Burtici fericite de septembrie-octombrie (133)
Raspunsuri - Pagina 20
Iulika29 spune:
Må bucur cå Kiki e bine....Si må gandeam ca nu mai scrisese de mult..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas
Dana15 spune:
Anco multumim pentru vestile de la Kiki!
eu ma retrag..va pup cu drag pe toate si sper sa aveti o noapte linistita!
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
ok , maine merg si te sun si iti zic cat e metrul la porcusori. Si mie imi place asta ca e finutz in comparatie cu celelalte ... si exploateaza-ma , zi ce mai iti trebuie de pe aici ca rezolv cu mare placere daca gasesc Aida ... 33+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
cand ai tu timp, chiar nu e graba, sa nu te stresezsa ajungi daca nu ai drum pe acolo
i-am zis si eu mamei si mi-a luat niste material de cearceafuri, dar e de duzina, bleu (de baieti ,iti dai seama) cu niste dracii pe el. si eu nu mai am cum sa ajung in oras prin magazine sa aleg, asa ca...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
crocodana spune:
tulibu, asta ma intreb si eu...
adica eu inteleg ca suntem atat de diferiti si nu poti aplica standarul de 10-13 kg la toata lumea...
e adevarat mai e o luna...cunosc insa persoane care au luat 25 de kg in ultimul trimestru, multe din prietenele mele au ajuns la 20..
asta nu inseamna ca ma lafai..dar e si descurajant cand in ultima saptamana de pe o zi pe alta aveam un kg in plus care culmea se mentine...desi nu retin apa aproape deloc..adica am vazut azi fete cu niste picioare umflate saracutele...
am inceput sa mai calc stramb, inghetata si cate ceva dulce..m-am abtinut atat..
si legat de cola..ca azi dimneata era in top..de vreo o luna si un pic aveam portie jumate de litru pe saptamana...ultimele 2 sapt am baut un litru....asa in 4 zile..cand se termina cu alaptatul ..RUP...
36+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
raluk16 spune:
Croco e bine ca doctorul tau iti da incredere pentru cand va fi sa nasti!
Lullaby eu care credeam ca iti place de mine . Si uite ca n-am mai pus poze cu burta de multa vreme, si chiar am sters azi de pe webshots vreo 20 de poze, sa mai incapa si la altii
Anco multumim mult de vesti! Ce bine ca totul e in regula!
Aida am vrut sa ma mai uit o data la materiale, ca stiu ca si mie ala cu animalele de la ferma si sperietoarea mi-a placut la nebunie si m-a distrat techila foarte tare. Dar am vazut ca albumul cu fitzele pentru bebe nu apare in contul de la semnatura ta (mi-a fost lene sa merg inapoi cateva pagini ). Si voiam sa te intreb daca este o tehnica de a nu aparea asa la lume albumul, ci doar cand dai linkul, ca la picasa.
Raluca tin pumnii sa treaca durerea. Intinde-te pe o parte, nu stiu ce sa zic. Fetele experimentate ziceau ca durerile ca la ciclu inseamna contractii, poate incerci totusi cu nospaul ala... stiu eu?
29+
tulibu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila i-am zis si eu mamei si mi-a luat niste material de cearceafuri, dar e de duzina, bleu (de baieti ,iti dai seama) cu niste dracii pe el. si eu nu mai am cum sa ajung in oras prin magazine sa aleg, asa ca... |
am o intrebare... mama ta e sora cu mama mea? si mie mi-a luat 10 metriiii de material bleu, ca sa imi faca lenjerie, era sa cad de pe fotoliu cand l-am vazut, e atat de banal, am sugerat sa imi faca mie un set, ca vezi doamne imi trebuie(vrajeala), nu de alta dar asa se termina mai repede, si nici nu ma trezesc cu 5 seturi de lenjerie moartea pasiunii. Nu pot sa va zic ce privire mi-a aruncat.
Ioana 28+
bebe
aidaciolac spune:
raluk16 m-am 'enervat' eu azi prin alte parti ale forumului si asa ca am bagat albumul pe privat , dar daca dau link il vedeti aici
... intru sa fac capitol ce tari sunteti ca scrieti mult
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
tulibu spune:
mamaaa, croco, estri de-a mea, si eu visez sa am o sticla de 2 l, pe care sa rup eu singura, si asta e pe bune, chiar visez, va zic eu am luat-o razna rau de tot...
Ioana 28+
bebe
raluk16 spune:
Dana somnic usor!
Iulika si eu daca ajung sa nasc in Baia Mare la spital, tatii nu au voie nici macar pe acelasi etaj cu mamicile. Totul e baricadat, il vezi cand te internezi si apoi abia cand poti umbla pe picioare si mergi la geamul "inchisorii"...
29+
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tulibu
am o intrebare... mama ta e sora cu mama mea? si mie mi-a luat 10 metriiii de material bleu, ca sa imi faca lenjerie, era sa cad de pe fotoliu cand l-am vazut, e atat de banal, am sugerat sa imi faca mie un set, ca vezi doamne imi trebuie(vrajeala), nu de alta dar asa se termina mai repede, si nici nu ma trezesc cu 5 seturi de lenjerie moartea pasiunii. Nu pot sa va zic ce privire mi-a aruncat. Ioana 28+ bebe |
"da' ce-are mama, ca si asa o sa se strice ca ramane mic, ei cresc, si e si ieftin...."plus ca "ce stiu ei, ca-s mici"
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare