Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 7
violetan spune:
Stiam ce vroiam sa zic:
La multi ani,
Andra de nma
Patric Andrei de claudia75!!!!!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
violeta, cam mult timp ti-a luat sa-ti aduci aminte de ce ai uitat........ iti da tarcoale tanti roza???????? hai, ceva pete nu mai ai de scos? sunt gata sa-ti dau un sfat!!!!!! da' o cafea cu mine mai bei?????????
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
loredana_76 spune:
Nico sa-ti traiasca printesa mica ,La Multi Ani !! Andra.
Micky bine ai revenit.
Oana nici eu nu m-am asteptat sa fie asa de curajos David si sa calareasca poneiul dar cred ca nu ne-am dat seama inca ce copii mari avem.Foarte frumoase pozele.
Cafera sa stapaneasca voioasa casuta Ilinca.Acum sa-i faceti zestre fetei,aspirator,masina de spalat...
Anto concediu placut si soare din plin.
Noi am fost azi la muzeu,ii zic copilului de acasa ca megem la muzeu si el ,ce inseamna muzeu,avea copilul dreptate nu i-am explicat...buun ii zic eu ce inseamna si ajungem ,intram si primul lucru pe care il zice:om taiat...era un bust,o statuie a fondatorului muzeului.A fost foarte haios.
ioanaiub spune:
buna seara fetelor!
raspund prezent la apelul Caferei ... eu va mai citesc aproape zilnic, seara, cand ne mai adunam si noi pe acasa
de 4 saptamani am inceput serviciul, acum imi pare ca cei 4 ani jumate nic nu au fost, adica lucrurile sunt aproape la fel cum le-am lasat, sper sa reusesc sa-mi mai adun si eu neuronii care au cam iesit "la pascut"
copiii sunt bine, deocamdata sunt despartiti, de fapt nu e o despartire propriu zisa, doar noaptea si pana la ora 17 ... adica David e la mama si Mara e acasa, cu soacra-mea. pentru soacra-mea ar fi fost prea mult sa stea cu doi copii iar mamei mele i-ar fi fost peste mana sa vina zilnic sa stea cu copiii, ea sta in alta localitate, la vreo 20 km. dupa-amiaza ne intalnim toti la gradina, unde stam pana seara tarziu si ajungem acasa abia pe la ora 22.
Mara s-a obisnuit sa stea cu soacra-mea, primele zile a fost mai greu pentru ca nu a acceptat-o si a dat-o afara din casa, cerand sa vina: mama, tata si Ieieu (adica David ) dar acum lucrurile stau foarte bine, e buna si buni pentru ca o dirijeaza cum vrea ea ... parca a inceput sa-si mai dea drumul si la vorbit, incepe sa repete cuvinte dupa noi si deja are in vocabular si cateva cuvinte in maghiara
cam astea ar fi noutatile despre noi, cand o sa am timp incerc sa pun cateva poze
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
violetan spune:
Neatza fetele!
La multi ani, Mihai Eugen de mi_a!! Multa, multa sanatate, fericire si minte!
Mychy, nu e nici o roza prin preajma, da' n-am avut timp sa intru si bem o cafea, cum sa nu! E activitatea care-mi place cel mai mult in viata asta, am decis! Sa beau o cafea cu o prietena/ prietenele mele. Nu?? Si da, am o intrebare legata de pete: cum se scot alea de pe creier?
Cafera, nu sunt "altfel", sunt doar f obosita si f preocupata acum cu chestia asta cu jobu', care ma tin ein priza de dim pana seara...
Hai ca mai intru mai incolo. Pup toata strumfaria!
poze Laurash
cafera spune:
Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
La multi ani lui Mihaita! Tot binele din lume!
Ioanaiub,
Vio, bine-bine, te inteleg, dar nu scapi tu
Pandaaaaaaaaaaa! Ce face Ilinca?
Cristinaaaaaaaaaa! Ingrid e bine? Dar tu?
Ioana75 spune:
La multi ani strumfitelor si strumfilor! Va multumim frumos pentru felicitarile de ziua Smarandei si ca nu ne-ati uitat: pentru Anto, Monica, Timi, Alina.a, Oaana, Loredana, Nico si pentru celelalte mamici, un si sa va traiasca copiii!
Smaranda si Miruna sunt in vacanta la bunici, si saptamana asta se muta la ceilalti bunici, asa ca am reusit sa pun poze de anul asta cu copiii: puteti vedea aici ce copii dintzoshi am.
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana75 La multi ani strumfitelor si strumfilor! Va multumim frumos pentru felicitarile de ziua Smarandei si ca nu ne-ati uitat: pentru Anto, Monica, Timi, Alina.a, Oaana, Loredana, Nico si pentru celelalte mamici, un si sa va traiasca copiii! Smaranda si Miruna sunt in vacanta la bunici, si saptamana asta se muta la ceilalti bunici, asa ca am reusit sa pun poze de anul asta cu copiii: puteti vedea aici ce copii dintzoshi am. |
Frumoase rauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
violetan spune:
Ioana, frumoase poze, superbi copii, superbi si voi. Misto croatia, nu? Eu o iubesc de nu mai pot!!!!
poze Laurash
mychydutza spune:
LA MULTI ANI Mihaitza!.sa fii sanatos, cu lipici la fete, plin de noroc si sa-i aduci mamei numai bucurie!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*