Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (124)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Noi plecam duminica la mare... si evident ca nu pot pleca linistita... nu s-au mai imbolnavit de 5 luni, iar marti dupa-amiaza Mihai a facut febra, 39 ... fara muci, tuse, vreo masea sa iasa (au iesit toate) sau sa fie stricat la burtica... nu vomita, nu era pleostit... doar febra... In plus, febra scadea fara sa-i dau antitermice... iar crestea... si tot asa pana miercuri pe la pranz...
Evident, pediatrul lor in concediu ... am mers degeaba pana acolo... ii tinea cineva locul, dar avea pacientii ei, pacientii dr. nostru... pus pici la vaccin... am renuntat ... Iar de atunci nu a mai facut nici febra, nici altceva... Dar eu tot nu's linistita Sa faca febra atat de mare de al deshidratare? E singurul motiv care s-ar potrivi...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eliana, mie Alex mi-a facut asa febra o zi si o noapte (evident duminica, eram in concediu, nici n-am avut unde sa il duc) si luni dimineata era bine mersi ca o floare. Nu stiu ce a avut. Nu stiu cum s-ar manifesta o infectie urinara de exemplu, daca l-ar tine febra mai mult sau ce alte simptome ar avea, asta a fost tot ce mi-a putut trece prin cap.
O sa il fac oricum niste analize in perioada urmatoare, mai ales ca avem nevoie si pentru gradinita.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Next

Mergi la inceput