Piticodromul de Sept - Oct 2005 (222)
Raspunsuri - Pagina 13
nicole74 spune:
Felicitari Diana!
Multumesc Ioana!
Noi am fost la munte, unde a fost super vineri si sambata, insa de sambata seara a plouat intruna.
Nicole & Ioana Alexandra
b_irina_c spune:
Salutare,
In primnul rand vreau sa urez La multi ani!!! tuturor sarbatoritilor .
Diana felicitari pentru Nicholas!
Vladut a fost foarte incantat de petrcerea aniversara! A primit multe cadouri si i-a placut ca au fost multi copii. Poze!
Vlad a tras chiulul in prima saptamana de gradi, deoarece eu sunt iar plecata din tara si am decis ca e mai bine asa pentru el. In plus primele zile sunt relativ haotice, sunt multi copii noi care plang... asa ca i-am prelungit vacanta si l-am lasat cateva zile la parintii mei.
Astazi e prima lui zi de gradi din noul an. Se pare ca a protestat vag, dar apoi s-a luat la povesti cu educatoarea si cu un alt baiat. Sper sa fie OK. Tonnia spionezi si pentru mine daca poti ?
In rest ce sa va mai povestesc... in continuare Vlad ma iubeste foarte tare. Nu-mi mai spune "soarele meu", ci doar la culcare ma tine cu o mana de gat si-mi zice cam de 10 ori ca ma iubeste.
De vreo 2 luni m-a poreclit "iaia". Era o perioada cand zicea "iaia" asa aiurea, si cand l-am intrebat ce e "iaia" mi-a zis ca eu sunt. Si asa a ramas. Cand vrea ceva de la mine ma alinta "ieitza" si eu ii zic lui "ieitzule" .
Are si el momentele lui de criza de 4 ani, dar sunt relativ rare si trec repede. Are un stil al lui... face panarama si apoi brusc ii trece si vorbeste cu noi de parca nimic nu s-a intamplat.
Mananca si dorme bine. A inceput si el sa le zica pe j, sh, ce/ci, doar ca are tendinta acum sa-l inlocuiasca pe s cu sh si in cuvintele in care nu trebuie.
In rest toate bune!
Irina
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
dana_lucia spune:
Hello, hello!
Incep prin a ura "La multi ani!" pentru Maria Alexia sarbatorita pe 6.09.
"La multi ani!" si pentru Ana-Alexandra, Matei-Alexandru, sarbatoritii de azi!
Irina, ti-am admirat feciorul in poze, e baiat mare acum cu o mamica care arata super bine!
Apropos de kg, am reusit si eu sa dau jos 12 kg in 6-7 luni, ma bucur mult pentru asta caci asftel mi-am innoit substantial si garderoba!
O saptamina buna tuturor.
Dana Lucia si scolarul Alberto
oaana spune:
Diana,felicitari pentru bebe Nicholas!!!
La multi ani sarbatoritilor!!!
Dana,super tine-o tot asa,eu am dat jos 10 si mai am vreo 10,am luat mult tare in a doua sarcina.
dana_lucia spune:
Tonnia, Irina e in France, am ghicit?
Oana mersi de incurajari, eu am ajuns unde am vrut sa ajung cu slabitul, ma declar multumita la 63 kg!
nicole74 spune:
La Multi Ani tuturor Mariilor, Marinilor! Sa petreceti frumos!
La Multi Ani si pentru David Stefan, Anamaria, Stefania si Mara!
Irina foarte frumoase pozele! Vladut a petrecut foarte frumos de ziua lui.
Nicole & Ioana Alexandra