FIV sau inseminare cu donatoare/donator(23)
Raspunsuri - Pagina 3
gabri-ela spune:
Fetelor si eu l-am intrebat pe dr daca dupa 10 zile trebuie sa intrerup duphastonul. Si el a zis sa fac cum vreau eu. Pot sa-l iau si in continuare daca vreau. Asa ca nu prea am inteles nici eu cum este mai bine de facut.
Dar voi ce stiti? Acesta nu lasa sa vina CM? Sau oricum vine daca nu este sarcina?
Cred ca eu o sa-l iau pana la test, daca nu-mi vine CM
bytzi spune:
da,gabi,asa stiam si eu ca nu vine CM pina nu intrerupi progesteronul,dar nu este o regula
parerea mea sa-l iei pina cind vei sti rezultatul(pina la test)
tin pumnii
dumnezeu ma va ajuta
raluca30 spune:
yarrina daca ai intrerupt de marti duphastonul ,eu zic sa nu-l iei pana nu te consulti cu un dr pt ca o doza gresita de progesteron poate provoca pierderea sarcinei..asteapta rezultatul la test si vb apoi cu dr-ul tau...o sarcina sanatoasa se prinde si sta in uter si fara progesteron sintetic,corpul produce el progesteronul necesar...Doamne ajuta acum!
alexia_ada spune:
Buna seara !
Bytzi da sunt ok , dupa ce am fost ieri la eco si am vazut ca totul este bine si apropo i-am spus doctorului ca am vrea o IA sa incercam ( mai ales ca ar fii prima ) si mi-a zis ca este si el curios si spera sa se prinda din prima dar mi-a si spus ca sunt sanse sa nu se prinda si ca media IA -urilor pana se prinde este de 6 ...
Yarrina , maine sper cand ajung de la scarbici sa imi dai de baut...de bucurie si sa incepem petrecerea
Andra eu m-am hotarat sa raman pe pozitii si sa lupt pana in panzele albe, trebuie si asa o sa fie , ai sa vezi , sa reusim
Fetelor eu am luat acum 1 an 3 luni de duphaston ( si am pus 5 kg ) din ziua 14 pana in ziua 24 si apoi la 28 de zile imi venea CM-ul . Rau nu mi-a fact , dar eu o treaba nu o inteleg ...cum de la 3 zile dupa ce incetam sa il iau imi venea ? si mi-a facut foarte foarte bine de atunci fix la 28 de zile vine, nici o zi mai tarziu sau mai devreme , iar de la inceputul anului pana acum am 3 confirmari ecografice ale ovulatie...de asta am curaj si ma tenteaza IA , sper nu aberez, voi ce spune-ti?
bytzi spune:
alexia,IA cu 0 spermatozoizi ....,doar daca trat sotului tau va da roade,atunci poate...dar pt IA este nevoie de o spermograma bunicica stiam...
yarrina,pe la cit avem rezultatul???doamne ajuta
dumnezeu ma va ajuta
yarrina spune:
La 5 abia Bytzi. Azi la mine e linistea de dupa furtuna...nu ma doare nimic...nu simt nimic...
speranta2008 spune:
yarissa...
cum te mai simit? ai ceva simptome!!!!
oricum, stai linistita si cu Dumnezeu inainte!!!
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
yarrina spune:
Speranta am o jena la burtica...ca la CM....Cred ca ma invadeaza in curand...Oricum la 5 e momentul adevarului.
andrabirni spune:
Yarrina, ocupa-ti timpul cu ceva care iti face placere si te binedispune(film, muzica, internet, cumparaturi).Gandeste pozotiv.