Alex, are nevoie de ajutorul nostru - Avem Paypal!
Raspunsuri - Pagina 20
kariguld spune:
Any, nu ne mai domni atat! ca nu suntem decat niste mame obisnuite, care lupta pentru pruncii lor! ma rog sa fie bine si operatia sa reusasca pe deplin!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
vias spune:
aseara am vb cu Ani... vestile nu-s chiar bunu...acum nu ma reer la Alex, el este bine...imi vorbea de ce se intampla mai nou in Tg Mures..
Pana acum i-au spus ca e nevoie de operatia asta...acum ca mai are nevoie de fapt de inca 4 operatii la inima...
Asa cum era de asteptat...Ani i-a luat la intrebari...totusi, el a avut probleme dupa 2...apoi dupa inca 4
Nu stiu ce sa mai zic, imi aduc aminte de tot ce imi spunea mie Kay despre cei din Tg Mures...Doamne...cata dreptate a avut fiinta asta...m-am duc la ei ca la pomul laudat la spital si mi-au omorat copilul...
Imi zicea Ani ca in 2 zile au murit 2 copilasi...dintre care unul de septicemie... cum naiba se poate asa ceva intr-un ditamai institutul unde CICA e mediu steril ??????
Da, medicii au spus ca a luat un microb ceva copilasul..si a facut septicemie...
Pai daca tineau copilasul ala in grajd, probabil ca tot septicemie facea...
Am sfatuit-o sa vb cu medicul ei din Timisoara si sa o ajute sa o trimita la o clinica din Israel, am inteles ca acolo ar fi o clinica specializata.
Imi e groaza sa ma gandesc ce-o fi in sufletul ei, sa vezi mamici distruse, copilasi care mor zilnic, medici incompetenti care o trimit de colo-colo nici ei nu stiu unde... si care nu fac nimic care sa-l puna cu adevarat pe picioare, ei il baga in operatii doar pt a-i mai prelungi putin viata..
..stiu ca Marius nu a primit deloc bine vestea ca mai urmeaza inca 4 operatii.. cine ar fi primit-o???????
Incerc sa o conving pe Ani sa nu-i fie teama, sa lupte sa-l scoata pe Alex de acolo si sa mearga cu el in Israel...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
kariguld spune:
uf...asta se intampla intr-o tara din UE.
si eu cred ca trebuie sa se gandeasca serioas la plecare in afara, oriunde cred ei ca va fi bine pentru micul Alex! mi se face rau numai cand ma gandesc la acei copilasi nevinovati...
Any, curaj, sunt clinici in strainatate unde poti merge. ne rugam si suntem alaturi de tine!
Bazar pt Mihaita
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
anyvovcu spune:
fetelor va multumesc pentru sprijinul acordat ati auzit ce cretini sunt la tg mures nu?ami vine sai omor iertatima ca vb asa dar sunt distrus cu stima si tot respectul marius.
misha71 spune:
Marius, Ani, ascultati-o pe camy si luati legatura cu cei din Israel, sau poate gasiti si in alta parte. Oriunde e mai multa responsabilitate ca la noi.
Capul sus! Va fi bine! Noi vom fi tot timpul alaturi de voi.
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
mihaela77O spune:
of,doamne....no comment!
subscriu la ce a spus misha!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anyvovcu fetelor va multumesc pentru sprijinul acordat ati auzit ce cretini sunt la tg mures nu?ami vine sai omor iertatima ca vb asa dar sunt distrus cu stima si tot respectul marius. |
de cand am citit ma gandesc intr-una la voi. nu va pierdeti curajul si nici firea, nu va ajuta. fiti increzatori si apelati la medicii din Israel! noi suntem alaturi de voi cu ganduri bune si rugaciune!
Bazar pt Mihaita
Dodo-pui spune:
DD e mare!
Nu va pierdeti increderea ,Doamne ajuta!
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema