Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
liliana_28 spune:
Buna dimineata dragelor,
Gaby: nu sunt pro sterilizare exagerata sau dezinfectare la orice pas dar sterilizarea trebuie facuta.
Eu astazi m-am trezit cam cu fata la cearceaf. Am o stare de irascibilitatea............
Tocmai mi-am facut programare la o eco TV ca am eu banuiala ca este o sarcina extrauterina. Am dureri de mijloc si de abdomen constante. Nu sunt insuportabile dar persista si deja am intrat la banuieli. Pana pe 19 cand am eu programarea initiala mi s elungesc urechile asa ca am facut programare la alt medic care era disponibil azi.
Sper sa nu fie probleme ca o iau razna cu capul.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
aleesicoo spune:
stai lin poate nu este extrauterina, nush zic si eu sa te incurajez
quote]citat din mesajul lui liliana_28
Buna dimineata dragelor,
Gaby: nu sunt pro sterilizare exagerata sau dezinfectare la orice pas dar sterilizarea trebuie facuta.
Eu astazi m-am trezit cam cu fata la cearceaf. Am o stare de irascibilitatea............
Tocmai mi-am facut programare la o eco TV ca am eu banuiala ca este o sarcina extrauterina. Am dureri de mijloc si de abdomen constante. Nu sunt insuportabile dar persista si deja am intrat la banuieli. Pana pe 19 cand am eu programarea initiala mi s elungesc urechile asa ca am facut programare la alt medic care era disponibil azi.
Sper sa nu fie probleme ca o iau razna cu capul.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
[/quote]
marsy_baby spune:
Ms Aleiscoo, ma gandesc ca am ce invata...ca eu inainte sa fiu insarcinata eram tufa de venetia in ale sarcinii
e ft util forumul
multumesc prietenelor mele care mi-au spus sa vin aici...chiar creeaza dependenta 
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marsy_baby Ms Aleiscoo, ma gandesc ca am ce invata...ca eu inainte sa fiu insarcinata eram tufa de venetia in ale sarcinii multumesc prietenelor mele care mi-au spus sa vin aici...chiar creeaza dependenta ![]() |
Creaza dependenta numai daca ii permiti...de exemplu cand te simti prea atasata da calculator,i-ati 2 zile de pauza totala si gata,ti-ai revenit,eu asa fac...
Referitoare la exagerarile de mamica,eu una nu sunt,am sterilizat sticlutele ca babele in apa clocotita cu substanta de la chicco pt sterilizat dar nu in fiecare zi,ci cand mi se parea mie ca trebuie...
De data asta o sa imi iau sterilizator si cuoci papa sana vaporela,adica un aparat la vapori care fiebre pulpitza si legumele,si appoi le face cream,un singur aparat,ca de oale de spalat m-am saturat,si apropo de suzeta,Cris o are de la 2 saptamani,am mai schimbata pana la vreoa 6 luni cu alta noua acelasi tip,dar de la 9 lubi nu mai pot face nimic,o recunoaste dupa miros,dupa uzura,o sterilizez dar arat naspa,io dau doar in casa si in cazuri majore,neaparat la culcare...plus ca bebe are inca doar 5 dintisori inca il ajuta sa se caalmeze
de
Christian Ionut
5+
oanaiacovita spune:
Neata si de la mine!
Ce fac burticile si aspirantele?
Bun venit fetelor noi. Ne inmultim nu gluma.
Sa vedem ce isi aduce amimte neuronul de gravida.
Incep cu emotionantul moment prin care a trecut Ella ieri.
Vai tu mamica ce sentimente. Azi merg si eu la eco si sper sa vad si eu ceva bulanase.
Cu acidul folic, aici se gaseste ff greu de 1 mg. Si eu iau dinainte de sarcina de 5mg si mi s-a spus ca surplusul de elimina prin urina. Organismul isi ia cat are nevoie, restul se elimina.
