Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

va stresez cu intrebarile ...... dar as vrea sa stiu daca e normala starea asta de nervozitate crescuta sunt irascibila si nu am chef de nimik....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

salutare burtici,hop si eu ...suparici foc sau mai bine zis usor speriata:(
luni dupa ce am facut susulica am vazut ca mi-a aparut o scurgere maronie,nu ma durea burtica(asta stiam eu ca e de bine),Mi-am sunat doctorita(care e la 130 km de mine) si mi-a zis sa ma duc in regim de urgenta la spital in localitatea mea.Zis si facut ...m-am dus la un cabinet particular la medicul mamei mele...doctorul mi-a zis ca nu vede absolut nimic in uter in afara de placenta si bebel(mi-a aratat cum ii bate inimioara) si mi-a zis sa nu imi fac griji si mi-a dat utrogestan(2/zi) si nospa(la nevoie) preventiv.Acum staau si ma intreb de la ce dumnezeu ar putea fi aceasta scurgere(care nu e permanenta ...doar cat imi pateaza chilotul) care nu a incetat nici acum,mai mult decat atat,ieri a fost maroniu ffff inchis(usor negricioasa)

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

arinaa cred ca cel mai important e sa nu ne stresam, sa incercam pe cat posibil sa nu facem efort fizic (mai ales in primul trimestru), sa nu stam in frig, sa nu facem excese...

Trebuie sa ne bucuram de aceasta perioada si sa nu uitam ca pana la urma ce trebuie sa se intample se intampla.

Doamne ajuta, sa fim toate sanatoase si pruncii nostrii la fel si sa ducem sarcina la bun sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui arinaa

salutare burtici,hop si eu ...suparici foc sau mai bine zis usor speriata:(
luni dupa ce am facut susulica am vazut ca mi-a aparut o scurgere maronie,nu ma durea burtica(asta stiam eu ca e de bine),Mi-am sunat doctorita(care e la 130 km de mine) si mi-a zis sa ma duc in regim de urgenta la spital in localitatea mea.Zis si facut ...m-am dus la un cabinet particular la medicul mamei mele...doctorul mi-a zis ca nu vede absolut nimic in uter in afara de placenta si bebel(mi-a aratat cum ii bate inimioara) si mi-a zis sa nu imi fac griji si mi-a dat utrogestan(2/zi) si nospa(la nevoie) preventiv.Acum staau si ma intreb de la ce dumnezeu ar putea fi aceasta scurgere(care nu e permanenta ...doar cat imi pateaza chilotul) care nu a incetat nici acum,mai mult decat atat,ieri a fost maroniu ffff inchis(usor negricioasa)

9+

Nu stiu sincer,daca nici doctorul nu ti-a putut spuneImportant e ca nu trebuie sa te sperii,si ssa asculti sfaturile,la pat un pic pana trece,fara sex,fara sex cu sperma in primul rand,si sa iei utrogestanele...si eu ma bucur ca ai auzit inama bebelului tau !!!

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Bine ai venit arinaa, nu trebuie sa iti faci griji, si eu am avut in primele saptamani de sarcina pete maronii pe chilot dar acum de ceva timp n-am mai vazut. Mie acum mi-a venit urocultura de la laborator si e pozitiva oare e grav? e deja a 2 a oara cand imi fac analiza si e tot la fel, chiar daca am urmat tratament cu antibiotic .voi ati patit careva asa? pe la 4 am programare la ginecolog Sper sa fie Bebe bn

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happyjoy

imi puteti spune la cate saptamani se vade la eco activitatea cardiaca?

Cam pe la 7 sapt...acum depide de fiecare bebel

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Citat:

va stresez cu intrebarile ...... dar as vrea sa stiu daca e normala starea asta de nervozitate crescuta sunt irascibila si nu am chef de nimik....

Hormonii!!!
Cam fiecare le avem,inca 2 mesaje si esti in timp real cu noi

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaen spune:

Pupici la burtici! Ma chinui de ceva vreme sa ajung la zi cu posturile, dar scrieti intr-o zi cat altii in 10 si am rams mult in urma. Sa fie intr-un ceas bun, vad ca ne-am inmultit!

Bluekidoo si Uta, suntei norocoase ca puteti manca orice! Eu am greturi in ziecare zi, as manca numai covrigi. Deja am pus vre-o 3 kg, fapt de care imi era groaza inainte sa raman insarcinata…

Alesicoo, Liliana si Ioana, am vazut pozele voastre frumoase #61514;, poate imi dati un sfat cum sa pun si eu cateva…

Ate, cum se numeste ghidul de sarcina de care vorbeai? SI ai spus ca ai ceva carti in format electronic, poti sa mi le trimiti si mie?

Alina si Ioana, felicitari pt gemeni!! La mine sotul meu s-a rugat pana in 6+ sa fie doi embrioni, dar nu a fost sa fie.. :P

Hai ca mai citesc din urma si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetelor eu ma retrag ma depasesc discutiile voastre va doresc o dupa-amiaza placuta si fara greturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Citat:

imi puteti spune la cate saptamani se vade la eco activitatea cardiaca?

Cam pe la 7 sapt...acum depide de fiecare bebel

deChristian Ionut
5+

nelia, la 7 saptamani de la UM?

da si nervozitatea poate fi un simptom ca si greata pofta etc, eu cum am zis, la prima sarcina eram extraordinar de nervoasa, si acum ma mir cum de nu m.am luat la bataie cu care

roxana 4+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput