Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
uta_ciun spune:
alessico, paps ti-a raspuns foarte bine
prima luna dupa pastile nu stii la ce sa te astepti, poate veni mai repede (ca la mine, la vreo 20 zile) sau mai tarziu (sper sa nu fie prea tarziu, dar poate intarzia destul de mult)
e adevarat ca poti avea multipla ovulatie in luna imediat urmatoare, dar problema e ca endometrul este subtiat de la pastile si nu are grosimea ideala pt a sustine o sarcina
hormonii dispar imdediat, deci teoretic poti ramane chiar in luna urmatoare
inca nu ai cum sa prezici nimic pt sept, daca inainte de a lua pastile aveai tot la 28 zile atunci se va mentine, dar daca a fost neregulat si regulat doar datorita pastilelor, acum va reveni neregulat
distractie placuta la botez, si nu te stresa cu zilele, bucurati-va de voi si incepe sa calculezi dupa ce ai un ciclu de la oprirea pastilelor
happymum imi pare tare rau si te inteleg foarte bine cu odiseea...acelasi lucru l-am facut si eu, am deschis odiseea de nov-dec 2009 convinsa fiind ca am ramas, m-am ocupat de cateva capitole si pe urma a trebuit sa accept ca nu s-a intamplat...dar uite ca n-a intarziat mult, asa ca fii optimista in continuare, distractie placuta in grecia, si da doamne sa va intoarceti 3
9+
Asa creste bebe
"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
neliaCris spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui dayanara
n.am idee pe unde poate fi caretera e autostrada pe urma din ro va intoarceti in italia sau ramaneti definitiv? roxana 4+ si ivan (2.12.2006) |
glumeam cu caretere,logic,cate sunt,ea sta cica sunt blocuri langa autostrada sau cam asa ceva,sa nu se inteleaga gresit..
Noi in tara vrem sa construim ceva,si tati ramane aici pt a strange mai multi banuti,probabil ca peste 2 ani ma voi intoarce si eu ,romania nu e o tara sigura decat pt cei ce au bani,dar si banii se termina repede
de
Christian Ionut
5+
happyjoy spune:
Andra_s si eu oscilez intre Giulesti, Medlife, Euroclinic sau Elias... Inca nu am ales un medic. Tu cu cine nasti la Giulesti?
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris dayanaa:el molar se numeste de Christian Ionut 5+ |
el molar e frumos, spre nord, orice in afara de madrid centru, unde e prea multa aglomeratie
roxana
4+ si
ivan (2.12.2006)
ioana_p76 spune:
Vesti de la echo: avem un singur bebe, ii batea inimioara de zor si toate erau in regula!
Imi pare rau ca bucuria mea nu a putut fi deplina, pentru ca speram si la cel de-al doilea:( se pare ca s-a resorbit partial, se mai vedea ceva, ca o umbra..nu se stie de ce..nici nu se stie sigur daca era saculet - insa probabil ca a fost un saculet gol...
Ma visam mamica de gemenei, insa ma bucur ca macar unul este sanatos si speram ca va fi asa pana la termen.
Dr ne-a spus ca sa nu fim suparati, ca sarcina gemelara era mult mai greu de dus.
Va rog sa modificati la mine in listuta - e un singur 
Ioana
7+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala
ellanik spune:
Ioana, draga mea, sa nu fii tristutza.Poate ca de fapt era doar unul si cealalta pata era vreun hematom ceva.Asa e cu sarcina gemelara e grea.Lasa Ioana, unu si bun.Doamne ajuta sa fiti sanatosi si sa ii faceti si fratior/surioara.Pupici pt bubulina.
9+
Eu si bebe il iubim pe tati !
oanaiacovita spune:
Servus fetili!
Am venit si noi de la eco. Suntem mari
dansam pe la mami prin burtica, avem mugurasi de membre si nu vrem sa stam sa ne masoare dna dr. Nu am mai reusit sa pridem bataile inimii de data trecuta sa i le aratam si lui tati ca nu a vrut sa stea locului nici o clipa.![]()
Este minunat sentimentul.
Nu am apucat sa recuperez tot ce ati scris, dar maine promit ca citesc. 
Noapte buna la burtici si la viitoare burtici.
Oana
10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ellanik spune:
Oana ce ma bucur!Sa va traiasca balerina/balerinul.Ai vazut ce tare e senzatia?!
9+
Eu si bebe il iubim pe tati !
oanaiacovita spune:
Da Ella, e unic. Nu am mai trait niciodata asa ceva.
Si dra mea nu are un eco foarte performant. Dar tot am reusit sa vedem de toate.

Oana
10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!