Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (151)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Mihaele,iti intra banii tot in cont,asa e la mine,la tine poate a venit postasul,dar oricum intr-un fel sau altul vor veni in continuare,fara ca tu sa faci nimic.Deja noi am primit alocatia infima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Vivela, oau, ce fain ca cere a betzeu. Dar si-a scos parleala in hotel, din ce povestesti. Si pe mine ma epuizeaza iesirile cu copiii, pentru ca vor amandoi doar cu mine.
Mychy, noi n-am inceput operatiunea olita; uneori cere, dar nesistematic, deci suntem cumparatori de pampers in continuare. Banii aia vin sigur in continuare tot in cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna seara
am calculator
sunt fericita,parca imi lipsea un organ,simt..ceva ca tare anapoda m-am simtit..sa fie dependenta??!!!

am citit tot capitolul,dar n-am vizionat poze,intru putin mai tarziu

noi suntem bine,ne revenim dupa plecarea lui tati care a fost grea de tot si acum ma resimt,nici nu am avut timp sa-mi ling ranile,dar asta e o alta poveste care continua si va continua mult si bine daca nu o aparea vreo minune..am avut indigestie,probabil un virus luat de prin parc,intai fii-miu..rau ,voma,nemancat,apa data cu seringa...greu,si-a revenit miraculos,nu stiu cum..apoi eu,si mai rau..cred ca batranetile,cel mai tare m-a durut ca nu m-am putut ridica din pat sa-i dau sa manance,nu am putut desi imi doream..in fine a trecut si asta.

ma bucur ca vad fete cu tonus,cafera,mychy..se vede ca ati fost in concediu..bravo.

vio..si eu te simt altfel..dar te inteleg,esti ingrijorata,nerabdatoare,vrei ceva mai bun pentru tine si familie,parca nu se mai intampla..lasa ca se intampla,la fiecare problema exista o solutie.

ma duc sa citesc la oanamada pe blog si sa vad poze.

urez si eu la multi ani strumfilor,multa sanatate si bucurie in sufletele.

io nu mai pot bolda,ce s-o fi intamplat?!dc aveti o idee poate-mi spuneti ca eu sunt atehnica rau.

seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ioana, ce poze frumoase, ce a crescut Sma! Ai 2 fetite maricele! Cum se inteleg una cu alta?
Oanamada, unde este exact ferma asta cu animale? Mi-au placut pozele, poate ducem si noi copiii acolo. Au vreu orar ceva? CA sanu nimerim aiurea...
Mychy, bine ai revenit! Ai inceput serviciul? Ma bucur ca ii place lui Andrei la munte la Dorna. Se inteleg bine mama ta cu soacra? Avand in vedere ca soacra ti-a mai facut "necazuri", se intelege bine cu mama ta?
Alocatia se vireaza in continuare, cf varstei copilului. Oricum urmareste problema, si daca vezi ca se intampla ceva, in sens negativ, da un telefon... mie asa mi=au zis de la primarie...
Carla, dulce foc saby!
Vivela, cand au faze, e greu rau cu copiii astia... Fain ca ati mai fost plecati.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Noi am avut petrecerea, a fost bine, a trecut. Am pus ceva poze aici
De sambata ne luptam cu febra de 38.5-39 si nefiind obisnuiti, ni s-a parut o perioada asa lunga...Nu avea alte simptome, adica nu tusea, nu ii curgea nasul, am vazut la el doar o scadere a poftei de mancare si ceva apatie. De la supozitoarele cu novocalmin a facut diaree, dar si-a revenit dupa cateva ore.
Azi dimineata am vazut ca era mai bine.
Zilele astea a stat efectiv lipit de mine si a strigat neincetat dupa mine si abia am reusit sa fac ceva de mancare. Noroc ca e vara si ne mai salveaza fructele.
Am o perioada mai stresanta la serviciu, ni s-a schimbat directorul, seful meu a iesit la pensie si am sef nou...pentru ca suntem bugetari suntem ingroziti de propunerile de disponibilizare si reducere a salariului pe care le tot auzim la stiri...Sotul meu zice sa nu ma mai stresez atat, ca sunt departe de a fi propusa pe lista disponibilizatilor pentru ca ma pricep binisor la ce fac si sunt vazuta bine de conducere, dar eu tot ma tem.
Socrul meu a fost diagnosticat cu o forma incipienta de cancer la plaman si deja a facut prima serie de citostatice, pentru ca zice doctorul ca nu e nevoie de operatie deocamdata. Sunt asa intristata pentru ca il vad cat sufera, cat se consuma, deja a slabit si ma tot gandesc cum sa fac sa il ajut, sa il fac sa fie mai optimist, fara a vorbi pe sleau despre boala, despre sanse, despre viitor, etc.
Trebuie sa ies din starea asta, stiu. Nu e stilul meu sa fiu demoralizata.

Si eu eram curioasa cum e cu alocatia de 42 ron. Ca vad ca azi e 11 si nu a intrat inca nimic in cont. De obicei venea pana pe 8. Am citit Oana, ca ai primit alocatia micsorata deja. Puiul tau e nascut pe 21 iulie, deci sa inteleg ca alocatia 2 mil se primeste pana in luna anterioara celei in care implineste 2 ani? N-ar fi trebuit sa iti dea macar ceva fractionat, functie de ziua lunii in care s-a nascut?

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimiiiiiiiiii!

Monica, fetele tale ce mai fac?

Vivela, si Ilinca are perioade cand e legata la propriu de mine si protesteaza de ne stie toata lumea daca incerci sa o desprinzi. Ieri a facut sotul cateva modificari in bucatarie si aseara am luat copiii si am mancat la restaurant. Gatite pruna toate trei, se prevedea o seara linistita. Ma si vedeam hranind copiii, apoi, stand ochi in ochi cu sotul Ei, dar socoteala, nu e aceeasi si-n targ Ilinca a stat 2 minute pe scaunul ei, apoi s-a gandit ca-i mai bine cocotata la mine in brate si m-a pisat toata seara cu picioarele ca mi-am luat portia mea la casoleta; efectiv nu m-am putut atinge. Cum vroia sa o ia taticul ei in brate, urla din gura de sarpe. Aaaaaa, a mai adunat si toate salatele din farfurii si le-a maruntit bine, apoi a inceput sa strige si sa imprastie cu ele : "Pi-pi, pi-pi, pi-pi!". Asta in traducere inseamna pui-pui. Oricum, era un ras general Cand am iesit din restaurant, tot de gatul meu, dar a facut cu manuta la toate mesele si le-a spus " Buie seaia"

Timiiiiiiii, ce mai faceti? Ce fac fetele?

Luna, nu ne povestesti cum a fost in vacanta? Despre gripa ce ne mai spui? La noi vad ca nu se mai prea vorbeste.

Ghinetzzzzzzzzzzzzzzz!

Mergi la inceput

Xerxe, sa-ti traiasca Razvanelul Tare mult imi plac pozele in care sunteti voi doi, pentru ca se vede cata dragoste ii transmiti
Iti tin pumnii cu serviciul si imi pare rau ca iar sunteti incercati. Stiu ca era soacra bolnava, acum si socrul... Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, cu pupici speciali pentru Adelicioasa Lunei! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si norocosi!

cafera, sa va fie de bine iesirea la restaurant.
Elena, sanatate socrului. V-am admirat in poze.
Monica, multumesc. Fetele se inteleg din ce in ce mai bine, dar e in continuare loc de si mai bine.
Georgiana, poti sa scrii de mana bold-ul, adica: [b ] inainte de cuvantul bolduit, si [ /b] dupa (si scoti spatiile dintre [ ]). sa treaca mai usor timpul pana se intoarce sotul.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

E ziua Adelicioasei? Da, e ziua Adelicioasei

Fetita frumoasa, noi iti dorim din suflet sa ramai vioaie, vesela si zglobie, sa-ti bucuri parintii si sa bati palma cu fratele tau multiiiiiiiii, multiiiiiiii ani fericiti!
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!

LA MULTI ANI ADELISE!, sa fii sanatoasa, sa ai mult-mult noroc, Ferarri in garaj, cont gras la banca, sanatate cu caru, un sotz bun ca painea calda (nu aia care ingrasa si prosteste:)), si o bunica care sa aiba grija de droaia de copii din dotare :)................

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput