Prietenie la plesneala-*64*-"Cutremuratele"
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI KARI!
Cu intarziere,dar din inima...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marami![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Delfino, concediu placut si mult soare. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cutremuratele-virusatele-pleznitele-deprimate, wellcome, io zic sa schimbam sensul pana nu ne inecam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozne-npoze Before you judge me, try hard to love me. |
Io????Pai ce sa fac????
![](icon_smile_big.gif)
Poate o vraja intrinsenca si incomensurabila in spatiul medio-temporal al multitudinii de lumi paralele si perpendicular pe incomprehensiunea dualitatii date...ma scuzati!
![](japonez.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
ralualexandrei spune:
Salutari si de la mine si eu tot la cafea ,multam Rhoneea.
Eu azi ma indeletnicesc cu coptul ardeilor si al vinetelor si cu ingrijitul copiilor,ai mei plus finutzii gemeni.Asta v-am spus ca sa-mi motivez absentza de pana la ora asta.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
kay spune:
Tzuni, a reusit din prima, ca ma ameteste deja de vreo 4 ani... Si mi-a facut si-un copil... Asa ca e cam tarziu sa-l refuz...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
hallo,
marami, desigur ca primesc cu uratul. beutura nu mai este! multam de urari! tu ce crosetezi noaptea, nu ai somn?
tare-i buna viata la tara...munte, aer curat, liniste, totul de-a gata...ehe, trai pe vatrai!
cam multa liniste.....toata lumea e in concediu?
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.comBazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
nuuu,eu sunt acasa...afara a inceput sa ploua si ma gandesc
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andruskandu/andruskandu.jpg)
andruskandu spune:
Hello, hello!
Ce mai faceti, plesnite cutremurate?
Eu n-am simtit cutremurul, desi eram pe scaun, la munca, dar eram in verva cu cineva la serviciu, duceam munca de lamurire...dar un coleg ce-mi tinea companie l-a simtit
...
Cu intarziere,
LA MULTI ANI!
Sa traiesti fericita alaturi de cei dragi, Kari! Si multe flori in viata!
Delphi, sigur e de la tine miscarea... sper sa se lase cu ceva... poate sunt nasa. Si multumesc din suflet, stii tu pentru ce....
Ieri dimi, cand am plecat spre munca (adica noaptea la 3.30) l-am simtit fierbinte pe Andreiut, si mi-am zis ca iar a racit... off, o luam de la capat... I-am dat pe loc nurofen si l-am lasat in pace.
Dar azi dimineata cand m-am intors... surpriza! Andreiutul meu era plin de bubite, unele deja cu lichid (pe spate). Concluzia? Ati ghicit.. are varicela.
Doua saptamani, consemnatiune la domiciliu, vai mama mea...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
Ank83 spune:
Heloou ... primiti printre voi mai o prietena plesnita ....???
Ank Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ank83 Heloou ... primiti printre voi mai o prietena plesnita ![]() Ank ![]() ![]() ![]() Poze pitici |
Primim normal dar ia treci tu repede la testele de pe prima pagina ca altfel nu se poate
![](icon_smile_big.gif)
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2