Piticodromul de Sept - Oct 2005 (222)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani de Sf Maria!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata!

"La multi ani!" aniversatilor zilei: David Stefan, Anamaria, Stefania, Mara!

"La multi ani!" de Sf. Maria!

Copilul meu e azi in excursie cu scoala, ma gindesc ca eu la 4 ani nu plecam fara parinti nicaieri, dar el.....

O zi buna tuturor,

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salut

Diana, felicitari pentru Nicholas Tom! Imi place ca esti foarte optimista si relaxata:)

Dana, felicitari pentru scolarul Alberto; este un copil extraordinar

Eu am reusit sa sortez pozele din ultimul an si am pus aici: http://picasaweb.google.com/ramona.oros/PozeSep08Sep09#

Altfel, Maria trece printr-o perioada mai dificila si eu am ramas fara stocul de calm si energie;

Stefan e lipit de mine non stop, spre disperarea surorii lui; face progrese uimitoare(pentru mine cel putin) pe partea de motricitate- mai are un pic si urca singur scarile in pozitie verticala, tinandu-se de balustrada; momentan, se multumeste cu mana mea pe post de sprijin; cand oboseste trece la clasicul 4X4

Ramona, mama Mariei si a lui Stefan

Mergi la inceput

Ramona, multumim pentru cuvintele frumoase la adresa lui Alberto! Am vizionat o mare parte din pozele tale, ce fetita mare si frumoasa e Maria, "La multi ani!" de ziua numelui azi scumpa mica, si ce fratisor dragalas are, ce frumos o pereche, sa va traiasca, sunt absolut superbi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!
LA MULTI ANI de Sf. Maria pentru toate fetitele, baieteii, mamici si tatici! Petrecere frumoasa tuturor! Si noua!
Eu sunt in sclavagism la servici...
Diana_n, felicitari, bravo!!! Bun venit Nicholas Tom, sa cresti mare si sanatos!!!
La multi ani pentru toti piticii care-au implinit 4 anisori in ultimele zile si pentru mamicile care-au implinit un pic mai mult! Antonia, Ioana, Marinela!
Miru cu Sma si cu Vladut au avut o zi f. frumoasa! Si spatiul intr-adevar ok, marinimos. Ana mea a fost cam speriata de bombe, s-ar putea sa fie ca urmare a timpului petrecut la Vulcana unde nu prea sunt copii. Iar Casiana e f. simpatica, la fel si Alexia care-i o dulceata de copil!
Treaba la gradi merge in continuare bine, Ana e la grupa mijlocie. Merge de 2 saptamani si se vad progrese clare, mi-a facut o surpriza acum cateva zile cand s-a dezbracat complet si singurica pentru dus! Pana acum avea probleme la tricou dar se pare ca gradi are rolul ei. Si inca ceva, mananca singura muuuuult mai mult, nu ca nu putea dar n-avea chef, era mai simplu sa-i bage cineva in gura. Asa ca sunt f. multumita, deja inregistram progrese.
Intrebare pentru veteranele gradinitelor: voi cat de des comunicati cu educatoarele? Am citit ce-a scris Ioana cu mess-ul, wow, super. Ioana, doar tu ai regimul asta sau mai multe mamici fac asa? E o idee interesanta dar nu stiu daca multe educatoare ar face asa ceva, le mananca o gramada de timp seara.
La gradinita unde e Ana e sistem de supraveghere si o pot urmari "din umbra". Pana acum am observat ca programul e foarte bine respectat, nu e haos. Aproape zilnic primesc mail-uri de la ei, cu diverse, primesc pe mail si meniul saptamanal. Sedinta avem peste 2 saptamani.
Gata, la munca cu mine!
Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Dana, multumesc pentru aprecieri si urari

Multumesc pentru urarile de Sf. Maria si va urez si eu toate cele bune de aceasta zi

Ramona, mama Mariei si a lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ramona ce copii frumosi ai! Si Stefan ce-a mai crescut!
La multi ani!!!!

Azi am vazut-o la gradi pe Smaranda a Ioanei, ca o printesuca era, intr-o rochita alba splendida si ea e inalta, parca-i manechin.

Ioana, a fost ziua ta deci? La multi ani!!!!!!

Mergi la inceput

E ziua Ioanei? "La multi ani!" Ioana sa fii mereu la fel de in verva ca acum! Ceva cinste virtuala urmeaza?

Sunt happyyyyy, m-a sunat copilul din excursie, au un mobil invatatorii cu ei si au voie copiii sa isi sune parintii, era super bine n-avea nici o treaba iar eu azi am fost cam fiarta si degeaba.....deh the new generation talks...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Mariilor! Stiu ca sunt multe mamici sub acoperire.

Nu e ziua mea (inca) dar primesc urari de bine in orice zi a anului. A fost ziua Ioanei lui Nicole zilele trecute.

Marinela, la multi ani si petrecere frumoasa azi.
Cristina, cum v-ati distrat de ziua Muncii?
Dana Lucia, multumim pentru vizionarea pozelor, si zi-i lui Alberto ca nu ne-am pierdut speranta de a locui intr-o tara civilizata, asa ca poate venim sa va vizitam candva. Felicitari pentru slabit!
Diana, ma bucur ca totul e bine si ca Peter se poarta asa frumos.
Mihaela, sa-ti traiasca fata. Ia iesi din sclavagism, n-ai auzit de capitalism? (eu vorbesc, care o iau incet-incet pe urmele tale) Ma bucur ca e totul foarte bine cu gradi, si felicitari pentru progrese! Super ca ai webcam. Sa ne intelegem, eu vorbesc pe mess doar cu educatoarea lui Sma, pentru ca o cunosc de dinainte de a fi ea educatoare la gradi (a fost colega cu frate-miu si cumnata-mea). Cu educatoarea Mirunei vorbesc rar (eu nu ma vad cu ea, practic). Ne-a zis la sedinta ca putem sa-i cerem detalii cu ce face copilul, pe mail, o data la 2 luni. Daca sunt urgente, si la gradi - dar nu poate lasa copiii balta ca sa vorbeasca cu parintii, ar trebui dupa program.

Stiu eu, stiu eu unde e Irina (Antonia, stiu ca stii ca stiu, dar m-am gandit sa spun la toata lumea): in Madagascar.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

La multi ani sarbatoritilor!
Nu am avut timp sa mai intru, acum ma cursez toata saptamana.
Multumim de laude Mihaela!Nu mi s-a parut deloc speriata Ana!
Felicitari pt progrese.
Eu vorbesc pe net cu fosta educatoare a Alexiei si la gradinita cu educatoarea de acum, destul de des.Cred ca am inebunit-o, eu tot timpul o intreb de activitati, ce au facut cum s-a mai descurcat Alexia, daca a mancat fructe, etc.Sunt la zi cu tot ce face la gradi, nu-mi scapa nimic.

Mergi la inceput