Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

neatza...

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

neata si de la mine!!!
O zi noua...un capitol nou!!
Eu azi sunt cam somnoroasa cred ca si datorita faptului ca mai am doua zile si apoi urmeaza binemeritatul concediu!!!!!!!

Va doresc o zi frumoasa si fara greturi!!!!

asteptam un 8+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev068pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele cine se incumeta la un nou capitol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata:)

Alesicoo e capitol nou de trei pagini :) esti mortala!

Stefimic sa traiesti si sa fii fericita si sanatoasa langa cei pe care ii iubesti!

Ellanik imi si inchipui: copanele, bulanele, manutze si cum ati fi muscat voi din pielea aia frageda de bebe:)

La mine ieri a fost ziua contrastelor si ziua in care am fost Gigi Contra. Am inceput sa ma gandesc ce trebe sa cumparam pt bebe si am gasit o lista: si primul aparat care m-a contrariat a fost sterilizatorul! De ce trebuie sa sterilizam biberoanele si suzetele? Da, masura de precautie, dar mi se pare exagerata si ca nu permite buburuzei sa faca anticorpi! Ce rost are sa sterilizezi bibe daca vine cineva si sufla cu streptococi deasupra bebeului sau daca chiar unul din parinti e bolnav? ca doamne nu poti sa tii un glob de sticla deasupra lui... asta era partea de gigi contra:)

Mie mi se intareste burta, in special seara! Aseara am iesit la plimbare cu Bogdan si m-a apucat si durerea de spate! dar, fata de alte mamici cu probleme serioase, eu sunt o fericita!

Va pup, Gaby

www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

aolo Gaby m-am tacanit, am vrut sa scriu altceva dar mi-au fugit ochii mai sus si am vaz capitol nou dar nu stiu ce era in capul meu . Sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Alesicoo nu are nimic draga mea:) eu tot zic ca bebe imi ocupa toata capacitatea libera a creierului:) zici ca am un norisor in cap cateodata:):):) nimeni nimeni de sterilizat? :):)

Mergi la inceput

tu macar ai o scuza dar eu si fara bebe si tacanita tare nu am ce face decat sa accept si sa merg mai departe

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Alesicoo nu are nimic draga mea:) eu tot zic ca bebe imi ocupa toata capacitatea libera a creierului:) zici ca am un norisor in cap cateodata:):):) nimeni nimeni de sterilizat? :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Salutare!!!

[Andreea tu aveai simtome de sarcina daca a fost sacul gol???Sau ai simtit ca ceva era in neregula???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
6+Doamne ajuta

Ramo, da, aveam simptome, gen urinare mai des decat de obicei, ceva ameteli si greata din cand in cand...din moment ce exista HCG-ul in organism, aveam si simptomele...doar ca sarcina a fost una cu ou clar, asa se numeste acest gen de sarcina fara embrion...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Se pare ca nu doar eu astept concediul ...

10+ DPN: 02.03.2010

Mergi la inceput

BINE AI VENIT MARSY aici la mamici
Sunt niste fete minunate de la care ai ce invata

Mergi la inceput