Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 19
aleesicoo spune:
neata in primul rand. Nu este vb de sangerari sau de dureri dar daca imi vine atunci nu pot intra in biserica si eu sunt nasa
din cauza asta le i au
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paps ALeesico daca iei anticonceptionale nu se mai respecta nici o regula referitoare la momentul ovulatiei sau lungimea ciclului. Metoda se foloseste si pentru a provoca o mai puternica ovulatie (poti sa pierzi chiar mai multe ovule). Cel putin pana la urmatoarea menstuatie nu o sa poti sa calculezi nimic. De ce trebuie neaparat sa-ti intarzii ciclul, ai asa dureri si sangerari mari sa nu poti rezista la botez? Orice ai alege, distractie placute si un bebe cat mai repede frumos si sanatos! Iulia 29.08.2006 Delia 21.07.2008 Bebe DPN 23.03.2010 |
samaria spune:
buna dimineata!
ma uimiti cu vitalitatea voastra si cu sporul la scris.e ca un film pe care il scriem si il regizam noi,si de-abia astept"episodul urmator"
CLAR CA DATI DEPENDENTA!
ca de obicei,pe scurt:selina-d si toate fetele noi,bine ati venit!!!

dayanara:cred ca a meritat sa"pui" 30kg.pt ivan!la prima sarcina,si eu tot asa de mult am pus
,dar dupa ce nu am mai alaptat si am mers la munca zi de zi am slabit la loc![]()
ioana p76:multa sanatate si nu te intrista:unul si bun,cum mai zicea cineva inainte!
oana iacovita:felicitari!!!
tineti-o tot asa cu tumbele si dansul!![]()
ate 09:concediu placut!
sa nu ne uiti!
freedelia:naspa cu wc-ul in brate mereu...
...dar o sa treaca si asta,o sa vezi!multa sanatate!![]()
va imbratisez cu inima pe toate si astept vesti de la voi in continuare.cum ziceam si ieri,chiar de nu pot raspunde,cu siguranta ca va citesc si va admir si de-abia astept "episodul urmator"![]()

pentru toate!!!
honeybaby spune:
Neata si de la mine!
Nu am mai avut timp sa scriu desi v-am citit.
Ma bucur pt fetele care l-au vazut pe bebe la eco
. Sper sa vad si eu ceva marti.
Oana - asta eprima sarcina care ajunge asa departe, adica sa-l vezi de bebe miscand ??
Aseara m-am trezit sangerand, nu mult , 2-3 picaturi dar rosu - rosu. Mi-e si frica sa ma duc marti la eco
Denisa,
5 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
child spune:
aleesicoo trebuie sa-ti spun ca eu asa am ramas, dupa o luna in care am luat anticonceptionale, vroiam sa ne apucam de FIV, dar am renuntat cu buna stiinta (deh...intuitia
) si in urmatoarea luna s-a intamplat! Eu am simtit ca aia e luna magica, am avut dureri mari la ovulatie si diverse sentimente de nedescris, ce mai, stiam ca bebe-ul si-a facut aparitia!
Asa ca, sansele sunt de partea ta, iti tinem pumnii (si eu si bebe-ul
)
pupici

10+
MSymo spune:
Dragele mele noi crestem - Bhcg 533, m-am linistit. Luni era 104.
Astazi sunt si eu mai relaxata.
5 +
aleesicoo spune:
off fetelor sunt asa de suparata
am fost in dimineata asta la orl si mi-a dat un tratament pt 4 luni de zile picaturi si cate o pastila pe luna, am citit la prospect ca nu s-au gasit efecte asupra sarcinii dar.... nu vreau sa risc. medicul orlist mi-a zis ca nu am deviatie de sept ci ca nu mai am mucoasa nazala

si din cauza asta mi se infunda nasul. oricum daca in aceste 4 luni eu raman insarcinata prefer sa intrerup trat si sa imi mentin sarcina, mi s-au propus si niste instilatii dupa 2 luni... off sa vedem ce va fii
| citat din mesajul lui child aleesicoo trebuie sa-ti spun ca eu asa am ramas, dupa o luna in care am luat anticonceptionale, vroiam sa ne apucam de FIV, dar am renuntat cu buna stiinta (deh...intuitia Asa ca, sansele sunt de partea ta, iti tinem pumnii (si eu si bebe-ul pupici ![]() ![]() ![]() 10+ |
ate_09 spune:
| citat din mesajul lui MSymo Dragele mele noi crestem - Bhcg 533, m-am linistit. Luni era 104. Astazi sunt si eu mai relaxata. 5 + |
ai vazut ca totul e bine????
Bravo!!! Stai linistita ca bebe sta bine acolo

asteptam un
8+ Doamne ajuta! 
selina-d spune:
Dayanara multumesc de urari. Chiar sunt aproape datele astea. Sa vedem bebei ce au de gand, ca am impresia ca nu ii intereseaza asa mult ce zic calculatoarele astea si vin cand vor ei. Sa vezi tu berbecuti incapatanati
Sarcina usoara si tie!
Oanka80 multumesc de urari
Sarcina usoara si tie si bebe sanatos!
T Ioana vad ca suntem amandoua nou venite pe aici. Fii optimista! Ai sa vezi ca totul va fi bine pana la urma. 
Ramonella
ai dreptate - ne-am mai intalnit la aspirante acum o eternitate cand eu munceam pentru Victor si tu pentru Bea. Si eu tot clujeanca
Sarcina usoara si bebe sanatos!
Ioana nu fii trista pentru bebe2. Bebele care a ramas va fi un invingator, vei vedea 
GabyHila Danke schön!
multumesc de urari
sarcina usoara si tie. Eu am una bucata baietel carliontat blondut si cu ochii negrii
o frumusete. Ce conteaza ce e, oricum o sa il iubiti si o sa vi se para perfect. Eu imi doream fetita desi simteam ca e baiat, iar acum tot baiat as vrea, dar parca simt ca e fetita. Doamne ajuta sanatos sau sanatoasa sa fie.
M Symo vezi ca totul e bine
Felicitari!
Eu inca parca tot nu realizez ce se intampla. Sun si eu imediat la dr. meu sa imi fac o programare. Abia am dormit azi noapte de emotii.
Va pup si o zi buna! 
Mami si Victor (31.08.2007)
ate_09 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo off fetelor sunt asa de suparata ![]() am fost in dimineata asta la orl si mi-a dat un tratament pt 4 luni de zile picaturi si cate o pastila pe luna, am citit la prospect ca nu s-au gasit efecte asupra sarcinii dar.... nu vreau sa risc. medicul orlist mi-a zis ca nu am deviatie de sept ci ca nu mai am mucoasa nazala![]() ![]() si din cauza asta mi se infunda nasul. oricum daca in aceste 4 luni eu raman insarcinata prefer sa intrerup trat si sa imi mentin sarcina, mi s-au propus si niste instilatii dupa 2 luni... off sa vedem ce va fii ![]() |
[/quote]
ooffff imi pare tare rau de ce aud!!!!! eu zic sa asculti sfatul medicului...sa te faci bine si apoi sa te apuci linistita de proiectul bebe!!!
asteptam un
8+ Doamne ajuta!