Piticodromul de Sept - Oct 2005 (222)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Felicitari Diana!

Multumesc Ioana!

Noi am fost la munte, unde a fost super vineri si sambata, insa de sambata seara a plouat intruna.

Nicole & Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Salutare,

In primnul rand vreau sa urez La multi ani!!! tuturor sarbatoritilor .

Diana felicitari pentru Nicholas!

Vladut a fost foarte incantat de petrcerea aniversara! A primit multe cadouri si i-a placut ca au fost multi copii. Poze!
Vlad a tras chiulul in prima saptamana de gradi, deoarece eu sunt iar plecata din tara si am decis ca e mai bine asa pentru el. In plus primele zile sunt relativ haotice, sunt multi copii noi care plang... asa ca i-am prelungit vacanta si l-am lasat cateva zile la parintii mei.
Astazi e prima lui zi de gradi din noul an. Se pare ca a protestat vag, dar apoi s-a luat la povesti cu educatoarea si cu un alt baiat. Sper sa fie OK. Tonnia spionezi si pentru mine daca poti ?
In rest ce sa va mai povestesc... in continuare Vlad ma iubeste foarte tare. Nu-mi mai spune "soarele meu", ci doar la culcare ma tine cu o mana de gat si-mi zice cam de 10 ori ca ma iubeste.
De vreo 2 luni m-a poreclit "iaia". Era o perioada cand zicea "iaia" asa aiurea, si cand l-am intrebat ce e "iaia" mi-a zis ca eu sunt. Si asa a ramas. Cand vrea ceva de la mine ma alinta "ieitza" si eu ii zic lui "ieitzule" .
Are si el momentele lui de criza de 4 ani, dar sunt relativ rare si trec repede. Are un stil al lui... face panarama si apoi brusc ii trece si vorbeste cu noi de parca nimic nu s-a intamplat.
Mananca si dorme bine. A inceput si el sa le zica pe j, sh, ce/ci, doar ca are tendinta acum sa-l inlocuiasca pe s cu sh si in cuvintele in care nu trebuie.
In rest toate bune!

Irina

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello, hello!

Incep prin a ura "La multi ani!" pentru Maria Alexia sarbatorita pe 6.09.
"La multi ani!" si pentru Ana-Alexandra, Matei-Alexandru, sarbatoritii de azi!

Irina, ti-am admirat feciorul in poze, e baiat mare acum cu o mamica care arata super bine!

Apropos de kg, am reusit si eu sa dau jos 12 kg in 6-7 luni, ma bucur mult pentru asta caci asftel mi-am innoit substantial si garderoba!
O saptamina buna tuturor.

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Dana multumesc de laude!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cine ghiceste unde e Irina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Diana,felicitari pentru bebe Nicholas!!!

La multi ani sarbatoritilor!!!

Dana,super tine-o tot asa,eu am dat jos 10 si mai am vreo 10,am luat mult tare in a doua sarcina.

Mergi la inceput

Tonnia, Irina e in France, am ghicit?

Oana mersi de incurajari, eu am ajuns unde am vrut sa ajung cu slabitul, ma declar multumita la 63 kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nu!
Mai incearca, ai dreptul la 30 de incercari!

Mergi la inceput

Nu Tonnia, n-am ghicit din prima asta e, dau locul la incercare altcuiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La Multi Ani tuturor Mariilor, Marinilor! Sa petreceti frumos!

La Multi Ani si pentru David Stefan, Anamaria, Stefania si Mara!

Irina foarte frumoase pozele! Vladut a petrecut foarte frumos de ziua lui.

Nicole & Ioana Alexandra

Mergi la inceput