Piticodromul de Sept - Oct 2005 (222)
Raspunsuri - Pagina 12
nicole74 spune:
La Multi Ani piticutilor care au implinit 4 ani!
Si Ioana a inceput gradi. Este primul an in care doarme acolo, insa nu am avut probleme, e chiar incantata de patutul ei, insa trebuie sa se culce si educatoarea langa ea in pat pana adoarme. Ieri era sa adoarma si ea
.
Maine merge la inot. Celelalte fetite au inceput sa inoate fara colac. Ea a lipsit luna august si nu cred ca o va lasa fara. Sper.
Tot maine plecam la munte, ca am timp acum
.
Va pupam
Nicole & Ioana Alexandra
diana_n spune:
Pe 3 septembrie la ora 10:03am s-a nascut Nicholas Tom, 3930grame, 51cm, 39saptamani, sanatos si mancacios
Deja zambeste prin somn, urmareste cu ochii trenurile aratate de Peter si cand prinde sanul...nu-l mai lasa ![]()
A iesit copia lui Peter, tot blond, tot 4kg, tot mancacios.
Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)
Tonnia spune:
Diana, felicitari!!!!
Nicholas, bine ai venit! Sa fii sanatos, norocos si sa-ti iubesti fratiorul!
Bravo, Diana! Refacere usoara!
dana_lucia spune:
Buna dimineata!
"La multi ani!" pentru aniversata de azi,Alexandra Ioana !

Diana
, felicitari pentru micut, sa va traiasca si aduca numai bucurii alaturi de fratiorul mai mare!

.
Sa aveti un weekend placut si salutari de la noi!
Dana Lucia si scolarul Alberto
Ioana75 spune:
Felicitari Diana
! Bine ai venit Nicholas Tom! Ce zice Peter de Nick
?
Nicole, succes la gradi si distractie placuta la munte! Ma bucur ca stai bine cu timpul
.
Stiati ca 2 copii la gradi = cate 2 sedinte cu parintii
? Noroc ca sunt scurte, o ora si ceva; anul trecut durau mult mai mult.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
dana_lucia spune:
Ioana
, ti-am rasforit albumul cu poze, ce fetite frumoase si deosebite una de alta ai! Iar fi-miu care a urmarit cu maxima atentie fiecare poza, te roaga mult sa o lasi pe Miruna in vizita la el, a insistat sa iti scriu ca i-a placut f.mult de Miruna si ca o asteapta sa se joace impreuna!
cge spune:
Diana, felicitari !!
Nicholas Tom, bine ai venit pe lume !! Sa cresti mare, sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor alaturi de Petrut !!
Imi plac numele alese![]()
Noi suntem intr-un weekend lung de 3 zile (luni e ziua Muncii) asa ca ne mobilizam sa profitam cat mai mult.
Weekend placut,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
diana_n spune:
Va multumim tuturor pentru urari, ne bucuram mult sa-l avem in familie.
Acum sunt in spital, ne tin pana maine sau poimaine, totul merge bine. N-am mai facut-o pe eroina si l-am dat noaptea la nursery, dimineata sunt gata sa-l iau in primire. Sunt mult mai calma, deja mi-a venit laptele, in a 3-a zi. La Petrut in a 4-a zi, si tot timpul acela am plans ca nu vine ![]()
Petrut e foarte incantat de baby, cand vine in vizita trece repede pe langa mine si se opreste la baby sa-i arate ce jucarie i-a adus. Deocamdata nu-i gelos, dar e si foarte devreme de apreciat. Il las sa-l atinga pe baby pe par, normal ca azi l-a umplut pe Nicholas cu firmituri de biscuiti de la atatea pupaturi ![]()
Sotul i-a facut un tabel in care a marcat cu X fiecare zi care trecea si-l apropia de venirea lui baby si a cadoului din partea lui baby. Saptamana trecuta Petrut a ales o jucarie, i-am impachetat-o impreuna, a pus-o intr-o punga de cadouri care a stat langa trenurile lui pretioase timp de 1 saptamana. Baby i-a adus o jucarie pe care si-o doreste din februarie, deluxe roundhouse de la Thomas & Friends, of course ![]()
Cand ajung acasa pun poze.
Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)