FIV sau inseminare cu donatoare/donator(23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

yarrina sunt si nu sunt de acord cu tine. aceasi istorie o am si eu, sotul meu a aflat imediat cum am iesit din cabinet ca are o pb, in acel moment insa nu aflasem si cat de grava e treaba. ne-a dat de facut mai mult investigatii care ne-au scos la iveala cauza bolii si abia cand am fost la medicul endocrinolog sa ne citeasca rezultatele am aflat ce se intampla. A trecut deja 1 an de la alfarea vestii si crede-ma ca il vad si il simt ca nu vrea alt copil daca el nu poate sa faca. Ma lasa pe mine sa decid pt ca e constient ca singurul lucru pe care mi-l mai doresc este acest bebelus, dar el nu e impacat cu decizia si nu e fericit. NU in totdeauna aflarea rezultatul te face sa accepti si donatorul. AM auzit de multe cupluri unde sotul cand a aflat despre ce e vb a fost mai deschis decat sotia si a zis ca nu conteaza ca nu o sa fie al lui, ci sa fie un bebe, la sotul meu nu e asa. Ori e copilul lui, ori nu este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Nu v-am parasit Maya...Doamne fereste...doar ca m-a omorat serviciul asta.
Diana eu pot sa zic ca ma aflu printre cazurile fericite cand el este mai hotarat decat mine sa incercam cu donator pana reusim. Isi doreste enorm de mult un copil...toate fetele din grupul din prieteni imi tot zic ca trebuie sa-i fac un bebe ca-l vad cat este de topit cand vede unul...bine...nimeni nu stie de problema noastra. Eu la inceput am cam avut indoieli...daca o sa se intoarca la 180 de grade dupa ce raman si nu-l mai recunoaste....daca nu va semana nici macar cu mine un pic...daca se va putea atasa de el...si i-am zis si lui toate astea si nu-i pasa. El va fi langa mine din prima luna...se va naste in casa lui...va dormi in patul lui...Daca te atasezi de un caine pe care il iei de mic si-l cresti apoi de un copil cum sa nu te atasezi? Eu zic Diana sa vb f serios cu el....sa-i explici cat de important este pt tine acest copil...ce va insemna pentru voi....ca veti imbatrani si voi...si veti dori sa aveti un tel in viata...sa stiti ca munciti pentru cineva...si va veti bucura de reusitele lui...Normal ca toate ne-am fi dorit sa vedem o bucatica din sotul nostru la copil dar...daca Doamne doamne asa a ales pentru noi...
Eu am vorbit si cu un preot despre asta si mi-a cam dat de inteles ca varianta donatorului nu-i tocmai ortodoxa. ca in carti scrie ca femeia trebuie sa conceapa doar cu barbatul ei...si daca Dzeu a lasat sa nu avem sa nu-l suparam...Eu sper sa ma ierte daca il supar dar zic ca e mai rau daca il faceam si-l aruncam...eu vreau sa aduc o viata s-o iubesc...s-o cresc...sa-l/o fac OM.
Bytzi iubita am vazut ca nu reusesti luna asta sa faci inseminarea. Imi pare tare rau! Incearca cu stimulare luna viitoare. Eu in jur de 15-16 septembrie ar trebui sa fac a doua inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana23ct

buna fetelor. si-a refacut ieri sotul meu Fsh-ul si rezultatul e mai mult decat groaznic 24,78 mai mare si ca anul trecut. am tras speranta ca poate totusi o sa avem macar 1% sanse sa avem un bebe al nostru, pt ca sotul meu nu este deloc impacat cu ideea altuil copil. nu cred ca mai are sens sa mergem sa repete spermograma la dr Matei cu un asemenea rezultat la hormonale. Presimt ca vo ramane doar cu visul de a fi mamica, pt ca nu prea avem ce face...

Diana, of, puiule.... Plangi cat vrei si apoi, cand te calmezi ai sa cauti solutii. Nu-ti pierde speranta! Trebuie sa existe un copilas si pentru tine.

Mergi la inceput

Sa va zic ceva: sotul meu mai degraba se gandeste la adoptie decat la donator. Poate doar daca in urma analizelor pe pare si le va face si se va confirma diagnosticul, si cand om merge la dr Matei si i-o spune care sunt solutiile si-i spune ca nu exista alta sansa decat donatorul, poate doar atunci s-ar gandi si s-ar razgandi. Eu am mai testat terenul, i-am pus si problema asta, ca daca ajungem la ce-i mai rau si trebuie sa apelam la donator a fost total impotriva ideii. In fine, sper sa-si schimbe parerea daca va fi cazul, dar ma tot rog sa nu fie cazul.... pana saptamana viitoare stau ca pe ghimpi.

