Burtici fericite de septembrie-octombrie (133)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Multumesc Manga da' nu te du numa' pentru mine ca mie mi s-a pus pata pe asta dreptunghiular
http://www.babycomfort.ro/produse/244-cos-bebe-marsupii/277-leagane---minipat---adaptor-bebelusi/631-mini---patut-nou---nascuti-moses-basket.html
da' nu gasesc decat saltea de cocos la el, plus ca ajunge la jumatate din pretul patutului pe care il iau dupa aia .. na inca ma mai sucesc vreo luna, dupa aia o sa ma hotarasc alba sau neagra ca nu mai e asa mult timp. Desi daca am carucior, hainute si cosulet de masina pot sa vin cu copilul acasa linistita, in primele zile oricum o sa doarma langa mine in pat (hm, daca ma lasa Alex... )

Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 28+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Dana sa stii ca si eu am cautat pantaloni de gravida dar mai la inceputul sarcinii. Nu am gasit nicaieri sun 140ron si am renuntat la ideea de a-mi cumpara. Totusi tare imi e frica, ca pana la urma va trebui sa imi iau si eu ca pana in oct e cale lunga.

Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Eu mi-am gasit in Miniprix cu 24 ron...si fraiera de mine nu si-a luat decat o pereche, noroc ca inca imi vin, ca zona de la burtica se intinde cat vrei...

30+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mihaela ai dreptate, mai bine ducem muzici mai multe

Laura nici nu mi-am pus problema sa nu ma lase. Pai nu duc ditamai casetofonul pe umar sa auda tot spitalul. Un mp3 player sau ipod pe cine ar deranja?

Monica mai este pana in 19 august! Te vei relaxa si vei astepta cu drag momentul. Important va fi sa fie aleasa perioada exacta in care bebe sa fie dezvoltat si sa nu aiba probleme. Asa ca daca doctorita ta hotaraste asa, inseamna ca asa va fi cel mai bine. Cine o sa-si tina bebeul sanatos in luna august in brate?

Raluca multumesc mult de detalii!

Dana si eu m-am speriat de preturile din magazinele de gravidute! Dar am doua perechi de blugi de gravide din real, cu 29 de ron perechea!!! . E drept ca elasticul acela nu e stramt, nu iti sustine burta, dar mie mi-a placut ca blugii incep doar de sub burta, si pana acolo e elasticul.

techila eventual plec si eu de acasa in 13, ca eu am fost pe forum la ambele nasteri, la celelalte!

Maria-Manga aveai glow-ul asta si pana acuma?

MariaI eu n-am vrut sa investesc de doua ori si in cosulet si in patut. Dar am citit in multe carti ca ar fi mai bunuc cosuletul. Abia astept sa vad caruciorul.

Maria-Manga n-am sangerari in nas, dar am citit ca sunt normale in sarcina. Baga putina vitamina C. Mie in schimb imi sangereaza gingiile intr-un hal... mi-e groaza de cate ori trebuie sa ma spal pe dinti . Nici un pic de spuma nu e alba, toata e roz aprins, cu picaturi mari de rosu de sange. Si nu mi se opreste dupa ce ma limpezesc, inghit putin sange cateva minute... scuze de detalii

Doamne ajuta sa-si vada bunica ta nepotelul si sa apuce sa se joace cu el . Si eu am o bunica de 88 de ani, care chiar daca mai are vreo 7 stranepoti, pe cel de la mine il asteapta mai cu drag . Si daca am fost cea mai rea si neastamparata nepoata .

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Raluca, unguroiaca din mine la dispozitia voastra 22 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Raluca, unguroiaca din mine la dispozitia voastra

22 + Chiara Ada

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

manga, eu am sangerari din nas, cateodata destul de abundente, nu-i bai, e normal. la un moment dat am intrebat ai eu aici si mi s-a zis ca e normal, dar am intrebat si pe tanti doctoresa...acelasi raspuns. e din cauza maririi volumului de sange din corp.
raluka, si am si sangerari din gingii, te sfatuieasc sa iti iei periuta d-aia ultra super extra soft, la mine se oprise cateva zile (dupa aia au revenit si le am si acum), si sa te speli exact ca la carte...cu miscari lente bla bla...

am dormit ca o vaca ordinara, doo ore, super, nici nu a fost asa cald, fi-mea e dormit in camera la copii si nu am auzit-o sforaind...iar am o stare de pot sa sparg avioane. dar nu le sparg, in pat stau

plec ca tre sa vina la mine prietenul Columbo la 5...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

fetelor, pt sangerare nazala eu am optat asa: preventiv imi curat narile dimineata si seara cu "apa de mare - decongestionant nazal". Mi se si desfunda nasul pt ca aveam si inainte pb de la o deviatie de sept si implicit mucoasa iritata ...in plus .. de cand cu sarcina parca se agravase pb ...

este solutie din aceea care se foloseste pt nasul bebeilor si am gasit un produs romanesc mai ieftin (Hipocrate), am dat 8 lei parca pe flacon.

cat despre gingii sangerande .. doua deste sus si eu, vorba fetelor, doar ca eu sunt obisnuita, pt ca de cativa ani asa patesc inainte de fiecare ciclu cu o zi doua ...

daci

33+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

m-am trezit si eu ca nu mai aveam loc in pat
ma mai duc si eu la putina treaba, desi cheful de dimineatza s-a dus pe apa sambetei...

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

La multi ani Ionika!
Daciana este tare frumos blanosul tau.
Ma duc si eu la somn, poate mai prind jumate de ora pana se trezeste strengarul.

31+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Manga, imi pare tare rau pt bunica ta. Stiu cum e sa te desparti de cineva drag si mai stiu si cat de groaznic e sa vezi ca tu nu poti sa faci nimic ca sa poti poti opri timpul. La mine a murit tatal meu acum 5 ani. Cancer la plamani, nimeni nu a putut face nimic. Si acum ma bufneste plansul cand ma gandesc ca nu va putea sa isi vada nepotelul. A fost si mai greu la nunta ca el a murit cu un an inainte. Incerc sa ma gandesc ca Dzeu ia o viata ca sa dea alta pe pamant. Stiu ca nu te ajuta cu nimic dar....mult curaj iti doresc si poate ca bunica ta va apuca macar sa vada bebele.

Daciana, foarte frumos blanosul tau. Imi pare foarte rau ca nu te pot ajuta. Vb cu un medic veterinar poate mai exista totusi altceva ce poti sa ii dai. Paote se poate face ceva si pt el.

Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput