Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)
Raspunsuri - Pagina 5
AlexSiMatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemora Bine ai venit, Alice si pe mine ma intreaba lumea in parc daca "e baietel?", fiindca fetele mele nu au cercei; si e evdent ca-s fete, fiind in roz... Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat. |
Eu de doua zile confuzez lumea in parc cu David infasat in roz
dupa cum va mai spuneam in cazurile rele iese cu lacrimi de ambele parti. Ce ma enerveaza e ca foarte rar reusesc sa gasesc momentul ala cand e tocmai gata de culcare, ca sa nu devina prea obosit...cateodata mai intervin si crampele si tocmai cand l-am linistit se agita din nou, cateodata il sperie un sughit sau un part si o luam de la capat...lasa ca se face el mai maricel si invata sa nu se mai sperie asa usor Alex
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/DavidBucurestiAugust2009?authkey=Gv1sRgCJ6J8Y_OpI_q2AE&feat=directlink
CarlaV spune:
Betty, si Saby se mai urca pe mine fix cand alaptez dar are grija sa nu o loveasca pe sora-sa. De vreo 2 ori s-a sprijinit mai tare pe ea, dar nu am certat-o, fiindca nu a fost cu intentie. In rest, daca face ceva care ma enerveaza si vede ca ma scoate din sarite, face mai rau. De lucrat, mai lucrez ca nu am incotro, cu Saby eram obisnuita, acum e mai greu cand trebuie sa ma deplasez, ca le iau pe amandoua dupa mine.
Alic, bun venit!
Mi-am cantarit si eu copila, are 5,1 kg si 57cm, a luat in 7 saptamani si jumatate 2,5 kg si 5 cm.
Cine zicea ca se confunda usor colicile cu oboseala are mare dreptate [flo[.
Ma iertati ca nu tin minte exact si nu raspund la toate mesajele, sunt extrem de obosita psihic, stress-ul este maxim, desi Larisa a dormit azi-noapte 8 ore primul somn.
Va pup si sper sa nu pierd legatura cu voi, incerc cel putin sa citesc zilnic.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
anamariacs spune:
ma alatur si eu clubului de mamici care spun ca e f usor de confundat somnul cu colicii..la fel face si Matei..cind ii e f somn e jalee..parca e bagat intr-o priza.."alearga dupa iepurasi" - asa zice tati- si "fugareste tintarii", plinge cu lacrimi de zici ca e sfirsitul lumii si nimeni si nimic nu il multumeste! si atunci incep shhhh-itul si mingiiatul pe spate si intr-un final, adoarme!
acum ne "luptam" cu altceva: ne mincam pumnii! scoatem suzeta cu o mina si o bagam pe cealalta in gurita
sper ca nu ne dau dintisorii

philip spune:
si eu, si eu. pai un bebe care sta 5 ore treaz cred si eu ca reactioneaza urat. atunci i-ar trebui un swing sau iesit cu carutul sau masina pt ca e mult prea extenuat sa adoarma singurel...parca zicea coraly ca la o ora jumate e timpul pt ei sa doarma, eu zic ca si mai devreme, in carti zice ca primul somn are loc la 45 de minute de la trezitul de dimineata, nicholas doarme cam la o ora...
el se culca la 9, se trezeste la 2-3, 4-5 si pe la 7 papa si ma doarme o ora.
US
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
La noi se deosebeste clar cand are colici si cand este obosit...la colici tipa,se strange de picioare,se inroseste la fata si incearca sa se agate de noi de durere...iar cand ii este somn duce mana la ochi,la par si incepe sa se maraie incet...Drept pt care raportam si noi 2 zile fara colici...poate avem noroc si scapam de ei..cu toate ca a mai avut asa pauze de vreo 2 ori pana acum de cate 2 zile..Oricum acum ii dam ceva pt gaze si da la partzuri la greu(la unele care sunt mai puternice chiar se chitaie un pic,dar trece repede dupa ce le elimina).
Darius se trezeste cam de 2-3 ori pe noapte sa pape(aseara s-a trezit de mai multe ori,dar a fost si foarte cald in casa)si azi la fel,a cerut papa des..
Carla,Voicu_bebi..felicitari la fetite pt greutate si cm,sa o tina tot asa!
Am vazut ca vb si de bebe 2..eu nu as mai vrea un alt bebe,imi este de ajuns unul,asa mi-am dorit dintotdeauna...dar cine stie cum voi gandi peste cativa ani!
Flobaby..capul sus si nu te lasa doborata de depresie!Si daca sotul tau crede ca este asa usor de crescut un copil,fa-i program in week-end sa stea si el singurel cu bebe cateva ore sa vada cum e si asa ai avea si tu putin timp numai pt tine..Parintii mei si soacra ne-au zis asa:"cel mai greu se creste puiul de om!"(o vorba din popor)si tare au dreptate!
Picky..La cat mai multe lunite printesei Alessia(scz pt intarziere,dar ieri nu am avut chef deloc de scris)Ma intrebai daca vb Darius cu noi....pai nu ii tace gura deloc ,scoate o mie si una de silabe,isi canta singur..insa de tv nu este interesat si stiu ca nici nu e bine pt ei!
Alta realizare e ca sta in patut ziua si "se cearta" si rade la maimutoii de la carusel
,e tare incantat si atras de animalutele de pe aparatori...asa ca incet,incet vreau sa il invat sa doarma si in patut!![]()
Din ce in ce parca s-a mai schimbat si nu mai este asa marait cam non-stop cum era pe la cateva saptamani,se vede ca acum are alte ocupatii..
la toate!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
cris_82 spune:
buna fetele..raportam o zi oribilaaa
a mea maimutica urlatoare a dormit doar 2 ore si a urlat toata ziua(nu cunosc motivul)pana mi-a facut creierii terci.Acum i-am facut baitza si trebuie sa doarma ca altfel o pasez lu' tati s-o culce si eu ma duc sa fac o baie de cateva ore
(am psihicul varza)
.
anamariacs...........felicitari pentru cele 3 lunite ale puiului
flobaby.....de la baby drink,fi-mea ajunsese in topul ragaiciosilor,partulosilor si cacaciosilor
..dar a ajutat-o cu colicii ca i-au trecut.
alic.......bun venit..zi-ne ceva despre voi