Mergi la inceput

Diana, lasa-l pe sotul tau o vreme, sa se linisteasca si poate cu vreme iti propune chiar el IAD. Ma gandesc ca poate pana acum a tot sperat sa puteti aveti un copil al lui, si cata vreme a avut speranta asta nu a vrut sa se gandeasca la alta posibilitate. Dar acum, daca i s-a confirmat imposibilitatea o sa-si schimbe parerea cu timpul. Lasa-l sa-si asume adevarul, sa-l constientizeze si sa judece apoi lucrurile mai la rece.
Eu te inteleg si il inteleg pe sotul tau perfect pt ca si noi trecem prin aceeasi problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Maya_I sotul meu stie adevarul de 1 an de zile, nu de azi. stie exact cum sta treaba, i-am scos articole de pe net, nu se pune pb ca ar mai spera la ceva. cea care am mai avumt un 1% de speranta am fost eu si asta tocmai pt ca il vedeam pe el cat de neimpacat cu situatia este. nu mai am ce timp sa ii dau, nu mai pot, viata mea trece pe langa mine si nu imi mai permit sa pierd ani si sa ma trezesc ca imi spune acelasi lucru. incerc sa il inteleg si pe el, dar totul are o limita in viata, nu este singurul in situatia asta. totul este sa inteleaga ca in viata nu poti avea tot.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana23ct

Maya_I sotul meu stie adevarul de 1 an de zile, nu de azi. stie exact cum sta treaba, i-am scos articole de pe net, nu se pune pb ca ar mai spera la ceva. cea care am mai avumt un 1% de speranta am fost eu si asta tocmai pt ca il vedeam pe el cat de neimpacat cu situatia este. nu mai am ce timp sa ii dau, nu mai pot, viata mea trece pe langa mine si nu imi mai permit sa pierd ani si sa ma trezesc ca imi spune acelasi lucru. incerc sa il inteleg si pe el, dar totul are o limita in viata, nu este singurul in situatia asta. totul este sa inteleaga ca in viata nu poti avea tot.

Diana, ce sa-ti mai zic si eu sa te incurajez? Atat mai pot sa-ti spun: nu-ti pierde speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

mai fetelor am ajuns pe pag 3 ????

asa sa va zic...am fost la eco joi si folic meu a crescut de la 9 la 12,6mm ,endo de la 3,7 la 6,2 mm deci cred ca voi ovula mai tirziu sau deloc
acum surprizaaaaa....dr Ispasoiu m-a anuntat ca a obtinut o reducere pt mine si voi face fivvvv pe CM natural(vorba vineca pe CM natural),deci din z1 voi incepe cu AC (marvelon) si la CM urmator din oct voi incepe o stimulare mai usoara cu 150ui puregon/zi...
mi-a dat sa fac VDRL,HIV si hepatitele ca nu le aveam facute si sa repet anal de secretie,uff mi-e o frica de mor de ele caci am mai patit-o ,sper sa nu-mi strice iar planurile
voi stiati ca la Sibiu proba donator e 1930ron si ca inseminarea e gratuita???asa mi-a zis dr....
atit ma rogg sa am si io 2 foliculasi,asta imi doresc cel mai mult ,dar nu cred ca-i voi obtine ,mi-e frica ca va fi tot unul si ce asteptari sa am de la unul...dar sper sa fie si unul si sa se fertilizeze imi doresc cel mai mult si apoi ce va vrea dumnezeu,deci sint pe ultima suta de metri,este ultimul pas care il mai fac...in noiembrie am 4 ani de cind am fost prima data la Giulesti(nu mai zic investigatiile care le-am facut prin oras la mine si prin Iasi) si sper ca pina atunci sa am si un rezultat oricare ar fi el si sa inchei cap IA-FIV .....dar nu va voi parasi caci imi sinteti tare dragi,va voi urmari pas cu pas
doamne ajuta sa fie bine

va pup pe toate

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Va salut si eu dragele mele;nu am noutati,doar ca luna asta mi-a venit ciclul la 26 zile(in loc de 29-30 ca de obicei) si sper sa nu-mi dea peste cap planurile din octombrie cand avem cateva zile de concediu pt. plecarea la Sibiu.Acum sa vad ce-o mai fi in septembrie,dar dupa simptome cred ca ovulatia s-a produs deja in ziua 12-13,deci iar imi va veni mai repede cu cateva zile.
Bytzi-nu stiam ca inseminarea propriu-zisa e gratuita,m-am gandit ca e socotit impreuna pretul (inseminare+proba donator),dar ce sa zic ...bine ca e asa.
Deci tu esti hotarata 100% sa mergi pe varianta FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

da,rodicutza,merg pe fiv si sint fff fericita
si io socoteam ca e 8,5 mil proba si IA 1050ron ,dar ma surprins cind am auzit ca pe linga banii de fiv trebuie sa platesc 20 mil proba...dar asta e...
prin oct poate ne intilnim la Sibiu

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput