Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioana75 spune:
Multumesc.
Violeta, da, Croatia m-a surprins si pe mine: sute de km de autostrazi impecabile, pensiuni la pret mic si conditii super, iar peisajul absolut spectaculos.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
mychydutza spune:
ioana, deci si tu fara kinderi??????? mi-au placut tare mult dintzoasele tale............si ce le mai initiaza taty in arta schiatului.........
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
Vivela spune:
neatza.
La Multi ani strumfisorilor care au mai implinit un anisor, sa fie sanatosi si fara griji si sa-i bucure pe parintii lor in fiecare zi!
nikole, felicitari pentru sarcina, iti tin pumnii sa fie bine .
miky, bine ai revenit in bucurestiul asta prafuit , cred ca ti-era dor de nu mai puteai .
ce ma enervati voi astea care sunteti free, fara kinderi - macar cateva zile!!!!
am fost si noi la tusnad 2 zile. cu plod cu tot, evident. pe bune, imi venea sa iau trenul inapoi si sa imi dau palme, nu stiu cum se face dar mai razgaiat ca acum nu l-am vazut niciodata... a urlat non stop, numai in "batze" a vrut (si numai la mine, normal ), cred ca daca mai stateam o zi mi se dislocau bratele din urmeri.
deja ne stiau toti din vila ca suntem "aia cu copilu'", chiar m-a intrebat a doua zi o tanti (se vedea ca era cam dusa cu nervii, saraca): "mai sunteti cu copilul?" (ca si cum am fi putut sa-l urcam in tren sa plece singur acasa...). m-am simtit ca naiba, se pare ca stradaniile mele de a tine copilul mereu ocupat si de a-l linisti n-au fost atat de eficiente.
peste asta s-a suprapus si o raceala pe care david mi-a imprumutat-o si mie, asa ca acum tusesc si mucesc din greu, parca am tras la jug toata noaptea.
in rest, toate bune!
DaviDependenta
mychydutza spune:
vivela, bine te-am regasit ! da' a scos fiitu untu' din voi, nu gluma! poate o fi o "faza" si-i trece!!!! deci acu sunteti cu mucii in familie.........sanatate multa si refacere grabnica, ca ai de "lucru"!!!!!!
greierash spune:
salutare fetelor!
O fi vreo criza "de la 2 ani"? Vad ca sunt multi care fac "figuri" in perioada asta. Si eu care ma gandeam ca doar al meu face asa.... Si nu face " fitze" d'astea decat atunci cand sunt si eu prin preajma, in rest ....cel mai cuminte si ascultator copil...
Vazut poze cu copii frumosi, citit, reintors la munca...la toate si la toti..
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
dar oare andicu, xerxe, ce-or mai face?
mychydutza spune:
buuuuun......in ce stadiu va aflati cu "operatiunea olitza"?????? eu am tot incercat la dorna sa-l las fara pampers, in ideea ca se va scarbi si o sa faca la olitza! din pacate n-a mers... facea pe el, dar de zis nimik. asa ca am renuntat, ca trebuia toata ziua sa spal la kk si pisu! noi am ajuns la "performantza" de a zice "kk" cand face in pampers, binentzeles dupa ce a comis-o!..........dar nu pare foarte deranjat de rahatu din pampers. poate sa-i ajunga si la gat ca nu se sesizeaza. citeam la "parintii intreaba...." ca sunt copii care nici la 3 ani nu fac la olitza............uf, sunt eu indulgenta si nu vreau sa-l presez, dar parca nici pana la 3 ani n-as vrea sa ajungem cu sacu la fund
mychydutza spune:
va mai intreb una si ma duc ........dupa ce se termina perioada de 2 ani, si alocatia de 2 mil..........tre sa faci alte demersuri pt aia cativa lei de pomana, care cica se cheama alocatie? sau ti-i vireaza tot pe card asa cum veneau astia 2 meleoane?
loredana_76 spune:
La multi ani mihaita de Mia,sa cresti mare si voinic.
Micky noi cu olita sintem prieteni doar la pipi,ziua nu ii mai pun deloc pampers doar seara si vad ca a inceput sa se trezeasca si sa spuna cand face ,chiar daca are pampers si il pun la olita ca sa nu se creeze confuzii.Oricum spre dimineata,cred ca e somnul mai adinc si tot face ,ca dimineata e destul de plin papersul.Oricum el bea si mult lapte seara si noaptea.In schimb cu kk nu vrea si pace la olita,nici nu-l mai stresez,i-am comandat un reductor cu scarita de la litaf,a vazut el la o fetita si l-am intrebat daca vrea sa faca si el la wc.Acum asteptam sa vina coletul si sa vedem daca vrea sa faca.
Eu as vrea sa-i scot biberonul ca bea lapte cu nemiluita.
Vivela sa stii ca nu e singurul care face asa,daca te "consoleaza" cu ceva.Stiu ca iti vine sa te urci pe peretii ca tu stii ca el are un program si atunci cand mizezi pe el ,mai ales cand esti plecat,iti da toate planurile peste cap.
David n-a vrut ieri sa manince si nici sa doarma,e prima lui zi cand n-a dormit la pranz.M-am enervat eu vreo ora sa-l adorm si daca am vazut ca nu vrea am zis ca nu are rost sa-l chinui si pe el si pe mine si l-am lasat sa faca ce vrea.Da avea la energie de ziceia ca bause vreo 3 cafele.Pina la urma s-a culcat pe la 9 seara si azi dimineata trageam de le sa-l trezesc.
Ioana ai niste fetite tare dragute si tu ai slabit foarte mult.Bravo tie !
Vivela spune:
apropo de olita, fi-miu e surprinzator...
ieri eram in tusnad, stateam la coada sa cumparam gogosi . si odata il aud: "mami, caca, a betzeu" (la wc) . norocul (maaaaaare de tot) e ca la vreo 50 de metri mai incolo era un wc public. iau copilul de-o aripa si ma infiintez in "betzeu" cu el. succes maxim .
apoi scot din rucsac pampersul de rezerva (unul din cei doi pe care ii am in permanenta dupa mine), captusesc copilul si zic hai. si il vad ca se screme iar: "mamiii, kk" . bineinteles, in pampersul nou, tocmai pus, nici nu iesisem din cabina.
am repetat operatiunea, evident.
nu stiu ce o sa fac cand o sa-l apuce pe autostrada, de exemplu. (noroc ca noi nu prea avem autostrazi ).
DaviDependenta