Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (124)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Si pe mine m-a disperat cu pusul mana pe puta. Am zis ca o tai si o dau la rate. Ma trezesc mereu noaptea sa il urmaresc, sa vad daca pune mana. Vad ca da rezultate cu taiatul la rate, e pe drumul cel bun. Dar de vreo 2 luni ma chinui cu el. Abia astept botezul duminica. Stefan doarme foarte putin ziua. Tot zic ca are colici. Sa vedem dupa 4 luni. Mihai e bine, nu vrea la gradinita, stie ca eu nu o sa stau cu el. El mi-a zis acum cateva zile ca nu vrea la gradi ca nu e mama, ca nu raman cu el. II explic ca nu il las acolo, dar el se agata de gatul meu si zice, mami, cu mami. Nu stiu ce o sa fac, ca mor sa il stiu plangand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Diana, iti multumesc, am citit, e exact ce-mi trebuie sa stiu. Ma voi stradui sa si aplic ce arata ei acolo.
Rox, multumesc de raspuns.

La noi trasul de puta a fost un simptom al infectiei urinare. Acum dupa ce s-a facut bine si l-am si decalotat, nu il mai intereseaza deloc. A invatat sa-si traga singur si pielicica aceea la baita si se spala bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

mai la noi nu cred ca e vorba de vreo infectie ...cand am fost in concediu in prima zi cand am ajuns era acolo un bb mai mic decat Edy si era tot cu mana la puta si se tragea de ea intruna..si Edy la vazut.dar se mai "tragea" de puta cand il deranja in chilotei.. era ca si cum si-o aranjeaza.acum vad ca nu mai trege de ea ..si nu tragea tot timpul..il vedeam ca trage de ea cand era concentrat la ceva si fara s aisi dea seama ..ca mereu il intrebam cand il vedeam daca face pisu si tresarea si se uita mirat la mine si spunea ca nu, il intrebam daca il doare zicea ca nu...era un inceput de tic.dar vad ca numai face si ma bucura..decalotat e de la 3 luni si nu am avut nici un fel de probleme cu " cucu" ( asa ii zice Edy)

azi m-a terminat cu nervii cu : de ceeeee??? da de undeee? si iar deeee ceee? de undee ? vreau si vad si eu de unde!!!! si iar de la capat!!!
cu toate ca stie raspunsurile ma terorizeaza cu de ceee si de undee si cand ii intorc eu intrebarea imi raspunde frumos ..dar ii place lui sa ma intrebe la nesfarsit acelasi lucru care merge din : de ceee in deee cee si deee undeee!!!

de ce noaptea e luna si ziua e soarele maaamaaa???? i-am explicat pana m-am plictisit eu ca el mai avea in repertoriu multe de ce-uri!
pana intr-o zi cand imi zice : mamiii uite luna!! ai zis ca doar noaptea e luna!!!se vedea luna pe cer si cum el merge tot cu nasul e sus a vazut-o!!!

de ce eu sunt baiat si cristiana fata??? de ce am cuc si cristiana puta de fata???

si pot continua..asta asa sa vedeti ce discutii am eu cu fiu-miu! ca arunca cu intrebarile de genu celor de mai sus asa pe nepregatite cand nici nu te astepti si cand e plin de lume necunoscuta in jur.

o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Trasul de putza a fost prezent si la Vlad, acuma vad ca a lasat-o mai moale.

Sa il laud si eu pe Dl. Vlad ca a "sarit" de cele 12 kilograme psihologice. Deja era pe 11 kile si oarece de un an aproape. Cred ca isi face efectu laptele de capra pe care il bea de vreo doua luni. Cat despre inaltime, are 92 cm. Eu ma declar f multumita, desi e catalogat "slabut". Mananca mai binisor, am ajuns la performanta de a cere "papa" si "nani".
E foarte activ, e ca argintul viu. Nu sta locului deloc si a devenit fffffff incapatzanat si chiar obraznicut as zice. Face exact ce ii zic ca nu e voie si daca il cert si il intreb apoi daca va mai face spune senin "DA!".

No, cam astea ar fi despre noi.

Felicit mamicile care au vreme si energie sa isi plimbe odraslele peste tot. Foarte faine locurile pe unde ati fost Kit si Rox.
Da' ce m-am distrat de Maria de Tzuna. Cum face ea baie cu ratzustele, e totala.

Va pupez. Sa aveti o seara faina si un somn lin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Buna dimineata!

Azi fac 3 randuri de bagaje. Maine al meu sot ne debarca la mama la Valeni, unde vom sta o saptamana. El pleaca in perioada asta in Nemtia si nu pot ramane eu singura.
Apoi il lasam pe micul la mama si w-endul viitor plecam si noi cu Petru in concediu in Grecia deci trebuie sa am si bagajele de vacanta facute.
Sper sa mai pot intra.

Mergi la inceput

Rein, sedere placuta la Valeni si concediu fain la Greci!

Mergi la inceput

Dau io cavei azi.

Cum mai stau piticii cu scutecul de noaptea si de zi?
Ca Vlad inca face pisu pe el la somnul de amiaz (mai rar) si la cel de noapte (aprope mereu, cu rare exceptii). Ma gandesc ca pana nu constientizeaza mintiuca lui in somn nu rezolv nimic. Iar de trezit nu e cazul caci nu vrea sa faca daca nu il scapa.

Va doresc o zi faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

Rein iti doresc vacanta placuta si o sa-ti simt lipsa!

