Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

vaiii cotofenelor cat ati putut scrieee. am vazut ca s-au mai alaturat mamici BINE ATI VENIT SI SARCINA USOARA, SA STEA BEBE PANA LA TERMEN ACOLO LA CULCUS

Fetele care stiti sa imi calculati simie perioada fertila plsss din septdaca spre exemplu in iulie mi-a venit pe 28 , in august acum il opresc cu anticoncepdin cauza botezului, si banuiesc ca imi va venii pe 2.3 .09, si imi vine la distanta de 28 de zile

eu mi-am bagat nasul pe la calcularea ovulatie,si acolo imi scria si zilele fertile,dupa cum ti-am spus,ea nu mai calcula tu nimic ca ma superi...daca ai ciclu de 28 atunci perioada fertila e pe 14 pluis minus 3 zile,inainte si dupa,daca vrei fetita,presteaza din ziua 9 pana in ziua 14 daca vrei baiat dupa 14

deChristian Ionut
5+

NELIA, mancate-ar mama, asta inseamna ca am probabilitate mare de fetita?! yuuuuuuuuuuuuuuuuuupi, ce fain ar fi....desi cred ca tati va avea un pic de tristete la inimioara, si ar avea planuri de bebe3...oricum solutia lui cade pt ca dupa ce se naste puiul iau decizia definitiva care elinima orice alta posibila sarcina
V-am pupi si ma duc sa termin de citit.

Stefanna mami de fetita si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Felicitari fetelor care v-ati vazut puiutii la eco!!!Ce emotionat!De abia astept!!!

Ioana nu-i nimic ca e unul singur,sanatos sa fie asta conteaza.Te cred ca te-ai entuziasmat putin cand ai auzit ca-s 2.

Eu am mancat o felie uriasa de lebenita,asa bine mi-a prins.Dar parca totusi am mancat prea mult...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
6+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella.29 spune:

gabrielgabriella.29 DPN :01.04.2010,UM:25.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

'neata burticute,mama mi-a luat juma' de ora sa citesc ce ati scris aseara:)si vad ca au fost numai vesti bune...ioana ma bucur nespus ca bebe e la locul lui si creste mare si in acelasii timp imi pare nespus de rau de bb2 care se pare ca nu mai e(daca a fost vreo data,posibil ca la eco de data trecuuta sa fi fost vreun hematom care s=a resorbit....in fine ,important ca sarcina e in evolutie iar tu o sa fii o mamica de bb fericta
oanaiacovita se pare ca o sa fii o mamica de sportiv/a daca se antreneaza inca din burtica:P.Scurgerile le mai ai?

mie au inceput sa imi scada cantitaviv scurgerile maronii si sa se deschida la culoare ....sa speram ca trece ....

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Vreau si eu cartea "Mama si copilul".Dau si eu una la schimb de Elizabeth Fenwick .Parca Ate zicea ca are dar nu are pm activat.
Dayanara lasa gandurile negre .Trebuie sa fii optimista si sa vezi ce bine va fi.Sunt si necazuri intr-adevar insa cu ajutorul lui Dumnezeu toate vor fi asa cum le dorim si asa cum ne rugam la El sa fie..

9+
Eu si bebe il iubim pe tati !

gata ellanik, cred ca am reusit sa activez si PM . Asa ca poti sa-mi trimiti un mesaj cu adresa de mail unde sa-ti pot trimite cartea.
Bun venit noilor gravidute!!!!!!!Sarcina usoara si la termen sa aveti!!!!
Un laptic...o cafeluta nu serveste nimeni????
Azi e ultima zi de muuuncaa!!!!!! ..si urmeaza un binemeritat concediu!!!...yupiiii

asteptam un 8+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

ate_09, ai putea sa-mi trimiti si mie cartea mama si copilul? Ar merge laptic cu un pic de cafea si la me e ultima zi de munk.......aveti grija de voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella.29

gabrielgabriella.29 DPN :01.04.2010,UM:25.06.2009

Bine ai venit!!!!! Dar nu ne spui mai multe despre tine??
Te asteptam mai des aici si sa scrii repede 10 mesaje sa fii in timp real cu noi!!
marsy_baby, trimite-mi un pm cu adresa de mail unde sa-ti pot trimite cartea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

gata ate_09, ti-am dat pm ms tare mult...

10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marsy_baby

gata ate_09, ti-am dat pm ms tare mult...

10+

gata ti-am trimis!!! Lectura placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna dimineata dragelor,

Aseara am fost la medic pentru o eco TV si un control ca tare ma mai durea burtica si mijlocul. Fetelor.....mi-am vazut samburelul care are 5 saptamani si 3 zile (dupa socotelile mele ar fi trebuit sa aiba cam 6 saptamani si 1 zi). Este prins unde trebuie, saptamana viitoare ma duc sa imi mai faca o eco sa vedem si activitatea cardiaca. Durerile pe care le acuzam erau de la rinichi (eu cam am probleme cu rinichii) ca eu cam "uit" sa beau lichide asa ca ma atentioneaza din cand in cand. Aseara cand am ajuns acasa am bagat o cana de ceai cald si m-au lasat durerile.
Mi-a recomandat sa "iau" 4 ovule de Utrogestan/zi, adica sa maresc doza.

Bun venit noilor mamici.
MSymo - si eu am rh-ul negativ dar la fel il are si sotul meu.

O zi usoara si frumoasa.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput