Piticodromul de Sept - Oct 2005 (222)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Hello piticodrom

Vreau sa-i felicit pe toti piticutii care au implinit 4 anisori si sa le spun "La multi ani"

Nu am mai scris de foarte mult timp...Insa de acum sper sa am mai mult timp. Am renuntat la jobul pe care-l aveam si care imi ocupa tot timpul (ajungeam numai noaptea acasa) si mi-am deschis birou de consultanta si contabilitate. Este dificil ca inca nu am cine stie ce clienti, dar incet, incet am sa imi fac. Important este ca voi avea mai mult timp pentru Ioana.

Va pup si nu stiu ce sa va mai scriu pentru ca nu am mai citit forumul, dar de acum

Nicole & Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna seara frumoaselor!
Si intelepte totodata, mai, ati votat in unanimitate pentru grupa mijlocie. Asa e, cum ziceti voi, si eu m-am gandit la tot ce-ati enumerat. Deocamdata Ana e la grupa mijlocie, eu cred ca e prea buna si pentru grupa asta!
Ce sa va zic de prima noastra zi de gradi? A fost perfecta. Domnisoara mea s-a dus direct cu Miss, fara probleme si fara lacrimi. Eu am ramas vreo ora de vorba cu doamna directoare si m-am felicitat inca o data c-am ales gradinita asta, chiar mi se pare ok.
Pe Ana am vazut-o toata ziua c-avem supraveghere video, a mancat tot si singura de-a rupt lingura (asta a fost expresia ei), s-a dus la wc (cu cineva, e-adevarat), a dormit in patutul ei nou si verde, s-a jucat si n-a avut nici o treaba. Cand am fost s-o iau dup-amiaza inainte sa iesim din curte isi tot flutura manuta spre noile ei prietene si le zicea: "Pa, Pa, ne vedem maine!"
Asa ca a fost perfect. Mai vedem si maine ce va fi!
Mai e o ora pana pe 25 dar vreau neaparat sa spun
LA MULTI ANI MIRUNA!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineataaaa!

Mihaela, evident e super-calificata Ana pentru grupa mijlocie. Felicitari pentru prima zi!!! A meritat sa astepti, nu te-ai chinuit ca altii cu zile si saptamani de plans. Cred ca e super fain sa ai supraveghere video, noi n-am avut la nici o gradi. Multumesc frumos pentru urare.
nanadana, nu planific nici un 3. Dar voi, va ganditi la bb2?
Nicole, ma bucur ca o sa ai mai mult timp sa ne mai povestesti de Ioana. Succes cu afacerea!

Am fost ieri si i-am comandat tort Mirunei pentru petrecere, acelasi avion verde ca si anul trecut (l-a tinut minte tot anul).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom, haideti la o

"La multi ani!" Miruna, sa ai o aniversare fericita plina de daruri si bucurii!

Miflore bravo Anei pentru prima zi de gradinita!

Va dorim o zi buna si va salutam!

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Miruna!!!!

Miflore, ce prima zi extraordinara ati avut! Felicitari Anei!

Nicole, succes cu noua firma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani tuturor copiilor care au implinit 4 ani!

Salutari in frumoasa Italie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

La multi ani Miruna!
Felicitari Anei prima zi de gradinita!Stiam eu ca se va descurca Ana!
Nicole bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La Multi Ani Miruna! Sa petreci frumos si sa primesti multe, multe jucarii!

Felicitari Ana pentru prima zi de gradi!

Si noi ne pregatim de anul 2 de gradi. In luna august nu am dus-o, sa simta si ea vacanta, de fapt am fost si plecati in Grecia (rau am facut, la anul cred ca tot acolo vom merge, e mirific, a fost dragoste la prima vedere. Aici puteti vedea pozele http://s232.photobucket.com/albums/ee183/nicol2005/Grecia%202009/

Va pupam

Nicole & Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Salutare fetelor,urez si eu toti copiii piticodromului cu ocazia asta incepand cu Miruna care e sefa gastii. Sa fie sanatosi, fericiti si norocosi!Noi suntem bine, intorsi din concediu acum 2 saptamani si proaspat intrati in santier cu apartamentul Ar fi trebuit invers, dar ce sa-i faci, soarta! Dupa ce terminam cred ca mai vreau unul , sunt glumeata azi....Un mozol din moluz la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

La multi ani copilasilor de 4 ani din grup!!! Pentru Miruna, un "la multi ani" special, ca am "prins-o" azi la zi de sarbatoareDana lucia, felicitari micului scolar! Aici se incepe scoala la 5 ani, mai exact, copiii trebuie sa implineasca 5 ani pana pe 30 septembrie ca sa inceapa in anul respectiv, deci Sarah, nascuta fix pe 30 septembrie, va fi cea mai micuta din clasa, dar asta sa fie singurul bai. Nicole, ce domnisoara ai tu acolo! N-am mai vazut-o pe Ioana de cand avea cateva luni, dom'le ce trece timpu' asta!!!Miflore, succes cu gradinita!Sarah continua si ea gradinita; acum este colega cu Ines si mi-e drag de ele de mor ca au clasele una langa alta, despartite de un geam. Saptamana trecuta, cand m-am dus sa le iau, le-am surprins cum se pupau prin geam. Cica sunt foarte afectuoase una cu cealalta si se cauta toata ziua sa se imbratiseze si sa se pupe. Sicanele le pastreaza doar pentru acasa, sa ne puna noua nervii pe bigudiuri.Numa' ce-am inceput sa depasim crizele lui Ines de la 2 ani si vad ca intram cu pieptul inainte in cele de 4 ani. (cand 'om scapa frate?!) Sarah se supara si se enerveaza din orice, ma contrazice, tipa, vrea sa aiba musai dreptate desi vede si ea ca nu are mereu si uite asa, suntem in vesnice chiraieli. Adevarul este ca anul trecut a fost extrem de timida si am luptat enorm s-o schimb; nu numai ca s-a schimbat mult, dar acum am cazut in extrema cealalta, ca are asa multa incredere in ea incat nu mai accepta sa-i spui nimic pentru ca ea le stie deja pe toate. In fine, o sa treaca si asta.

Mergi la inceput