Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana75 spune:
Mychy, imi place cum formulezi urarile, o sa te anunt cand e ziua mea, poate scapi si la mine un Ferrari.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
mychydutza spune:
cafera, sa-ti fie de bine iesirea la restaurant!
xerxe, sper sa fie totul ok cu jobul tau.......ceea ce-mi doresc si mie! :).......si sanatate mult socrului tau...........soacra ta cum mai e?
oaana, merci de raspuns.......sper sa vina tot pe card asa cum a venit si alocatia. ultima alocatie se primeste inclusiv pe luna in care e nascut copilul? oricum trebuie sa ajung in Hambarului, ca de 5 luni nu mi-au mai trimis stimulentul de 100 roni si telefonic este imposibil de rezolvat..........
ioana, deci nici voi n-ati inceput operatiunea "monstru". da' cu labiile cum mai stati?. daca vrei sa-ti urez ceva , sa-mi zici..............ca-ti zic de toata familia, de cununie, de bani, de sanatate, de drum lung la ceas de seara..........
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
mychydutza spune:
................si am uitat sa precizez ca am vizionat pozele lui Xerxe......sa va traiasca .se vede ca va iubiti mult.....
violetan spune:
La multi ani, adelicioasa mica! Toate lucrurile bune sa se adune la tine si la familia ta si sa va bucurati impreuna de ele ani lungi, sanatosi si fericiti!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
da' Brazuk oare pe unde o fi????????mai stitzi ceva despre ea?????
cafera, intrebai de ghinetz......m-a agatzat pe mess...e bine, a inceput serviciul...........ceva destul de stresant ..............cica sa va transmit salutari
musso17 spune:
neatza
noi suntem treji de la 6.30,am uitat sa-i pun lui fii-miu pampers,asa de rupta eram,si ne-am trezit in balta.
ioanamultumesc mult,
vivela,am citit ultimele pagini din cap trecut,parca scriam eu,pana la urma ce a fost?virus?nu conteaza..sa fie sanatos si patanii cat mai putine spre deloc.
la multi ani adelise,sa cresti mare si sanatoasa.
xerxe..tare rau imi pare de problemele tale,trebuie sa va fie greu.
ma duc in parc.zi buna sa aveti
Vivela spune:
georgi, pune un slash (/) inainte de cel de-al doilea b (chiar inainte, in interiorul parantezelor patrate).
nu stiu ce a fost, cred ca viroza de 3 zile jumate , continuata cu muci verzi dar fara alte simptome.
deja e o stare de spirit, convietuim cu boala, in rest David e vesel si chiuie toata ziua fericit.
DaviDependenta
mychydutza spune:
monikbo, intrebai de ferma aia. uite aci site-ul lor http://www.fermaanimalelor.ro/home, cat despre cum se intelege mama cu soacra............avand in vedere ca mama il mai vrea pe andrei pe acolo, se face si frate cu draqu, nu? nu cred ca e usor, dar probabil andrei le tine suficient de ocupate, ca sa mai aiba timp si de altceva......