Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

o prietena de a mea la o luna d zile dupa ce le-a oprit a ramas insarcinata , alta alternativa de a nu imi venii nu am

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

alesicoo dar daca tu iei anticonceptionale crezi ca se va prinde asa repede??? nu trebuie sa treaca o perioada pana dispar hormonii aia din corp??
Nush...intreb si eu...ca n-am luat niciodata anticonceptionale..dar parca asa am citit..

asteptam un 8+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev068pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui uta_ciun

happy, poate a fost implantarea, la cate zile de la ovulatie ai vazut pata pe chilot

si eu am observat, inca dinainte de a face testul, mai mult mucus, chiar ma gandeam ce se intampla, arata mai mult cu mucus fertil si stiam bine ca trecusera zilele fertile

chiar si acum la atitea saptamani tot mai port absorbant zilnic

9+
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Hmm..ce zici tu acolo, seamana cu ce am observat eu azi, un mucus galbui, am terminat demult per fertila (29-30 Iulie), luna trecuta am avut CM pe 13.
Ce sa inteleg, ca e cu ochisori?

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

astazi, odata cu venirea mariei sale - cm-ul meu... am incheiat oficial socotelile cu orice speranta la aceasta odisee.

mi-e un pic ciuda... imi amintesc cata siguranta aveam ca o sa raman cand am deschis odiseea. insa... vorba aia... socoteala din targ nu se potriveste cu a din casa...

dar... nu voi cadea in capcana depresiei iar... nu... am 2 nunti, una importanta - a fratelui... si vreau sa plec in concediu in grecia. poate ca e mai bine asa... ca daca as fi avut bebe in burtica, nu as mai fi plecat nicaieri.

un timp ma voi ocupa in continuare de lista... dar o sa va rog sa preluati careva aceasta indeletnicire. am salvat in calc o lista cu voi... cine va dori sa se ocupe o va primi pe mail.

nu sariti cu pareri de rau sau incurajari... surprinzator pentru mine, nu am nevoie de ele. ce sa zic... sunt impacata.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa fie cu ochisori

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui uta_ciun

happy, poate a fost implantarea, la cate zile de la ovulatie ai vazut pata pe chilot

si eu am observat, inca dinainte de a face testul, mai mult mucus, chiar ma gandeam ce se intampla, arata mai mult cu mucus fertil si stiam bine ca trecusera zilele fertile

chiar si acum la atitea saptamani tot mai port absorbant zilnic

9+
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Hmm..ce zici tu acolo, seamana cu ce am observat eu azi, un mucus galbui, am terminat demult per fertila (29-30 Iulie), luna trecuta am avut CM pe 13.
Ce sa inteleg, ca e cu ochisori?

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

alesicoo ei lasa ca vine el bebe cand o sa te astepti mai putin!!!

Daca va zic la mine cum a fooost .....
In luna aia sotul meu a avut un accident la tenis...si a avut cateva saptamani ambele maini in ghips de la coate. Dependent total de mine...mancat...imbracat...spalat etc.
Si nu s-a intamplat in luna aia decat o singura data!!!!!...eram si stresata si obosita, ca mi-era greu si la serv si acasa si sa am grija de el.
Si nici prin cap nu-mi trecea ca s-a prins taman atunci...mai ales ca din calculele mele trecusera de mult zilele fertile.
Asa ca am avut o maaaaaare surpriza cand am vazut pe test 2 liniute!!
Abia cand am facut testul...mi-am adus aminte ca de fapt in luna aia imi intarziase ciclu 3 zile, iar la calcule nu am tinut cont de ele. Uitasem efectiv...cu tot stresul pe cap. Asa ca eu cred ca asa a vrut doamne doamne sa se intample!!!!

Mergi la inceput

CAPU SUS SI MERGI INAINTE! nici mie nu imi plac prea mult incurajarile si parerile de rau , dar nici sa stam indiferente nu putem fi . De ce nu mai ramai cu noi la odisee?, eu spre exemplu nu am bebe dar m-am atasat de fetele de aici si imi este greu sa nu vb cu eleNumai bine iti doresc

Citat:
citat din mesajul lui happymum

astazi, odata cu venirea mariei sale - cm-ul meu... am incheiat oficial socotelile cu orice speranta la aceasta odisee.

mi-e un pic ciuda... imi amintesc cata siguranta aveam ca o sa raman cand am deschis odiseea. insa... vorba aia... socoteala din targ nu se potriveste cu a din casa...

dar... nu voi cadea in capcana depresiei iar... nu... am 2 nunti, una importanta - a fratelui... si vreau sa plec in concediu in grecia. poate ca e mai bine asa... ca daca as fi avut bebe in burtica, nu as mai fi plecat nicaieri.

un timp ma voi ocupa in continuare de lista... dar o sa va rog sa preluati careva aceasta indeletnicire. am salvat in calc o lista cu voi... cine va dori sa se ocupe o va primi pe mail.

nu sariti cu pareri de rau sau incurajari... surprinzator pentru mine, nu am nevoie de ele. ce sa zic... sunt impacata.

_

Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

happymum ... poate bebe vrea sa se prinda acolo in grecia in concediu...aer curat..fara griji multe!!!!
Noi vrem sa mai stai aici cu noi..ca poate asa se prinde si mai repede

Referitor la lista...mi-ar placea sa ma ocup...mai ales ca's toata ziua online la birou. Dar acum vedem si parerile fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ho, ca nu am zis ca nu mai vin la voi.
va da-ti seama ca odiseea aceasta e ca si copilul meu...

dar consider ca e corect sa va ocupati direct cele implicate. eu am sperat sa fiu si eu implicata... dar cum nu... de aceea vreau sa predau stafeta.

ate sigur, daca vei avea timp, de ce nu?

cat priveste sa vina bebe in grecia, cum o vrea DD... chestia e ca merg la mama, si nu are decat o camera... , si e si ea in camera...

_

Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

alessicoo multumesc!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

[quote]

ho, ca nu am zis ca nu mai vin la voi.
va da-ti seama ca odiseea aceasta e ca si copilul meu...

dar consider ca e corect sa va ocupati direct cele implicate. eu am sperat sa fiu si eu implicata... dar cum nu... de aceea vreau sa predau stafeta.

ate sigur, daca vei avea timp, de ce nu?

cat priveste sa vina bebe in grecia, cum o vrea DD... chestia e ca merg la mama, si nu are decat o camera... , si e si ea in camera...

[quote]

eu de ieri am inceput sa-mi construiesc o lista cu toate fetele...pt ca deja sunt prea multe si nu mai stiu care cum ce scrie exact si ce i se intampla.
si acolo in lista aia scriu cate ceva despre fiecare in parte si asa ajung sa le cunosc mai bine pe fiecare si sa nu le mai incurc

Mergi la inceput