Cu sterilizarea si mie mi se pare exagerat. Cred ca va fi de ajuns sa fierb biberoanele in primele luni si apoi o clatire constiincioasa mai tarziu. Totusi sper sa nu fie nevoie sa dau biberon. Sunt PRO alaptarea exclusiva pana la 6 luni si ma rog la DD sa imi dea laptic sa pot sa imi indeplinesc visul.
Nikole ai mare grija de tine si sunt convinsa ca totul va fi bine.
Stefimic urez si eu cu intarziere 
La multi ani!
. Sa fii sanatoasa si sa ai un bb sanatos.
Noi suntem protejati aici de cutremure, nu se simt deloc, ca si eu ma panichez tare. Nu o sa uit cand eram in Bucuresti si la un cutremur se misca lustra si jaluzelele se izbeau de pereti. Credeam ca pana acolo mi-a fost, mai ales ca stateam la et.5 
Aleesicoo multumim de cafea. Eu din pacate nu mai pot bea, desi nu pentru ca as vrea sa ma protejez cumva, dar efectiv nu intra. Asta e, poate asa trebuie sa fie.
Liliana si eu am avut dureri la inceput. Stai linistita si nu ma fa scenarii negative. Mergi la eco si te linisteste. Conteaza ff mult psihicul si o spun pentru TOATE BURTICILE cu probleme.
O zi buna va doresc la toate.
Oana
10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliana_28 Buna dimineata dragelor, Eu astazi m-am trezit cam cu fata la cearceaf. Am o stare de irascibilitatea............ Tocmai mi-am facut programare la o eco TV ca am eu banuiala ca este o sarcina extrauterina. Am dureri de mijloc si de abdomen constante. Nu sunt insuportabile dar persista si deja am intrat la banuieli. Pana pe 19 cand am eu programarea initiala mi s elungesc urechile asa ca am facut programare la alt medic care era disponibil azi. Sper sa nu fie probleme ca o iau razna cu capul. |
eu zic sa nu mai faci atatea presupuneri....stai linistita. Fii increzatoare ca totul trebuie sa fie bine!!!
Te asteptam cu vesti bune!!!
asteptam un
8+ Doamne ajuta! 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev068pb_.png
eladea2005 spune:
Neata!
Ioana, mersi de vizita pe blog...da, abia ieri m-am decis sa intru in randul bloger-ilor...
va invitam pe toate sa ne vizitati!![]()

Nikole, sper sa fie bine in cazul tau, asa cum ziceam...trauma e mare atunci cand stii ca trebuia sa ai un bebe si el nu mai e...dar...ce sa facem...pana la urma va aparea si el, cand va vrea DD...
sigur, el il am pe pui mic nazdravan care e un dulce si datorita lui a fost mai usor sa trec peste...insa tot va exista mereu acel regret ca putea sa aiba un fratior/surioara in noiembrie...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
sensibila spune:
Buna fetele !
Legat de acidul folic eu am luat cu 3 luni iniante de 5 mg si acum tot de 5 mg iau 1/zi la recomandarea medicului.
Deasemenea stiu ca se ia pana la sf lunii a 3-a.
Eu am avut un avort mestrual in martie si poate deaia imi da atatea mg, insa pt fluidizarea sangelui si eliminarea eventualelor "galme" mi-a dat si Thrombo Ass 50 mg 1/zi.
Acidul folic se recomanda pt dezvoltarea celulelor din cate stiu eu.
e in burtica
+9
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
aleesicoo spune:
feteleee am o veste bunaaaa
sotul meu s-ar putea sa nu mai plece in norvegia deci asadar si prin urmare dupa botez si menstruatia de dupa botez ne apucam de bebe
marsy_baby spune:
Oana se pare ca avem aceleasi saptamani de sarcina
..oricum neliav-oi fi plecata din oras vreo 2 sapt, asa ca nu v-oi avea net...sarcina usoara fetelor