Burtici fericite de septembrie-octombrie (133)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monica nimic la tv in seara asta. Ma uit la un film vechi din '98 pe prima, ca e vorba de o adolescenta care ramane gravida la 15 ani...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Untura untura. Se poate pune si ulei, dar daa pui ulei in loc de untura, carne de pui in loc de un vitzel sanatos si gras, o sa iasa in loc de un gulas gras o tocanitza usoara. Multi pun si slana, mie asta deja mi se pare exagerat, da' nu discutam gusturile.

..sunt sigura ca Raluka16 deja saliveaza

Cea mai fericita 34 + cu

esti o scumpa!

29+

eu mi-am imaginat cum arata aceasta mancare pe post de "salata" langa legumele tale eco din gradina

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Am revenit! am rezolvat inca o problema: oftalmologul (imi trebuia pentru spital recomandare ptr cezariana)

Andre super buna reteta de gulyas, fetelor e reteta originala, pe cuvant!

Dana 15, tu mai faci morfologie de sarcina trim 3? Am vazut ca avem aceeasi varsta, deci nastem cam in aceeasi perioada. Eu am auzit ca ar fi optional, ca daca doamne fereste se vede ceva nasol la bebe, ce poti sa mai faci la varsta de 34 de saptamani? Oare sunt bani aruncati pe fereastra?

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

crocodana nu e bine cu chlamydia aia. Trebuie pus antibiotic inainte sa se rupa membranele cred, ca si la streptococ. Poate trebuie si tratament inainte. Si eu stiu ca si Dana ca nu e bine pentru bebe. Cel mai surprinzator mi se pare ca eu stiam de chlmaydia ca e o infectie cu transmitere sexuala care da infertilitate sau (daca se reuseste o sarcina) pierderea ei in primul trimestru. Oare am auzit doar baliverne? Si aici pe dc erau multe fete care erau terminate ca nu li s-a facut analiza la inceputul sarcinii, sa faca tratament si sa nu piarda sarcina. De aia eu zic ca poate e gresita analiza. Cum ar fi sa o repeti? Si cred ca in secretie apare doar cand e infectia acuta, in rest se face analiza de sange, nu? Cred ca am luat-o pe aratura...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

poze

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Lucia nu-i stres, daca nu miroase pana la mine e ok, se poate povesti orice .

29+

Mergi la inceput

Heiii fetelor si noua ne-a spus la cursuri ca putem manca absolut orice cand alaptam si ca la bebelaci chiar le place sa se schimbe cate putin gustul laptelui...in functie de ce mancam.
Asa cum a zis si Ralu...poate fi si mai dulce...si mai cu ceapa...pt ei e un deliciu

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Aida la fiecare poza nu ma puteam hotari care imi place mai mult. Dar cred ca ala cu animalutele de la ferma m-a dat pe spate . Si patutul e superb! Si gecutza de blugi, deja mi-l imaginam asa smecheras, pe o motocicleta

Eu la masini de cusut am inteles ca singer alea is cele mai bune, dar poate sunt doar vorbe ca nu ma pricep.

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

poze

super materialul acela cu Bart Simpson......cool
si geaca de blugi

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

asa stiu si eu cu alimentatia...singura restrictie e cand facem furia laptelui, sa mai diminuam lichidele si lactatele...

Aida, m-ai innebunit cu materialele unde gasesc si eu asa frumoase??? si gecutza... mi-l si inchipui asa micutz si trendy

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput