Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 21
X-ray spune:
ola gagici!din suflet la multa ani strumfilor:
Daria Maria - nicoleta79
Alexia Elena - Anculici
Anca - mita.2000
Miruna Demetra - liadorian
Christian Bogdan - Ashera
Andreea Ana-Maria - robymary
Andra - nma
Patric Andrei - claudia75
Mihai Eugen - mi_a
Adelise Cezara - Luna1
Rares Mihai -gogosel
Maria Bianca - sandrinutza
Andreea - xela_07
Maria - madalina_s
Maria - Blueiris
Giulia Rebeca - alexi22
special catorva strumfi tare dragi mie,chris, adelicioasa si andra sa cresteti mari ,cuminti si sanatosi tun!si muuult noroc in viatza!
la multi ani dana si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
sunt varza ,rau!
eli a fost (si mai este inca) asa bolnavioara...
febra mare,laringita,traheo-bronsita,tot tacamul...am dormit ca si greuceanu cu capul in sus ,sa nu pateasca ceva...maica-mea nu stiu cum "si-a facut apele" ca a plecat la valcea exact cand a inceput "potopul"
...si nico draga mea nu mai vin la valcea pt ca mama mi-a dat tot programul peste cap!si cat am asteptat-o si vine maine sa plece iar miercuri...in fine alta poveste si asta...asa ca acum sunt eu virusata la maxim
...
bun,am fost la control ieri in ungaria,se pare ca sunt ceva probleme,iau tratament si daca in zece zile nu se remediaza trebuie sa ma chiureteze din nou
,e superb asa-i?
vorbeati de gradinite...as duce-o maine pt ca e un copil fff sociabil,pt ca iubeste copiii si prezenta lor,dar ma omoara cat e de sensibila pe tractul respirator...pe mine virozele astea ma imbatranesc cu zeci de ani...si ce fac cu ea cand se imbolnaveste,ca ar insemna sa renunt la bona.ne-am framantat si noi mult de tot cu gandul gradinitei,sper sa fi luat cea mai buna decizie dar la noi ramane pt la anul.acum am in plan sa aduc pe cineva,o prietena,profa de engleza la o ora-doua pe saptamana acasa ,asa usor dar din timp.si din septembrie incepe aerobic
,face cineva gym cu copii asa de varsta ei,abia astept(desi parca vad ce mai colecteaza si de acolo....)in fine as vrea sa aiba cat de cat un programel dupa-amiaza ca vine iarna si inebunim amandoua in casa...si ce povestiti voi acolo luna timi si stefania ramane la noi un sf....
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=1" target="_blank">elisa cu ratusca....(ali1)
povestea noastra...
oanamada spune:
Hello,
Intru fuga ca sunt dupa o lunga sesiune de modificari pe blog (vorba lui Vio...bloc) care incepand de azi va arata altfel!
S-a nimerit sa pice bine, chiar de Sfanta Maria...eu imi planuisem sa pice chiar de ziua de nastere a Caticai, dar e bine si de ziua de nume!
Am intrat pentru a ura LA MULTI ANI tuturor celor care se serbeaza maiine (azi)..sa fie sanatosi si la punga grosi!
Va pup si distractie placuta maiine celor care au sarbatoriti in familie!
Oana si
Cati mica (1 an si 11 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."