Piticodromul de Sept - Oct 2005 (222)
Raspunsuri - Pagina 8
nicole74 spune:
La Multi Ani Vladut!
Nu-mi vine sa cred ce repede au crescut piticii nostri. Ioana isi inchide usa la camera si se joaca, e atat de independenta, vrea sa faca totul singura. Asa mi-am dorit sa fie, insa acum ca o vad, parca imi pare rau ca trece timpul atat de repede.
Multumim pentru aprecieri. Miflore mai asteptam cu colectia, de fapt sarim peste ea ca e criza . Trebuie sa merg sa-i cumpar cate ceva pentru gradi, sper sa nu ma ia valul ca de obicei.
Va pupam
Nicole & Ioana Alexandra
Ioana75 spune:
Am aflat ca azi e si ziua mamei lui Milan, asa ca la multi ani Bianca!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
norina spune:
Merci fetelor pt incurajari.Miflore, zici sa trag un paharel , nu-i o idee rea, dar de obicei ma ia somnul dupa un paharel si cine mai face smotru dupa aceea... Teodora sta la bunici in perioada asta crancena, e bine macar ca nu-mi cara varul de colo- colo.Apropos, ma innebuneste cu jucariile altor copii, indiferent ce si cat ii cumpar, tot ale altora sunt mai interersante . Capiez...Poate imi fac timp si pun si eu poze din concediu. Parinti denaturati, am dat-o in niste kestii la un parc de distractii, ca la un moment dat mi-a fost frica sa nu lesine intr-una din ele pe care nu o vazusem asa "hard"(dar a fost destul). Insa nu s-a intamplat nimic, doar o sperietura si a trecut.Pozele sunt graitoare, o sa vedeti La multi ani, Bianca! Sanatate multa si tot ce iti doresti!
BiuMil spune:
Helooo! Zic si eu la multi ani piticodromului!este incredibil cum au ajuns copii nostri la 4 ani!oricum le urez multa sanatate si chef de joaca, si parinti sanatosi sa aiba grija de ei!
merci Ioana pt urare!
Norina, asa deci...pregatiti ceva...
va pup
miflore spune:
La multi ani Bianca!!! Sanatate si bucurii!
Uite un buchet mare de flori
Norina, in ce-ai dat copilul, in bungee-jumpee? Sau direct in roller?
Ioana, Ana se culca pe la 10 jumate momentan, de fapt adoarme spre 11. Astept sa acumuleze oboseala...
nicole74 spune:
La multi ani Bianca!
Ioana oricat este de obosita adoarme numai pe la 11. Uneori adormeam eu inaintea ei.
Vreau sa o dau la dansuri sau balet, imi puteti recomanda ceva?
Nicole & Ioana Alexandra
nanadana spune:
La multi ani Miruna,Bianca si Vlad
Ioana eu stiu...........bb2 pe unde umbla,poate sa intilnit cu bb3
nicole frumoasa si mare a crescut Ioana
miflore bravo Anei
diana_n spune:
Miruna La Multi Ani, fata frumoasa si cuminte !
Vladut La Multi Ani !
Bianca La Multi Ani fericiti alaturi de cei dragi!
Ce bine ca s-a adaptat atat de bine si de repede Ana, e mare lucru sa se simta bine la scoala.
Dana ce mai face Antoine? n-ai mai zis nimic de el de multa vreme
Mary Peter vorbeste 98% romana dupa 2 luni in tara, metoda e garantata
Fetelor, copiii vostri mai dorm la amiaza? De vreo 3 saptamani nu-l mai culc la amiaza, rezista bine, in unele zile e obosit si ne intelegem mai greu cu el, dar seara la 9pm pica lat si doarme pana dimineata la 8am.
Diana 38 saptamani si Peter (3 oct 2005)
jadi spune:
La Multi Ani Miruna si Vlad! La Multi Ani Bianca! Tuturor fericire si sanatate, restul le mai aranjam si noi!
Avem copii mari, eu ma minunez mereu cand ma uit la Vlad al meu, mi se pare atat de mareeee! Si ma zapaceste cu somnul, adoarme greu si doarme agitat, ma freaca de urechi si peste noapte, nu stiu inca ce temeri are de somnul devine atat de problematic. Cu vorbitul, vroiam sa va intreb cat de bine vorbesc copii vostrii? Vlad vorbeste oarecum bine, avem o problema cu "R" din combinatia consoana - R ca in "gras, gramada", nu il pronunta deloc. Dar se aude foarte bine in restul cuvintelor, inclusiv in R-Consoana ca de exemplu "ordonat, turta, cartita". De asemenea ma zapaceste cu tze, tzine in loc de ce, cine si daca il corectez pronunta corect. Si inca nicio urma de sh, toate sunt s. A devenit si el mai sportiv, a inceput sa joace fotbal, sa se catare peste tot si a capat incredere in el. Cu bicicleta ne mai chinuim, in sensul ca o alearga dar elegant si mandru, fara viteza sau lucruri mai riscante . Si are o relatie speciala cu apa, ii place in apa, trebuie neaparat sa gasesc niste cursuri de inot ca deja nu mai vrea sa vada colacul. Relatia lui cu Dodo e din ce in ce mai stabila si fara batai, il mai altoieste din cand in cand dar incidentele sunt din ce in ce mai rare. Si are grija de el ca de ochii din cap, azi vroiam sa merg la baie si mi-a zis sa ma duc ca il pazeste el cand se ridica de pe oala si am si auzit "Mami, gata Dodo se ridica de pe oala". Nu am facut nimic special ca el sa se simta responsabil de siguranta lui Dodo, dar el asa considera ca trebuie sa faca, il fereste de tot ce i se pare lui periculos. Cam atat, ca dupa aia nu ma mai opresc
Deni & Vlad & Tudor