FIV sau inseminare cu donatoare/donator(23)
Raspunsuri - Pagina 4
speranta2008 spune:
yarina - sfat : nu te mai gandi...andrabirni- are dreptate - uite-te la o comedie,,orice ...
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
yarrina spune:
Valoare BHCG 1.03, valoarea de referinta 0-2.90. Cred ca valoarea de referinta este cea pentru femei "negravide". Nu stiu de ce dar nu sunt asa tare afectata...ma asteptam. Asta e...o luam de la capat in septembrie. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine.
gabri-ela spune:
yarrina imi pare tare rau ca de data asta nu a fost sa fie. Nu stiu practic ce pot spune.....insa ma bucur ca ai puterea sa treci mai departe si sa nu te lasi batuta. Sunt convinsa ca data viitoare o sa fie bine, mai cu seama ca si varsta ta te ajuta foarte mult.
Acum am inceput si eu sa ma gandesc mai mult la ce se va intampla la mine. Nici eu nu am niciun simtom de sarcina.
Dar ma rog sa se prinda samburelul. Sper sa-mi asculte si mie DD rugaciunea.
Pupici pt toate fetele
raluca30 spune:
yarrina-imi pare rau ca nu ai ramas luna asta...sper sa ai puterea sa ramai optimista,e foarte important sa nu te dai batuta si sa speri,se va intampla minunea intr-o zi..te imbratisez
bytzi spune:
yarrina,imi pare tare tare rau,o imbratisare strinsa de la mine
ca te gindesti la alta incercare ,te face sa treci mai repede peste esec...
eu primele 3 inseminari care le-am facut la Gyulesti in 2006 le-am facut una dupa alta,fara pauze intre cicluri ,bineinteles fara stimulari...ba pot sa zic ca am fost si pt a4a dar nu am avut folicul matur,dar era ieftin nu se compara ...apoi cite una pe an 2007,2008,2009 si cu alte incercari nereusite (fara foliculi)printre,dar care m-au costat o groaza de bani....
acum vezi si tu,daca esti pregatita pt sept e f bine,iti urez din inima sa ai noroc...
la varianta Iasi nu te-ai gindit pt IA ?
dumnezeu ma va ajuta
bytzi spune:
fiecare nereusita,ma intristeaza atit de tare ,imi doream sa aud de o reusita ca de aer...
deja parca nu mai am nici eu elan,deja mi-e frica s-o fac de un rez negativ,daca timpul asta n-ar trece asa de repede parca as amina-o la infinit...
oare nu mai exista reusite la Sibiu?
de la iuca si cip,s-au facut atitea inseminari ,atitea fete si nici o reusita...nu stiu ce sa mai zic,ce sa mai cred...
daca ar fi fost mai iefrin la Iasi mai ca as fi schimbat clinica,poate schimb si norocul,dar mi se pare prea complicat la Iasi,ei nu am sperma criogenata,aduc doar la comanda...
ufff cred ca nu v-am intristat si pe voi...
va pup
dumnezeu ma va ajuta
yarrina spune:
Ma gandesc sa fac mai repede FIV, adik sa mai incerc doar o inseminare...sa vad ce zice si dr. Nu vreau sa fac in Iasi...e problema f sensibila cu donatorul...lumea e mica...multi doctori de la noi fac naveta la Iasi si invers...si nu vrem sa riscam. Eu tot as mai fi acceptat dar sotul nici nu vrea sa auda. A zis ca ma duce oriunde in lumea asta numai la Iasi nu. Si il cred si pe el...
Eu as fi facut si acum in august o inseminare dar dr a zis sa facem pauza o luna sa-si revina ovarele.
fetelor de incurajari.
bytzi spune:
deja ai vorbit si cu dr?esti o curajoasa ,eu tot timpul il sunam a 2a zi,ca daca imi mai zicea si el o vorba dulce (asa cum o face el)ma facea sa pling...
dar inseminarea se face la Omini si nu sint asa multi dr acolo si pina la urma nu se respecta confidentialitatea?
te pup scumpica si lasa ovarele sa se odihneasca un CM
dumnezeu ma va ajuta
bytzi spune:
mai sint 2 fete ilary si Arina(care mai are 2 fiv-uri facute) care fac inseminare tot cu dr Ispasoiu pe CM natural ,sint tare curioasa de rezultate...
dumnezeu ma va ajuta