Maramushaaa...mi-ai luat locul, un mesaj seara la culcare si unul la trezire, hai sa te tzuc !
Relax cu scutecul...bine ca zice ziua, eu spun ca noaptea o sa vina de la sine. Felicitari pentru grasun!

Laura...e curios cupilu, tocmai pentru ca stie atat de multe!
Am vazut ca si tu te-ai chinuit din greu sa resuscitezi stupul, cateva mesaje pe pagina... grea treaba...si degeabaaaaa.
Sanatate va doresc la amandoi!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

oohoohooo multu` de cafea. carmen.
pup grasunu si la fel patesc si eu, altii gen socrela il catalogheaza " slabut pt varsta lui"..asta e , el manca binisor, doarme si cate 3- aproape 4 ore dupa-amiaza noaptea o doarme bine ( aseara de la 22.00- pana azi dimi la 9.00 cu trezirea de la ora 4 pt pisu la olita si apoi la vreo juma de ora pt ceai )
- cum a fo cu diaree a baut ceai de menta la culcare asa ca era normal ca peste noapte sa mai ceara.acum baga 2 felii de paine prajta si alta sticla de ceai.si zice ca e foarte bun.
asa ca pup ochisorii aia frumosi ai "slabutului" si stai linistita ca fiecare creste in felul lui si mai ales daca e ca argintul viu( asa e e si edy) nu se prinde mare lucru de ei!!

cat despre pisu noaptea ..pana nu contientizeaza singur eu zic ca nu are rost sa il trezesti tu!..strict parerea mea.
azi noapte asa bine dormeam cand s-a trezit edy si a cerut olita ca i-am zis : fa mami pe tine ca ai pampi!" la care copilu cu mai multa minte decat mine zice :"nuu fac pe mine , ca sunt male...adu olita acumaaaa!!!"si nu face pe el daca are pampi nici sa il impusti.
ieri am fost in parc si e ceva de mers pe jos de la noi pana acolo si pe drum a zis ca face kk..am scos repede pampi din geanta( plecasem pregatita) i l-am pus repede si i-am zis ca poate sa faca ...credeti ca a facut ??? NUUU ...pana acasa mi-a zis ...hai mai repede sa fac la olita kk! nu veau fac in pampi!!!"
deci cand va constientiza si va invata singurel sa tina sa nu dea drumul atunci va fi ok..pana atunci nu stiu ce sa zic..eu una nu l-am trezit noaptea sa il pun..a inceput singurel acum vreo 2-3 sapt., a renuntat la pampi singur atunci cand s-a simtit el in regula ..acum l-a cerut noaptea de cand cu diareea ..cred ca asa se simte in siguranta desi nu face in el cere olita .

Kit....tot incerc, si incerc..si mai suflu " buchon la buchon" mai fac masaj la "inima" dar respira putin iar se opreste /...sper din inimaaaa sa nu intre in "coma"

si da sa stii ca edy e foooartee curios.chiar ieri de dimineata plecam in oras si el ca de obicei se opreste si analizeaza..tot scuipata, tot rahatu de catel, orice mizerie, hartie si se dracu se mai geseste pe jos si ma intreaba ..asta ce e? dar de ce e pe jos si nu la gunoi? pot sa calc? ce goanga e asta? uite mamii un kk-tel de catel!~!! si lumee in juru nostru uni se uita mirati, altii rad..io ma fac miiicaaaa..la care un domn ma intreaba: doamna cati ani are copilu, ca nu e foarte mare dare foartee curios! sa nu va deranjeze asta e foarte bine ca e asa curios! ii va prinde bine pe la 7-8 ani!..daaa ce sa zic ii prinde bine dar ar fi si mai bine sa ma intrebe doar pe mine in soapta nu sa urle in gura mare: uitee mamii un kk-at de cateL! de ce l-a facut aici???" si daca se nimereste o doamna aranjata ca zilel trecute intamplator in zona cu un catel in lesa si edy sa strige:" mamii catelu asta a facut kk acolo? si doamna resptectiuva sa se uite cu o ciuda la mine de am crezut ca asmute ditamai catelu pe noi!

e copil ..si vrea sa stie multe si inca nu realizeaza ca tre sa se controleze..e foarte entuziasmat de cate ceva ..acu cesa fac sa il leg la gura??macar pt 5 minute !!sa nu chemati protectia va rog...era doar un gand!

sper ca v-am facut sa zambiti putin in diineata asta ..poate asa mai scrieti cateva randuri .

si pt ca ieri am fo tuta si am uitat cu scuzele de rigoare spun acum:

La Multi Ani Loina_In!!!!

Rein...concediu placut la Greci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

noi ne-am trezit cu un concediu neprogramat ca a primit sotul de la serviciu o vacanta de 2 persoane la Nisipurile de aur asa ca saptamana viitoare o taiem la bulgari, singuri ca 2 porumbei

In rest, despre noi nimic nou, Alex e bine, il aducem din octombrie, va merge la gradinita Smiley, eu imi continui antrenamentele in speranta ca voi reusi sa termin Maratonul Bucuresti in octombrie, actele pentru casa sunt aproape gata (am bagat deja vreo 50 de mil in 6 luni numai pe hartogarie (avize, taxe, studii), si inca n-am ajuns la autorizatie)... si cam atat

Vacanta placuta celor care mai pleaca in perioada asta!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput