Piticodromul de Sept - Oct 2005 (222)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumim frumos pentru urari. Am vorbit cu Miru la telefon, mi-a zis ca bunica i-a luat tort cu Barbie si 3 povesti, era foarte fericita.

Antonia, i-am zis lui Sma la telefon ca va merge la gradi, la Adina, si ea mi-a zis din nou de Sasa. L-a cunoscut doar 2 saptamani si nu-l mai uita.
Nicole, multumim pentru poze, Ioana e foarte frumoasa, ca intotdeauna. Am auzit si eu ca Grecia e superba, dar n-am vazut-o decat in poze.
Norina, sa va fie de bine concediul si spor la curatenie, sa se termine la timp si in buget.
Valen, felicitari ca a scapat Sarah de timiditate. Si fetele mele sunt la fel: la gradi, Miru are o grija excesiva fata de Sma, si pastreaza scenele pentru acasa.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani", Miruna !!
Sa cresti mare, sanatoasa si sa aduci numai bucurii parinitilor.

MiFlore, tine-ti-o tot asa cu acomodarea la gradi.

DanaLucia, bafta scolarului.
Anca abia asteapta sa inceapa scoala la anul
(de fapt ea vrea sa mearga cu Victor peste tot - inclusiv la scoala).

Nicole, bafta in noul proiect.

Poze nu pot sa vad de la scarbiciu, o sa ma delectez cu ele acasa.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Pe fuga si eu de la servici, dar nu vroiam sa o ratez pe Miruna, asa ca La multi ani fericiti, draga Miruna si o din partea lui Iaris.
La multi ani tututor copilasilor sarbatoriti zilele astea. Noi nu am mai intrat pe DC de ceva vreme, eu sunt un pic cam bleaga, nu reusesc sa imi mai revin de-o vreme, am acumulat multa oboseala si incerc sa ma odihnesc mai mult cand ajung acasa, sa las calculatorul pt birou ca e deja prea mult.
dana, ma bucur ca a inceput Alberto scoala si ca ii place. Abia asteptam si noi sa incepem, la anul , desi recunosc ca am niste emotii.....
Ma bucur ca s-a umplut forumul, ca mai intra fetele pe aici, ma bucur sa aud numai de bine despre voi.
Noi suntem bine, IAris a fost pe antibiotic 10 zile, dar acum e bine, are 10 luni de tubulete yoyo si a facut o singura otita, cand ma gandesc ca in urma cu un an eram deja pacienti fideli pe la ORL. In rest ...el...bine, vorbeste ca o moara stricata nu ii tace gurita nici un pic, dar nu vb romaneste decat foarte putin. De inteles ne intelege foarte bine. De aceea ne-am si propus o luna de vacanta in Romania anul viitor, ca poate isi da si el seama de unde vine, ca am impresia ca e tare nedumerit. cand s-a sarbatorit ziua Canadei, era cel mai ferict ca este "canadien", degeaba i-am zis noi ca el e roman, nascut in Romania, ca nu a tinut.
Partea proasta e ca de cand a schimbat grupa la gradi nu isi gaseste nici un baiat de care sa se lege, majoritatea sunt mai mari ca el un pic si acum se joaca doar cu fetele. Sper ca e doar o etapa si ca va reusi sa se integreze in grupa aceasta desi am vazut si eu, baietii din grupa asta sunt un pic cam violenti, iar el uraste violenta
Va pup, ma intorc la treaba ca e gata pauza.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Haha, Ioana, nici Sa nu a uitat-o. De fapt gradinita inseamna pt el doar 3 copii: Dinu, Sma si ...Matei cel mare.
Am emotii iar cu inceperea gradinitei ca schimba Sa grupa.

Valen, si noi suntem in criza de 4 ani, m-am plans unei prietene care are copil de 12 si mi-a zis ca am citit prea mult, ca de fapt, totul e o continua criza, haha. In fine, ca sa nu exagerez, Dinu ramane moderat si in faza de 4 dar...mai vedem.

Norina, succes cu santierul!

cge, ai schimbat scoala aia buna despre care ne povesteai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Valen, Marinela, Cge Alberto va multumeste pentru cuvintele frumoase!

Godzila, petrecere frumoasa in Italia!

Tonnia bafta la noua grupa pentru Sa!

Alberto e in contunuare super incintat de scoala, merge cu mare placere si desigur ca asta ne bucura mult!

O seara buna tuturor!

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumim frumos pentru laude!!! Ioana, Tonnia, Dana_Lucia, Cristina, Valen, Alexutza
Azi gagalicea mea s-a comportat la fel ca ieri, adica perfect. Sper sa fie tot asa.
Inca o data LA MULTI ANI MIRUNICA!!!
Sa fii sanatoasa si desteapta si cuminte si norocoasa si si !
Vera, distractie placuta in Italia!
Norina, bafta cu molozul, trage un paharel inainte stiu eu ce stiu, eu de-abia am iesit din moloz!
Tonnia, bafta cu Sa la gradi, sa mearga totul ca uns!
Mary, !
Nicole, bine-ai revenit! Cand ne arati colectia toamna-iarna a Ioanei? Cred c-a fost super in Grecia.
Ma uit la ceas si vad aproape 12 noaptea asa ca....
LA MULTI ANI VLADUT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Vladut!

Multumim din nou pentru urari.

Mihaela, bravo pentru Ana. Am observat la ce ore ne scrii - Ana tot tarziu se culca si acum, de cand a inceput gradi?
Antonia, succes lui Sa in noua grupa! Abia astept sa mearga si Sma dupa Sa.
Marinela, ma bucur ca Iaris s-a integrat asa de bine in noua tara si serbeaza cu bucurie ziua Canadei. Te sa-ti treaca oboseala.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

"La multi ani!" Vladut, sa ai o aniversare fericita si tot ce iti doresti sa se implineasca! Irina, sa va traiasca baietelul si sa va aduca numai bucurii.

Sa aveti o zi buna si salutari de la noi!

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

La multi ani Vladut!
Miflore Ana imi aminteste de prima zi de gradi a Alexiei.
Cand avea 1 an si 10 luni am mers sa vedem o gradinita si cand am ajuns acolo Alexiei i-a placut asa de mult ca nu a mai vrut sa plece.Desi aveam de gand sa o duc cand implinea 2 ani am dus-o mai devreme.
Acum Alexia plange daca vin sa o iau de la gradinita mai devreme trebuie sa vin sa o iau dupa ce pleaca majoritatea copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Vladut!

Mergi la inceput