Piticodromul de Sept - Oct 2005 (222)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana75 spune:
Alina, ce plina de initiativa e mama ta. O sa se schimbe mult la gradi, o sa vezi.
Casiana, ma bucur mult ca ne-am cunoscut, si va invitam pe la noi cand mai vrea Alexia sa se joace cu copiii din piticodrom.
Antonia, da, a iesit bine party-ul, pentru ca au o curte foarte mare, si au avut loc toti parintii sa stea la masa. Aceeasi locatie, iarna, e mai inghesuita, pentru ca parintii stau intr-o camera destul de mica. Maine incepem anul scolar si noi, da. Am inceract sa-i explic Mirunei ca fiecare merge la grupa ei, dar nu parea convinsa ca Smaranda n-o sa planga si n-o sa aiba nevoie de ea. Tu cum l-ai convins pe Dinu sa-l lase pe Sa? Se mai vedeau in timpul programului Montessori, sau doar la joaca, in curte?
Am o rugaminte mare: sa-mi recomandati un pediatru bun la Medlife; am o prietena care naste peste cateva zile si vrea pediatru acolo, pentru ca are abonament de la firma. Stiam numele doctoritei lui Kid, dar nu mai lucra la Medlife de 1 an si ceva.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Ioana, Mariana mi-a spus ca se ocupa ea de treaba asta, adica la momentul oportun pune piciorul in prag. E probabil ca in primele 2-3 zile sa le mai lase impreuna.
Dinu statea in fiecare dimineata cam 5-10 min maxim la Sa, apoi se mai vedeau la programul comun. Asa era inainte, sa vedem acum cu noua grupa a lui Sa ce-o sa mai iasa. Ma astept sa stea Dinu cu el in primele zile. Oricum, nici ed nu cred ca le convine sa stea impreuna, am vazut ca actionau concertat, haha.
Dana lucia, sanatate multa! Poate ne povestesti odata ce activitati face Alberto la scoala. Succes in continuare!
nicole74 spune:
Multumim mult de urari! Ioana si-a serbat sambata ziua la Mc, iar ieri acasa. A primit o gramada de cadouri si a fost foarte incantata. Miercuri isi va serba ziua la gradi unde este invitata si Cenusareasa.
La inot a fost la Club 2000 sau ceva de genul asta, ii ducea gradinita.
Va pupam,
Nicole & Ioana Alexandra
dana_lucia spune:
Tonnia mersi, sper sa ma refac complet in citeva zile. Programul lui Alberto l-am scris citeva pagini mai in urma la acest capitol iar detalii despre activitati si lectii o sa imi ia ceva timp sa scriu tot dar deindata ce voi refacuta o sa scriu fie aici fie pe PM.
Dana Lucia si scolarul Alberto
oaana spune:
LA multi ani tuturor sarabatoritilor !!!
Eu nu prea am timp de scris,dar vreau sa aduc subiectul mai in fata,altfel se va inchide
Dana sanatate multa,si sotul meu raceste intotdeauna la diferentele de temperatura.
dana_lucia spune:
Buna seara, buna seara!
Doresc sa felicit si eu piticotii nascuti pe 1 septembrie Andrew Justin, Matei Cristian, Adrian, "La multi ani!"
Si aniversatilor de azi Tudor, Maria Teodora le urez "La multi ani!"
Oana mersi de urare, e exact ce am nevoie ca ieri si azi dimineata nu m-am simtit grozav, vorba sotului, cu medicamente raceala tine 7 zile iar fara medicamente o saptamina!
Dar e bine ca eu sunt singura cu raceala in casa iar baietii mei ma trateaza si mai bine decit de obicei astfel ca sunt o rasfatata acum!
Noapte buna tuturor!
dana_lucia spune:
Yupiiiiiiiiiiii am ajuns la 800 de mesaje, superrrrrr, mai ca melcul....insa incet dar sigur!!!!!
Tonnia spune:
La multi ani !
Dana, te-ai facut bine?
Miflore, ce mai faci? Ce face Ana?
Noi suntem bine, n-am avut nicio problema legata de inceperea gradinitei.
Fetelor, a fost cineva la ski in Bulgaria? Am deschis si un subiect. Mi-a povestit cineva cat e de frumos, ce conditii bune au. M-am uitat pe oferte, sunt multe, e mult mai ieftin decat la noi si incomparabil.
Dar nu prea stiu ce sa aleg ca n-am fost pe-acolo. Eu de-acum am inceput sa ma gandesc unde mergem, am un dor de vacantaaaa!
dana_lucia spune:
Hello, hello piticodrom!
"La multi ani!" aniversatilor de azi: Victor Alexandru, Andrada Natalia, Adrian Stefan!
Tonnia, mersi de intrebare sunt in refacere, cam 70% mi-am revenit dar nu inca fully!
O zi buna tuturor,
Ioana75 spune:
La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile!
Am inceput si noi gradi, Miru foarte emotionata urca rapid in clasa ei, Sma plange un minut (dupa spusele educatoarei, cu care vorbesc pe mess in fiecare seara - mare inventie mess-ul asta), iar la 12 cand merg dupa ele bunica si bona e pe dos: Miru abia asteapta sa plece acasa, iar Sma vrea sa mai stea sa se joace la gradi.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei