Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

gata curatenia, adormit bebe si mami la cafea

cris, nicuratze, nemo, asa fac si eu; deci nu e nici prea rar nici prea putin

philip

si eu ma gandesc la al doilea, dar mi-e teama prea curand la cate emotii am avut cu Maya; sa ne ajute Dzeu sa mai putem face unul si apoi gata "portia"

in week-end vroiam sa mergem la munte undeva la cota 1600, dar e fff rece si mi-e teama cu Maya, asa ca daca nu ploua mergem pe aici pe la manastiri si poate ajungem pana la Putna; la incepututl lui septembrie fugim la mare; am asteptat 2 prietene sa nasca si merg si ele cu bebeii lor care vor avea o luna si un pic; unul dintre bebei e fratele finutei mele si e un scump.Curaj mare a avut cumatra mea ca la 1 an si 5 luni ale finutei sa nasca pe cel de-al doilea

pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Bettyrm ai facut sa rad cu pitica ta si ideile ei....si Marc si a exprimat ceva dorinte referitoare la frate sau....de am ramas gura cascata...deocamdata a scapat Yoann cu un pumn in cap...

Philipvad ca si tu ai show uri cu Philip, cu cine am vorbit mi au zis ca e normal sa avem o perioada asa grea cu cei mari care se razbuna pe noi de faptul ca a mai aparut un bebe...si mie mi e groaza ca saptamana viitoare vine Marc si n as vrea sa mai fie asa tensiune intre noi si certuri......stie ce ma enerveaza si aia face expres sa vada cum imi pierd mintile
In plus o saptamana va sta acasa cu noi ca e inchis centrul de vacanta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze

Scuze,am postat la cap trecut.

Citat:
citat din mesajul lui madalinuza

Fetelor, eu sunt f suparata, i-am repetat din nou analizele lui Iosef, acum 2 saptamani la coprocultura i-a iesit Klebsiella, i-am facut tratament 7 zile cu antibiotic si dupa 7 zile de pauza i-am facut coprocultura de control. Si a iesit din nou acelasi microb, am vorbit la laborator, dr de acolo mi-a zis ca nu se poate considera propriu-zis o infectie, Klebsiella exista si in mod normal in intestin numai ca la el e in cantitate mai mare in detrimentul altor bacterii care ajuta la digestie. De aceea diagnosticul e de DISMICROBISM. Ea m-a sfatuit sa nu-i mai dau antibiotic, dar a zis ca ramane la latitudinea medicului clinician. Doctora lui Iosef e in concediu si vine abia vineri. Nu cred ca imi va mai da antibiotic, poate ceva de refacerea florei, dar asa as vrea sa am cu cine sa ma sfatuiesc ca nu stiu de ce are bb problema asta. Sunt f necajita....Nici vaccinul de doua luni nu i l-am facut ca era in tratament atunci si apoi am zis sa asteptam si rezultatul de la analiza de azi. Nici nu stiu ce sa fac, as vrea sa ma duc la un gastroenterolog, poate o sa-mi recomande dr. mea pe cineva.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Madalinuza,socrul meu a avut Klebsiella,capatat in urma unei interventii chirurgicale in spital,si care nu a trecut dupa cateva ture de antibiotic. Tot ce stiu este ca el a scapat de ea cu tratament homeopat.

Multa bafta.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Elena, multumesc mult, dar oare pt bebelusi asa mici tratamentul homeopat e suficient studiat? O sa merg daca vad ca nu rezolv, oricum astept totusi sa vorbesc cu pediatra lui, asta se va intampla peste 2 zile. Si asta e o bacterie nenorocita si rezistenta la antibiotice.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

dragelor, va pupam si noi!
v-am citit din urma..nu am reusit s ama log on zilele astea deloc..matei a fost intr-o agitatie continua..a plins f mult, nu stiu de ce, a dormit f putin si in concluzie..m-a cam dat peste cap!
LA MULTI ANI! albinutelor si bondareilor care se sarbatoresc zilele acestea..noi astazi facem 3 luni; avem 6,5 kg si am inceput sa gingurim, vorbim mult pe limba noastra si ridem cu gura pina la urechi, asta dc nu plinge de ma zapaceste!!

legat de huta-huta..niic eu nu prea ma laud..si mie mi-e greu..de fiecare data parca ar fi prima data..noroc ca gaby al meu e grijuliu..o luam incet..
ziceati de prima menstra....m-a tinut fix 2 saptamini..credeam ca nu se mai termina..si durere si o adevarata hemoragie..plus ca am avut o stare foarte rea, mai mult in pat am stat!

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Buna!
Multumesc fetelor pentru raspunsuri, m-au ajutat foarte mult.
Maria nu a mai vomat azi ci doar a dat putin pe langa gurita. Doar ca azi noapte nu a dormit si sunt zombi iar...........Nu stiu ce sa mai fac cu ea noaptea- pe la 1 avea chef de joaca si mai tarziu cred ca au apucat-o si colicii. Azi bineinteles ca doarme.........Am incercat mai multe variante s-o fac sa doarma noaptea dar n-a mers mai nimic. Yoanna a zis ca a invatat-o pe Stefania dar cum????
Pentru colici acum ii dau Espumisan cate 10 pic/ 3 ori /zi. E ok asa? Sa incerc sa-i mai dau baby drink ( i-am dat vreo cateva zile si parca a ragait mai des si a dat mai multe parturi..). Debridatul nu merge, ultima oara l-a dat afara.

Va pe toate si va multumesc ca-mi sunteti alaturi!

P.S : Ioana ce o mai face cu Sara? Madalinutza, bebele tau cum e?

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Flo am intrebat-o pe mama si a zis ca a luat pernutele de la MiniBlu-ul de pe Beller, langa Piata Dorobanti.

Va pup,

Alex

Alex

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/David?authkey=Gv1sRgCKyDsO2S_PS1hQE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Multumesc Alex. Tb sa-mi cumpar si eu.

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna mamici de albinute!
vreau sa ma inscriu si eu pe paginuta voastra...tot citesc, dar nu mai apuz sa va scriu...

Laura, ma uitam pe albumul tau si vad ca nu sunt singura care prefer pantalonasii pentru printesa, de zice toata lumea ca e baietel... buna intrebare pt igiena locala...nici mie nu mi-e foarte clar, stiu doar ca nu trebuie sa insistam foarte mult inauntru; eu folosesc apa cu romazulan dupa fiecare baita si o clatesc pur si simplu dinsprte fata in spate...

in ce priveste colicile..eu m-am despurcat foarte bine cu bonisan, sunt multumita ca e pe baza de plante si n-are ce sa strice...

Flobaby, sa stii ca si fetita mea a fost "pe invers" cu fusul orar pana pe la vreo luna jumatate...dormea ziua si noaptea avea chef de vorba.. de nu stiam ce sa ma mai fac; eu nu cred ca poti interveni cu ceva; si mie imi spuneau fetele ca trebuie s-o tin treaza ziua, dar e prea mica ca sa poti face asta..asa ca lasa-o sa se regleze de la sine...

revin si sper sa ma primiti printre voi!

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Hoy, fetele!

Hai sa vad daca de data asta ma tine memoria sa scriu tot ce mi-am propus:

@Ioana: un gand bun si de la mine; te admir, pe cuvant! Sanatate Sarei!
@LauraOana: Imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva ... cum te simti?
@Flobaby: au mare dreptate fetele: face mult bine sa iesi din casa. Si eu merg in fiecare zi intr-un parc in apropiere, cu o carte, cumpar o cafea si simt ca fac ceva si pentru mine. Cum nu ies intr-o zi, cum se simte in starea mea.
@AlexSiMatei: si noi avem pernute exact la fel , numai ca eu le folosesc doar cand alaptez intinsa, ca sa sprijin fata.
@Alynta: nici tu nu erai in apele tale la un moment dat. Cum mai esti?

La fiecare schimbat eu o sterg cu niste servetele speciale muiate in apa calda si nu avem probleme cu iritatiile (in "zona" curat doar cand e necesar cu betigase de urechi). Scutece folosim de la Milette si sunt foarte multumita.

Cat de frumosi sunt puiutii vostri am zis-o de multe ori si o repet, dar parca tot mai frumosi se fac . Bun venit noilor mamici si albinute!

Imi dau si eu cu parerea un pic ... sa nu va suparati ... Parerea mea este ca de multe ori oboseala peste masura este confundata cu colicii. Cand este prea obosit, bebele reactioneaza la fel: da din minute si picioruse, ridica piciorusele catre piept. Si eu am crezut initial ca Sara noastra are colici, dar s-a dovedit a nu fi deloc asa. Noroc ca nu i-am dat din Gripe Water-ul pe care l-am cumparat (am citit pe net ca nu ar fi recomandat nici adultilor ).

Am si eu o rugaminte la voi ... sa-mi spuneti copilasii vostri de cate ori se trezesc pe noapte? Daca doar 1 data sau deloc, de la ce varsta au inceput acest program? A mea se trezeste de 3 ori la orice ora s-ar culca seara. As fi fff multumita cu 2 treziri ca de la sfarsitul lunii incep din nou lucrul si o sa am nevoie sa ma odihnesc un pic totusi. Multumesc anticipat!

Clar am uitat ceva ...

Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Bine ai venit, Alice si pe mine ma intreaba lumea in parc daca "e baietel?", fiindca fetele mele nu au cercei; si e evdent ca-s fete, fiind in roz...

Lucky, depinde de copil, fimea mare a fost terorista, pe la 4 luni se trezea din jumate in jumate de ora, pana nu am luat-o cu mine in pat nu voia sa doarma; la 1 an si 5 luni cand a fost intarcata, se trezea de 2 ori pe noapte sa suga; asta mica de pe la o luna se trezeste doar o data pe noapte, haleste rapid si se culca la loc; si nu am facut nimic deosebit cu ea, cand s-a sculat, i-am dat sa suga. Nu-s toti la fel...Karolinei ii spun "turbo", asta mica e calmul intruchipat.

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput