Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
freedelia spune:
Salutare, am intrat scurt sa vad ce mai faceti si sa va zic ca eu tot cu capul in veceu sunt :(
PUpici si bun venit noilor burtici!
GabyHila spune:
Neata:)
am mirosit de la dna noastra secretara. face o cupa din aia mare cu un strop de cafea si un fluviu de lapte? doritori?
Happyjoy stai linistita pe partea cu nervii: nu esti singura! Intre sapt 6-9 am avut niste nervi de puteam sa ii inghit pe toti intr-o lingurita cu apa! acuma am devenit numai smiorcaita:)
Ate_09 ti-am dat pm sa imi dai si mie cartea! multumesc
Selena_d Willkommen!:) sa ai o sarcina usoara si linistita!
Msymo - tipa care imi facea mie masaj inainte a zis ca se face ceva masaj special pt gravide - pt limfa? dar oricum, anticelulitic si reflexoterapie: EXCLUS!
Ellanik lucrezi in domeniul medical? Vad ca esti foarte la curent cu tot :)
Oanka80 nu trece intarirea burticii fara no spa? eu am ramas pe fixul ca nu trebe sa iau nimic in primele 3 luni. Oricum, cred ca si acidul folic imi produce balonarea si constipatia asta...
Eu pe 20 august am programare pt 12 saptamani. Nu l-am avzut pe bebe la eco decat la 7 sapt si atunci totul era in regula!
Zicea cineva de sucuri stoarse! Fructe de sezon nu sunt bune? Ma gandesc la mere, pere, prune? gref si lamaia ma gandesc sa nu produca aciditate la stomac!
Daca e adevarata faza cu baiat dupa ziua 14... baiat fac! desi imi doresc atata de mult o fetita dragalasa si creata ca mine!:)
Pupici tuturor si sa aveti o zi minunata, fara greturi si alte stari de rau! Gaby
www.gabyhila.blogspot.com
ate_09 spune:
gaby si baietii cu carlionti sunt frumosi !!!
trimit acush cartea!!
asteptam un
8+ Doamne ajuta! 
CoriMami spune:
Buna fetelor,
asta noapte m-am trezit la 4.30 sa vomit. Si acum tot greata imi e, desi ma gandesc la o cafeluta, nu am inca curaj sa-mi fac.
Seara m-am culcat nervoasa ( f irascibila am fost ieri si nu-mi convine nimic) si am avut o contractie puternica de ma durea si spatele si burtica. Dar m-am
si a trecut.
Acum stau cuminte inainte sa plec la servici si va citesc pe voi.
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
MSymo spune:
Gravidutelor n-am rezistat, la prima ora eram la analize, sa-mi repet Bhcg, la pranz am rezultatul...
. Dar promit ca-i ultimul pe care il fac, oricum luni dimineata merg la eco...sper sa ma linistesc.
Deci am facut bine ca am renuntat pt. moment la masaj, mai bine asa, pana ne asiguram ca totul e la locul lui.
Eu am Rh negativ si taticul pozitiv, din cauza asta am facut vaccinul dupa chiuretajul din luna aprilie....
Va pup si sa aveti o zi usoara...si rapida.
5 +
neliaCris spune:
neatza,am beut cafeluta cu lapte,am papat sandwichul si acum ma ui tpe aici,bebe al meu azi de dimi la 5 mergea prin casa,nu stiu ce o avut,sa il doarra asa tare gingiile incat sa uite de frica de intuneric si sa umble prin casa de nebun?![]()
de
Christian Ionut
5+
mami25_7 spune:
Neta!Am beut si io cafeluta cu lapte.Dar am avut o noapte groaznica cu un rau de stomac de am zis ca mor.Ieri am fost sa il vad si eu pe bebe,e bine mersi la caldurica dar nu s-a lasat masurat cu nici un chip.Asa ca m-a chemat peste vreo 2-3 saptamani,cand va mai creste,ca sa il poata masura.Imi este greata in continuare si mi-a dar sa iau magne si nospa,cica sa se poata intinde uterul fara contractii,la mine fiind taiat la cezariana.Abia astept sa il mai vad,am avut asa emotii,ca si la David.
mami de David Andrei 02.10.07 si
9 sapt
mami25_7 spune:
Ma scuzati uit mereu sa i-mi schimb semnatura.
mami de David Andrei 02.10.07 si
10 sapt