Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaelagrosan spune:
Mamicutelor azi ma simt si eu mai bine , v-am citit si am zis ca scriu si eu.
selina felicitari!!! Totul va fii bine pana la urma. Eu cand am ramas gravida prima oara toata lumea a crezut ca nu e momentul potrivit in afara de noi (era programata sarcina).Eram foarte tineri si eu eram studenta la medicina. Pana la urma toate aau mers bine asa cum ma asteptam, am luat si rezidentiatul cu nota mare, iar la festivitatea de absolvire toata lumea m-a felicitat. Aveam fetita mare de 2 ani, iar eu bineinteles ca am fost in al 9-lea cer.
Despre vopsit si eu stiu ca nu e voie, deoarece substantele continute in vopsea trec intr-o oarecare masura in sange si ajunge la bebe. happyjoy da-le pace firelor albe. Mai important e bebe.
Aaa, vroiam a va intreb. Eu voi merge la doctor saptamana viitoare la 6 sapt si 5 zile. Oare se va vedea inimioara, ca nu mai tin minte cam cand s-ar vedea. Nelia tu zici ca pe la 7?
Mihaela
5+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
dayanara spune:
nelia, daca tu la prima te.ai vopsit, si acum trebuie neaparat sau asa vrei tu, eu cred ca n.are nimic daca folosesti aceeasi vopsea
eu de fel nu ma vopsesc, dar m.a apucat acum 2-3 luni sa mi.l deschis un pic, si m.am vopsit cu color booster pt par negru sa.l fac saten si a iesit ok, acum mi se vede negru la radacini, dar nici ca.mi pasa :)))) pe langa cele o mie de kg pe care le voi pune pe mine, nu mai conteaza parul
roxana
4+ si
ivan (2.12.2006)
ate_09 spune:
si eu sunt vopsita blonda...iar parul meu e castaniu...se vede rau tare acum la radacina..dar parca totusi n-as vrea sa risc.
Oricum il am destul de scurt...si mai bine mai tai cate putin decat sa-l vopsesc. Si cu ocazia asta se mai si regenereaza putin.
Acum fiecare face cum simte...neliacris daca tu zici ca te-ai mai vopsit si totul a fost ok, e hotararea ta
asteptam un
8+ Doamne ajuta! 
MSymo spune:
Dayanara....asa mareeeee te vezi? Eu sunt chioara de somn, ma doare capul, abia astept sa merg acasa? Azi a trecut asa greu timpul...
. Afara s-a intunecat si ploua marunt, numai bine de somn, abia astept sa ajung acasa.
Nelia, zici ca mai avem de asteptat vreo 2 sapt pana auzim inimioara? uffff
4+
ate_09 spune:
eu am fost la eco saptamana trecuta cand aveam scurgerile maronii...si aveam 8 saptamani...si medicul mi-a zis ca are activitate cardiaca, nu am auzit-o batand dar am am vazut=o pulsand acolo ![]()
Iar la 6 sapt cand am fost pt confirmare era doar un punctulet acolo si nu se putea vedeea mare lucru.
asteptam un
8+ Doamne ajuta! 
dayanara spune:
msymo sunt patita, de la 50 la 80 kg si ceva la prima sarcina si acum vad ca as manca intr.una asa ca parca vad ca ajung lar cat o balena, totusi incerc sa ma mai abtin
roxana
4+ si
ivan (2.12.2006)
MSymo spune:
Voi ce stiti, ai voie sa faci masaj? Am pe cineva care venea in fiecare joi pt anticelulitic la solduri si de relaxare la spate, dar asta seara am refuzat-o....ma gandesc ca daca patrund cremele alea in organism!? Si mai stiu ca masajul creste fluxul sanguin, ceea ce nu e tocmai bine...
4+
MSymo spune:
Apropo, voi ati anuntat parinti - prieteni - colegi - patron?
Eu personal am vorbit doar cu o prietena, ma feresc de anunturi pana nu am o confirmare ca e ok. Ma gandesc ca vestile bune sunt atat de simplu de dat, dar daca Doamne fereste ar fi ceva rau...e atat de greu sa spui si sa "justfici" acel "de ce"!!!
4+
MSymo spune:
Nelia ai propus sa scriem la ce spital si doctorul. Eu intentionez sa raman la Euroclinic - Dr. Dinu Alexandru. In aprilie, cand am pierdut sarcina, a fost un om de milioane...iar serviciile de acolo impecabile. Am facut chiuretaj la ei fiindca imi era groaza de spitalele alea in care stau femeile pe un hol, ca gainile la taiat...am trait si o astfel de experienta acum cativa ani la Filantropia, am simtit tot ce mi-a facut, iar dr respectiv nu m-a intrebat nici ce grupa de sange am, ce sa mai vorbim de Rh. Dupa acel chiuretaj ar fi trebuit sa fac vaccinul Rogam, dar daca nu am stiut...si il consideram un profesionist, mergeam la el la Medicover de cativa ani buni... Am dat peste dr. Dinu, care mi-a explicat tot ce trebuia sa stiu, am facut in aprilie si vaccinul, sunt bine acum...dar trebuie monitorizat toata sarcina.
Mai este cineva cu Rh negativ?
4 +
dayanara spune:
eu de nascut, nasc la Hopital Alcorcon, unde am nascut si data trecuta si il consider aproape perfect, totul impecabil, doctorul habar n.am, aici nu ai un doctor, toata istoria medicala sta in computerul de la spital, asa ca ce vede unu vede si celalat si cand te apuca te duci la urgenta si nasti
oricum data trecuta a fost un vis, daca am simtit 2-3 contractii au si sarit moasele ca vad ele pe monitor ca ma doare, si mi.au oferit epidurala dupa care am si dormit pana a nascut, nu doar dormit am mai citit si ceva reviste
roxana
4+ si
ivan (2.12.2006)