Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (124)
Raspunsuri - Pagina 9
laura_oana spune:
rein...Da! sunt in Romania..in Caras-Severin..la aprox 40 km de Resita.Valiug este un sat la vreo 2 km mai jos de staiunea Crivaia( noi am stat in Crivaia) este un baraj si pana pe muntele Semenic mai sunt doar cativa km..spre Semenic se afla staiunea Garana ( renumita pt conceretele anuale de jazz,si folk si ceva concursuri de biciclete)anul acesta la Garana la festivalul de jazz parca a venit Elena Udrea si a fost huiduita!
e o zona super frumoasa..pacat ca nu se investeste in ea atat cat ar trebui.
tre sa fug.
va pup
azi dorm cu edy la mama ca dimineata pleaca si sa nu se tot plimbe prin oras dupa noi.
sa vedem care da cafeaua maine dimineata!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
roxanici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rein I'm back in biznis!! Uitati un www.flickr.com/photos/33881321@N03/3833619904/in/photostream/" target="_blank">copil si www.flickr.com/photos/33881321@N03/3832826727/in/photostream/ " target="_blank">papica lui rein |
ma da ce e diferit fata de acu 2 zile cand erai in butoi?!
pfuuuui ce samana copilu asta mic cu tine...mie asa imi pare...si...cand o crescut dom'le de e gata diversificat.
Diana, spor la casuta!!! hai cu casa! hai cu casa! abia astept sa vad ce-o iesi.
rein spune:
Pai e diferit,rox, ca am trecut si printr-o indigestie care m-a facut sa vad lumea cu ochi mai buni. Am mancat o inghetata recongelata in frigiderul meu si am iesit si pe gura si pe alte parti de s-au dus toate toxinele si cu ele gandurile negre si vreo 2 kile. Am tras bine apa dupa ele si iata-ma-s proaspata ca o floare de primavara.
menuet spune:
Bazai si eu dar nu prea mult..am veveritza cu un gat rosu care nu o lasa sa manance, sa bea, sa doarma etc etc.Avem febra pe care nu reusesc sa io scad e tot timpul fierbintica, sosete ude nu suporta urla de se incinge mai tare si renunt la ele.Am bagat antibioticul sper ca de maine seara sa se mai amelioreze treaba ca suntem zombii rau amandoua.
In rest e veveritza pe care o stiti.
Pup..plange iar
laura_oana spune:
buna dimi
nu a dat inca nimeni cafeaua????
sa inteleg ca mai sunteti in concediu si dormiti pana mai tarziu???
sau
stupul albinutelor nu mai bazaie ca inainte?
ia sa va dau eu o cafea tare sa va reveniti si sa bazaiti ca inainte.
pupam pe Veve bolnavioara sa isi revina repede-repede.am vazut si pozele vostre din concediu..superbe si banuiesc ca v-ati simtit minunat.
vazut si bb mic care numai e mic ca doar face 7 luni..uff ca imi vine sa il manc tot de scump ce e si mie la fel ca lu` Roxanici mi se pare ca seamana cu tine!
am scapat de micul terorist pana duminica dar parca deja mi dor de el.
am bagat scurt o piata si am cumparat 10 kile de vinete asa ca azi fac "sauna".
hai va pup si mai revin..sper sa reveniti si voi, macar cateva randuri acolo ..bazaiti..bazaiti albinutelor.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
laura_oana spune:
azi avem o sarbatorita in stup..poate cu ocazia asta mai da un semn si pe la noi si ne mai zice ceva si de bondarelul ei Vlad!
La Multi Ani Magdalena76!
kitty...pe unde esti?
elyanne spune:
Eu citesc zilnic... dar zau daca am ce sa scriu
Nimic nou ... puturosii mei tot pe loc
Si la vorbe, si la greutate... avem incontinuare 10,50 - 11 kg...
Numai la prostii nu satu pe loc, in fiecare zi distrug ceva
laura_oana spune:
elyanne...deci nu e numai edy al meu e distrugator...
pe ce pune mana tre sa rupa, sparga sau sa arunce.
la kile..edy se cam invarte in jur de 14 kile ..dar e inaltut ( nu l-am mai masurat de mult) dar mie mi se pare slab.