Burtici fericite de septembrie-octombrie (133)
Raspunsuri - Pagina 8
monikus spune:
Deci asa Selen, nu mai aveai loc in pat. Pai bine mah, si eu am plecat de acolo sa aveti voi loc destul.
Uve, bafta pe capul tau cu pantalonii. E drept ca eu am cautat mai mult la magazine de gravide dar....in Miniprix nu m-am gandit. Daca chiar voi avea totusi nevoie o sa incep sa caut iar si o sa ma duc si pe acolo.
Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
lutoniana spune:
Buna dimineata
Mangulico fac si eu ca Andre care-mi place f mult cum scrie retetele, cu se in un morcv si-un patrunjel, se sparge in fiertura etc
Deci, am luat formularul semnat de coana moasa, am scris si eu partea mea si l-am trimis la posta.
Dupa maxim 10 zile ,...cam asa o saptamana si un pic cand verificam contul am vazut banutii si am sarit intr-un picior de fericire. Deci ii vireaza in contul dat de tine in formular.
Dupa alte 3 zile bune mi-a venit si o scrsoare in care ma anuntau ca ma calific pt grant
Si atunci mi-am zis asta da sistem: intai banii si apoi vorbaria
Multa bafta, de cat timp ai trimis formularul ?
Cea mai fericita 34 + cu
selen80 spune:
Monikus, crede-ma ca au fost deajuns Anco si Luto ca sa nu mai am loc nu va suparati pe mine fetelor, ca glumesc, da?? nu zic ca sunteti grase!
in cat timp iti trimit astia de la copiiyumi comanda? sa ne zici si noua cum e materialul de la lenjerie, daca e bun...ca pretul mi se pare super bun!
35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!
nunta
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Monikus, crede-ma ca au fost deajuns Anco si Luto ca sa nu mai am loc |
eu am stat doar pe un colt cu perna mea in brate...nici nu m-ati simtit ......
Cea mai fericita 34 + cu
daciana.ilie spune:
Selen, cum se numesc ovulele cu pricina..ma gandesc sa fac si eu preventiv ..dupa ce vb cu madam dr.
Andrecluj - salvez si eu retetele de la tine desi ...eu si carnea .. offf ... dar asa bun era guiasul ... oare iese bun si cu f f putina carne? ai incercat vreodata? sau ...fara ? .. nu ma bate pls
o sa radeti de mine dar eu la lenjerii pt copchil ma gandesc sa iau d a m a s csi sa le fac ... am un fix si cu lenjeriile noastre de pat doar ca nu apuc niciodata sa le apretez .. ce sa mai zic ce calcat ...dar asa frumoase sunt apretate si calcate ... le mai vad la bunica ...
daci
33+ Darius Alexandru
aidaciolac spune:
camy tin pumnii sa te intorci repede acasa
hmmm , eu sincer nu tin minte sa fi curs atat de mult dupa nastere , dar sunt sigura ca atunci cand am iesit din spital nu aveam tampon si am stat de luni pana luni ... zau ca nu mai stiu
monikus spor la cumparat calorifere ... faina lenjeria fatooo
raluk16 stai calma ca ai timp berechet sa te apuci de curatenie si restul
adela2006 cum te simti?
Andrecluj reteta aia la ceaun in padure e de 'bogracs' si se poate face si cu carnr de miel , iepure , porc vai steaua mea
hai mai monica_dicut , ai uitat? Bebe trebuie sa fie sanatos si o sa creasca si va fi bine nu te mai stresa
citat din mesajul lui lutoniana Monica nu te stresa, mergi linistita pe 13 la control si vezi ce si cum sunteti...si daca dr. zice ca ar fi bine pe 19 august ca sa nu se agraveze ceva, sau ca ar fi bine pt amandoi....atunci asa sa-i "ramana numele". Cred ca ai mari emotii...... Tu nu-ti dai seama ce va fi aici....tu pe 19, si daca astrele asculta de Techila pe 20...si daca nu ma insel e si Mary pe 21....si pe 25 Adela .......la care se vor adauga surprizele ......yamiii......cred ca nu voi mai iesi din casa stau numai lipita de forum si de fetele mele .....si sa vedeti atunci bocete pe mine ....... |
Maria, Manga si eu am avut cos dinala la Emma in prima faza cu baldachin si la 3 luni a trebuit schimbat ca se 'rasturna' cu el
liliac1 bine ai venit
of manga cred ca iti este f greu ca esti departe de ea si nu poti sa mergi sa ii duci o prajitura stiu ce zici
citat din mesajul lui MangaGirl iulika mai, voi in suedia aia munceste cineva? ca numai de gratare si plimbari aud |
gata (ala care se sterge de sudoare pe frunte) am recuperat
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
daciana.ilie spune:
Aida mama, ce saltea ai comandat pana la urma - aia de la prestige? cat de costa, salteaua + transportul?
am auzit ca o lauda fetele si-mi vine sa va pun o poza si cu a mea sa vedeti cat e de frumoasa ..tb neaparat sa iau ceva de protejare ca nu o vreau "accidentata"
daci
33+ cu Darius Alexandru
anco spune:
citat din mesajul lui Dana15 [ Lucia, Anco vedeti, nu o inghesuiti prea tare pe selen ...sa aveti odihna placuta! Dana 31s mamica mandra de Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
eu m-am trezit, nu's cum au dormit ele, in patul meu mare, dar eu am bagat un somn pana acum de numa. da cred ca au dormit bine ca nu m-au impins, nu m-au trezit ca as sforai, sau chestii de-astea.
anco 33+???? si
poze
monikus spune:
Selen, Aida, o sa va dezamagesc cu comanda mea. Cand am facut comanda am lasat o nota ca in cazul in care nu au modelul pe verde cu tweety sa considere comanda anulata. Ce credeti? Mi-au raspuns pe mail ca nu mai au cu tweety ci doar cu ursuleti si ca daca mai vreau sa fac o noua comanda ca pe asta o considera anulata. Acum am primit mailul.
O sa ma apuc sa caut prin oras material din ala ca mi-a ramas mintea chitita pe el. Daca nu o sa gasesc saptamana viitoare dau alta comanda la ei pe ce material or avea ei ca tare mi-au placut cum arata in poze.
Luto, bine ai zis tu ca si eu tot pe un colt am stat. Nu am incomodat pe nimeni.
Aida, inca nu am gasit caloriferul dorit dar voi merge prin magazine maine sa vad.
Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
Andrecluj spune:
Luto , ce-am facut, ce-am facut? Scriu din pat, stiu. Aida , asa e, e bogracs gulyas si se poate face cu mai multe feluri de carnitza. Daci nope. Nici mie nu imi place carnea, dar in gulas ... e alta chestie. Oricum o tai micuta micuta si merge cu restu' 22 + Chiara Ada