Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

iubita eu am demult adresa de hi5. aici pe forum nu stiu cum sa te indrum pt poze

Citat:
citat din mesajul lui laviniaen

Pupici la burtici! Ma chinui de ceva vreme sa ajung la zi cu posturile, dar scrieti intr-o zi cat altii in 10 si am rams mult in urma. Sa fie intr-un ceas bun, vad ca ne-am inmultit!

Bluekidoo si Uta, suntei norocoase ca puteti manca orice! Eu am greturi in ziecare zi, as manca numai covrigi. Deja am pus vre-o 3 kg, fapt de care imi era groaza inainte sa raman insarcinata…

Alesicoo, Liliana si Ioana, am vazut pozele voastre frumoase #61514;, poate imi dati un sfat cum sa pun si eu cateva…

Ate, cum se numeste ghidul de sarcina de care vorbeai? SI ai spus ca ai ceva carti in format electronic, poti sa mi le trimiti si mie?

Alina si Ioana, felicitari pt gemeni!! La mine sotul meu s-a rugat pana in 6+ sa fie doi embrioni, dar nu a fost sa fie.. :P

Hai ca mai citesc din urma si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Mai ce mamici harnicute sunteti 2 zile am lipsit si deja sunt 2 capitole noi.. dar am reusit sa le citesc
Nici nu stiu cu ce sa incep...Marti dimineata am plecat in delegatie cu al meu sot. Drumul de dus a fost destul de linistit. Mi-a fost un pic rau din cauza caldurii dar am adormit si mi-am revenit repede (mai ales ca sotul a avut grija cat am dormit sa mearga foarte incet si sa evite orice denivelare de asfalt pentru a-mi creea confort). Destinatia noastra era Suceava si tot drumul ne-am gandit doar la mancarea de la hotelul unde ne cazam (am mai fost acolo si abia asteptam sa ajungem iar sa comandam).Pe drum ii spun sotului ca imi e teama ca nu voi putea manca ciupercile ce-mi placeau atat de mult ca sunt condimentate si nu cred ca lui bebe ii plac...iar sotul imi da replica "da ce ma de acum face ce vrea el si nu asculta? dupa ce se naste cum o sa-l educi? incepi si tu de acum.. spune-i sa plece de langa butonul ce starneste greata" Am ras cu lacrimi cand l-am auzit . A doua zi a fost linistita.. fara "evenimente"...doar ca eu care nu pot sa mananc carne am avut pofta de mici. Am oprit la kauflan grill si am mancat 4 mici si am baut 3 guri zdravene de bere (si nu suport berea dar ieri a mers). Pe la 4 sotul a primit un tel de la sef ca tre sa intrerupa delegatia ca au nevoie de el acasa asa ca pe la 17 am luat drumul Iasi -bucuresti. Ne-am oprit in Urziceni pe la 22 unde erau niste prieteni care tocmai faceau gratar. E de inteles ca am mancat si aici .. si nu orice .. porc pe care nu prea il suport si am baut putin vin... Concluzia care a fost trasa.. clar e baiat daca trage la gratare si bautura

Urez si eu bun venit proaspetelor gravidute si multa sanatate celor care au problemute cu sarcina.. Sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniaen

Pupici la burtici! Ma chinui de ceva vreme sa ajung la zi cu posturile, dar scrieti intr-o zi cat altii in 10 si am rams mult in urma. Sa fie intr-un ceas bun, vad ca ne-am inmultit!

Bluekidoo si Uta, suntei norocoase ca puteti manca orice! Eu am greturi in ziecare zi, as manca numai covrigi. Deja am pus vre-o 3 kg, fapt de care imi era groaza inainte sa raman insarcinata#8230;

Ate, cum se numeste ghidul de sarcina de care vorbeai? SI ai spus ca ai ceva carti in format electronic, poti sa mi le trimiti si mie?

Hai ca mai citesc din urma si revin...

ghidul pe care l-am primit se numeste Larousse - Ghid practic pentru o sarcina usoara.
Iar in format electronic am "Mama si copilul" de Emil si Herta Capraru.
Ti le trimit cu draga inima..doar sa-mi dai un PM cu adresa ta de mail.

asteptam un 8+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev068pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Citat:
citat din mesajul lui happyjoy

imi puteti spune la cate saptamani se vade la eco activitatea cardiaca?

Cam pe la 7 sapt...acum depide de fiecare bebel

deChristian Ionut
5+

nelia, la 7 saptamani de la UM?

da si nervozitatea poate fi un simptom ca si greata pofta etc, eu cum am zis, la prima sarcina eram extraordinar de nervoasa, si acum ma mir cum de nu m.am luat la bataie cu care

roxana 4+ si ivan (2.12.2006)

Eu cu Cris am avut acele scurgeri maronii la 6 sapt plus 5 zile si inca nu se vedeau bataile,ori ca nu am inteles eu bine...boo..
Cam pe cand tre sa apara greturile,ca acum ma plang ca nu le am..

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

Mai ce mamici harnicute sunteti 2 zile am lipsit si deja sunt 2 capitole noi.. dar am reusit sa le citesc
Nici nu stiu cu ce sa incep...Marti dimineata am plecat in delegatie cu al meu sot. Drumul de dus a fost destul de linistit. Mi-a fost un pic rau din cauza caldurii dar am adormit si mi-am revenit repede (mai ales ca sotul a avut grija cat am dormit sa mearga foarte incet si sa evite orice denivelare de asfalt pentru a-mi creea confort). Destinatia noastra era Suceava si tot drumul ne-am gandit doar la mancarea de la hotelul unde ne cazam (am mai fost acolo si abia asteptam sa ajungem iar sa comandam).Pe drum ii spun sotului ca imi e teama ca nu voi putea manca ciupercile ce-mi placeau atat de mult ca sunt condimentate si nu cred ca lui bebe ii plac...iar sotul imi da replica "da ce ma de acum face ce vrea el si nu asculta? dupa ce se naste cum o sa-l educi? incepi si tu de acum.. spune-i sa plece de langa butonul ce starneste greata" Am ras cu lacrimi cand l-am auzit . A doua zi a fost linistita.. fara "evenimente"...doar ca eu care nu pot sa mananc carne am avut pofta de mici. Am oprit la kauflan grill si am mancat 4 mici si am baut 3 guri zdravene de bere (si nu suport berea dar ieri a mers). Pe la 4 sotul a primit un tel de la sef ca tre sa intrerupa delegatia ca au nevoie de el acasa asa ca pe la 17 am luat drumul Iasi -bucuresti. Ne-am oprit in Urziceni pe la 22 unde erau niste prieteni care tocmai faceau gratar. E de inteles ca am mancat si aici .. si nu orice .. porc pe care nu prea il suport si am baut putin vin... Concluzia care a fost trasa.. clar e baiat daca trage la gratare si bautura

Urez si eu bun venit proaspetelor gravidute si multa sanatate celor care au problemute cu sarcina.. Sa auzim de bine

Mama ,dar ai manact fr bine,ti-a priit delegatia

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

BUNA ZIUA TUTUROR!CE HARNICE SUNTEM,CRESTEM CA NUMAR SI VOLUM DE MESAJE CAT ALTII INTR-O LUNA.
INTR-ADEVAR,DEVINE DIN CE IN CE MAI GREU SA TIN MINTE TOATE FETELE,ASA CA MI-AM FACUT NISTE NOTITE(PE SCURT,CA SUNT LA SERVICI):NIKOLE:MULTA SANATATE SI SPERANTA CA DOAMNE-DOAMNE NU TE UITA,DOAR TE INCEARCA!ALESSICO:SPOR LA TREABA!!!CAT DE DES SAU DE RARUT,VEDETI VOI!
MARSY BABY:SA TE DISTREZI BINE IN CELE 2 SAPTAMANI SI SA NU NE UITI!
HAPPYMUM:SA NU ITI PIERZI NADEJDEA,CREDINTA SI DRAGOSTEA!
BLUEKIDO:FIE CE-O FI,DAR SA FIE SANATOS!
ATE 09:SPOR LA TREABA!CHIAR CA O SA AI DE LUCRU!
VA PUP PE TOATE,AM INTRAT PE FURIS,SA NU FIU PRINSA,MULTA SANATATE SI PROBLEME CAT MAI PUTINE PENTRU TOATE!
P.S:CHIAR DACA NU SCRIU MULT,VA CITESC SI VA ADMIR PE TOATE

Mergi la inceput

Acum cand am si eu ma imult timp ca bebe doarme ,din 55 de mamici nu mai e niciuna?

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:

Acum cand am si eu ma imult timp ca bebe doarme ,din 55 de mamici nu mai e niciuna?

deChristian Ionut
5+

sunt aici !!!!!! sunt aici !!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

Citat:

deChristian Ionut
5+

sunt aici !!!!!! sunt aici !!!!!!

M-am uitat pe listuta,fetele sunt trecute dar mereu cu x,asa ca haideti fetelor si dati detalii,sa scapam de x-uri

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Burticute de prunci pretiosi de martie aprilie, pot ridica si eu timid doua degete sa ma primiti printre voi?

Stau cu un test in fata si are doua liniute rosii rosii. Plang si rad in acelasi timp. Tremur si am atatea emotii in mine. Am fost sigura ca sunt insarcinata, la fel ca data trecuta, fiecare fibra din mine stia. Testul a fost doar asa o confirmare. Nu e chiar un bebe planificat acum, dar il doresc atat de mult, si il iubesc din tot sufletul deja. In concediul din care tocmai ne-am intors, ne-am cam lasat dusi de val, si se vede acum. Nu e cel mai potrivit moment, pentru ca ne aflam la un punct de cotitura in viata noastra si nu stim incotro sa o luam, daca sa ne intoarcem sau nu acasa, teza mea de doctorat, desi scrisa nu e predata. Of of ce complicata e viata. Sper sa imi lumineze DD gandurile si sa alegem ce e mai bine pentru familie.

Sper sa ma primiti intre voi. Va citesc de vreo 2 zile pentru ca banuiam ca ma alatur voua. Ultima menstruatie 5.07.2009. Nu stiu DPN pentru ca am un ciclu de 31-35 de zile, dar pe la jumatatea lui aprilie sigur.

Mami si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput