Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (151)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

multumesc vivela,am editat..asa e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mychy, cu labiile - tot lipite, mi-e groaza sa merg la dezlipit, imi amintesc de la Miruna ca o saptamana s-a plans de dureri.
Transmite salutari back lui ghinet si succes la serviciu.
Vivela, acum am vazut la ce gradi e David... stai pe aproape? Mi-ar place sa ne intalnim, eu stau la 3 minute de gradi, putem veni la terenul de joaca din fata gradinitei.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

'naziua Primiti cu colindu??

La multi ani ADELICIOASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

LA MULTI ANI ADELISE !

LA MULTI ANI PENTRU TOTI STRUMFII PE CARE NU I-AM URAT LA MOMENTUL POTRIVIT!

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nu am reusit sa intru sa si scriu, dar citesc aproape zilnic pentru ca e mult prea mare dependenta de strumfarie.
Apropos...ce ziceti de o intalnire a strumfilor la ferma animalelor? Ca tot ne dorim multe din noi sa mergem acolo.

Noi suntem bine, s-a intamplat exact cum prevazusem, si dupa perioada in care a inregistrat tot, acum Deny a inceput sa vorbeasca de nu o mai putem opri. Evident ca ne topeste cu replici si cu perle deja, si zau ca mi se pare cea mai frumoasa perioada a vietii de mamica, pentru ca in sfarsit ne intelegem si noi in aceeasi limba.

Noi am scapat total de pampers, face la olita si a betzeu si noaptea nu se mai scapa decat daca exagereaza cu apa inainte de culcare. Azi noapte simtea ca ii vine se faca si se tot foia, am intrebat-o si a zis ca da, face pipi, am pus-o pe olita mai mult adormita, a stat pe mine cu capul vreo 2 minute, a zis gataaa am pus-o in pat si s-a culcat la loc.
Daca face la wc, se duce si anunta pe toata lumea din casa a pucut kk a betzeu! Babooo! Fata maie!
Nu are o pronuntie prea corecta, dar ma mira ca foloseste totusi formele corecte gramatical ale cuvintelor si timpuri corecte. Chiar intelegi ce spune (de cele mai multe ori).
Acum e la etapa intrebarilor: Tze patzi ? (ce faci)Tze patze mamiiiii? Unie eti?(unde esti) Ata a cui e? Ai teaba?(ai treaba) Une dom? (adica unde doarme ea, in ce colt sa isi aseze perna )

xerxe imi pare rau de problemele tale!
vivela si noi avem momente din astea de tipat, urlat, lipit de mami ca o maimutica. E o etapa. Trece si ea. Nervi tari iti doresc!
monicabo pupam fetele dulci si abia astept sa ne mai intalnim
cu voi!
Mami de Alex bine ai revenit! Ti se simtea lipsa pe aici sa stii. Doamne ce baiat mare ai!
Ioana ma bucur ca ne mai scrii si mai vedem poze cu fetele!
mychy, relax acum cat poti ca dupa ce vine Andrei vezi tu alergatura!
Vio bafta la vanatoarea de joburi!
nikole felicitari pentru burtica! Sarcina usoara si un bebe la fel de reusit ca si Albastrel.
musso cred ca in curand o sa iti cer sfaturi ca sotie de marinar cu experienta, ca al meu sot incepe sa viseze ca pleaca in lume sa se faca marinar.

Offf m-am intins cam mult...revin!

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

snowbunny, primim, primim.
brazuca, faina ideea ta cu intalnirea la Ferma Animalelor. Imi propun ca din septembrie sa vin si eu/organizez o intalnire cu strumfii, sa socializeze si Sma cu copii de varsta ei. Felicitari pentru succesul asupra papmersului!

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

brazuca si eu si eu la intalnire dak e vb de sept.Eu vin in ro undeva la sf lunii asteia. sooo can i pleaseeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25

musso cred ca in curand o sa iti cer sfaturi ca sotie de marinar cu experienta, ca al meu sot incepe sa viseze ca pleaca in lume sa se faca marinar.

ups!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Ioana, nu stau f aproape, pana la gradi fac cam 10 min. cu masina. intre 5 jumate si 6 seara eu sunt prezenta in zona sa pescuiesc strumful, uneori ramanem in parculet la joaca. daca vrei, putem sa stabilim o zi sa mai intarzii pe acolo, poate reusim sa ne vedem. dar pana la sfarsitul lunii, ca dup-aia nu-l mai duc la gradi asta :(.

Corina, felicitari pentru victoria in lupta cu pampersul! .

si noi, si noi la ferma animalelor!!

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25

ups!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Asta e replica lui fii-miu, in ultimul timp, cand face vreo boacana, cand ii scapa ceva pe jos, etc..."ups!" Banuiesc ca a preluat-o de pe la gradi....ca altfel , noi nu o folosim....

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput