Piticodromul de Sept - Oct 2005 (222)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La Multi Ani piticutilor care au implinit 4 ani!

Si Ioana a inceput gradi. Este primul an in care doarme acolo, insa nu am avut probleme, e chiar incantata de patutul ei, insa trebuie sa se culce si educatoarea langa ea in pat pana adoarme. Ieri era sa adoarma si ea .
Maine merge la inot. Celelalte fetite au inceput sa inoate fara colac. Ea a lipsit luna august si nu cred ca o va lasa fara. Sper.

Tot maine plecam la munte, ca am timp acum .

Va pupam

Nicole & Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Pe 3 septembrie la ora 10:03am s-a nascut Nicholas Tom, 3930grame, 51cm, 39saptamani, sanatos si mancacios

Deja zambeste prin somn, urmareste cu ochii trenurile aratate de Peter si cand prinde sanul...nu-l mai lasa
A iesit copia lui Peter, tot blond, tot 4kg, tot mancacios.

Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diana, felicitari!!!!Nicholas, bine ai venit! Sa fii sanatos, norocos si sa-ti iubesti fratiorul!
Bravo, Diana! Refacere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata!

"La multi ani!" pentru aniversata de azi,Alexandra Ioana !

Diana, felicitari pentru micut, sa va traiasca si aduca numai bucurii alaturi de fratiorul mai mare!.

Sa aveti un weekend placut si salutari de la noi!

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari Diana! Bine ai venit Nicholas Tom! Ce zice Peter de Nick?

Nicole, succes la gradi si distractie placuta la munte! Ma bucur ca stai bine cu timpul.

Stiati ca 2 copii la gradi = cate 2 sedinte cu parintii? Noroc ca sunt scurte, o ora si ceva; anul trecut durau mult mai mult.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Diana-felicitari ,bine ai venit Nicholas Tom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Ioana, ti-am rasforit albumul cu poze, ce fetite frumoase si deosebite una de alta ai! Iar fi-miu care a urmarit cu maxima atentie fiecare poza, te roaga mult sa o lasi pe Miruna in vizita la el, a insistat sa iti scriu ca i-a placut f.mult de Miruna si ca o asteapta sa se joace impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Diana, felicitari !!

Nicholas Tom, bine ai venit pe lume !! Sa cresti mare, sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor alaturi de Petrut !!

Imi plac numele alese

Noi suntem intr-un weekend lung de 3 zile (luni e ziua Muncii) asa ca ne mobilizam sa profitam cat mai mult.

Weekend placut,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Va multumim tuturor pentru urari, ne bucuram mult sa-l avem in familie.
Acum sunt in spital, ne tin pana maine sau poimaine, totul merge bine. N-am mai facut-o pe eroina si l-am dat noaptea la nursery, dimineata sunt gata sa-l iau in primire. Sunt mult mai calma, deja mi-a venit laptele, in a 3-a zi. La Petrut in a 4-a zi, si tot timpul acela am plans ca nu vine
Petrut e foarte incantat de baby, cand vine in vizita trece repede pe langa mine si se opreste la baby sa-i arate ce jucarie i-a adus. Deocamdata nu-i gelos, dar e si foarte devreme de apreciat. Il las sa-l atinga pe baby pe par, normal ca azi l-a umplut pe Nicholas cu firmituri de biscuiti de la atatea pupaturi
Sotul i-a facut un tabel in care a marcat cu X fiecare zi care trecea si-l apropia de venirea lui baby si a cadoului din partea lui baby. Saptamana trecuta Petrut a ales o jucarie, i-am impachetat-o impreuna, a pus-o intr-o punga de cadouri care a stat langa trenurile lui pretioase timp de 1 saptamana. Baby i-a adus o jucarie pe care si-o doreste din februarie, deluxe roundhouse de la Thomas & Friends, of course
Cand ajung acasa pun poze.

Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna dimineata!

Diana felicitari pentru micul Nicholas!

Mergi la inceput