...si asa sa prins,daca faci zilnic nu e bine.trebuie sa lasi spermatoziozii sa se faca puternici,nu sa ii arunci mereu fara forta la lupta,si atunci se prinde,cand e mai rarut e mai dragutz de Christian Ionut 5+nelia si eu la fel, de vreo 3 ori :))) dar sa stii ca la ivan din momentul in care m.am hotarat pana la urmatorul ciclu care n.a mai venit am facut in fiecare seara ca sa fiu eu sigura :)) |
roxana
4+ si
ivan (2.12.2006)
aleesicoo spune:
pai eu luna asta i-au anticonceptionale pt k pe 29 nasesc si atunci ar fi perioada in care sa imi vina si am preferat sa i-au acum anticoncep, sa nu mai fac pauza ca sa nu imi vina si apoi dupa botez pe opresc imi vine menstruatia si gata terminam. oricum nu suntem axati pe ideea BEBE adica sa "lucram " in fiecare zi , cand ne apuca atunci sa se intample
quote]citat din mesajul lui neliaCris
| citat din mesajul lui aleesicoo feteleee am o veste bunaaaa sotul meu s-ar putea sa nu mai plece in norvegia deci asadar si prin urmare dupa botez si menstruatia de dupa botez ne apucam de bebe![]() |
Bravo alesico..stii ce iti spun eu....ca sa vina bebe:sa nu te grabesti cu iubitul,uite eu de exemplu am facut dragoste doar de 3 ori in luna cand sa prins bebe..odata in 10,14 si 18...si asa sa prins,daca faci zilnic nu e bine.trebuie sa lasi spermatoziozii sa se faca puternici,nu sa ii arunci mereu fara forta la lupta,si atunci se prinde,cand e mai rarut e mai dragutz
de
Christian Ionut
5+[/quote]
MSymo spune:
Dayanara stiu ca nu voi vedea decat sacul, dar daca tot aveam programarea facuta...o sa ma duc! Daca as putea sa fac ceva sa treaca timpul mai repede...
.
4+
aleesicoo spune:
dar spre exemplu nu mai stiu cum sa imi calculez perioada fertila., daca acum in iulie mi-a venit pe 28 , si probabil in sept imi vine pe 3 sa zicem cum mai calculez? ca de obicei dupa ce intrerupi anticonce la 2 3 zile iti vine

ate_09 spune:
alesicoo dar daca tu iei anticonceptionale crezi ca se va prinde asa repede??? nu trebuie sa treaca o perioada pana dispar hormonii aia din corp??
Nush...intreb si eu...ca n-am luat niciodata anticonceptionale..dar parca asa am citit..
asteptam un
8+ Doamne ajuta! 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev068pb_.png