luckyblue...........pai fi-mea in ultimul timp se trezeste o data pe la 2:00,apoi la 5:00 si mai dormim pana la 9:00
,dar am avut si perioade cand ma trezeam din ora in ora de ziceam ca mai cedez si o arunc de la etaj
..dar mi-a trecut![]()

alexsimatei...asa e..cand sunt obositi se agita ca niste pepsi si obosesc si mai tare si intra in cercul ala vicios si urla de oboseala si nu mai poate sa adoarma 
carla........felicitari pentru cifrele frumoase si somnicul de 8 ore al Larisei

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
cosminica spune:
buna seara!
cris82, si a mea a avut azi o zi mai proasta. faceam haz de necaz, ziceam ca-i in ton cu sarbatoarea "schimbarea la fata".
dar sa nu ramana asa...
fericita de
ELIZA (04.05.09)
http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/
LauraOana spune:
hallo fetele!
lucky eu ma simt mai bine..de data asta am reusit sa stau jos fara dureri mult mai repede decit data trecuta...acum sa speram ca la control in 2 saptamini imi spune ca e totul ok..pt ca inca odata nu as mai putea sa trec prin asta asa repede 
alex am incercat si eu de curiozitate sa il infas pe sebastian..nici vorba!!! a inceput sa imi urle ca din gura de sarpe..nu a vrut deloc sa stea asa..
mie seara sebastian imi adorme ori la san ori daca il pun pe burtica cu suzi in gurita (si bagat in sac de dormit foarte subtire de vara)..altfel nu am nici o sansa...il pun treaz pe burtica..si dupa 10-15 min doarme dus..atunci il iau si il pun pe spate....deobicei la opt seara imi adoarme..la 12 e prima trezire..dupaceea la 4 si din nou la 6:30..de la 6:30 pina la 8 imi sta treaz..si de la 8 la 11 din nou somn...pe la 11 iesim la plimbarica (deocamadata nu e asa cald la noi) cit suntem plecati..tot doarme in carut, se mai trezeste iar adoarme..asa cum are el chef...si in masina imi adorme dupa max 10 min 
acum chiar ne gindim si noi sa tragem o fuga pina in tara cu bebele..sa apuce si bunicile noastre sa il vada (bunica mea a plecat in romania chiar cu 1 luna inainte sa se nasca sebastian si tare mult ar vrea sa il vada)...nu mai stiu cine intreba daca e voie cu landou in masina in romania..in austria e voie (atita timp cit e prins in centuri)..in romania si ungaria nu stiu...
azi m-am lungit si eu unpic![]()

Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
LauraOana spune:
..cica maine mergem si noi sa-i facem poze de pasaport si pasaport lui sebastian!..sunt curioasa de cite incercari e novoie!
..mai ales cu criterile astea a lor..copilu tre sa fie cu ochii beliti in aparat, fara sa rida, sa zimbeasca, sa plinga sau sa se strimbe...noroc ca nu tre sa umblam pe la consulatul romanesc ![]()
Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
alynta27 spune:
Flo trece depresia, vin altele... Gandeste pozitiv- cat poti!
Carla e greu sa te imparti, dar DD ne da putere!
Nemora am observat caci copii nostri sunt cam la aceiasi diferenta de varsta intre ei! Tu cum te descurci? Ai ajutoare permanente?
Voicu e bine ca nu ti-ai zis ca nu mai vrei copii! Si eu dupa ce l-am avut pe david am zis ca mai vreau copii!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!