Bucurii de sept-oct 2006 (169)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cristina, cum sa nu, dar hai ca-ti trimit eu o tastatura, nu noua, dar o tin degeaba intr-o cutie pe sifonier.

Chiar aveam nevoie de parerile voastre.

Maria este in genere un copil cuminte. Dar mai face si exceptii.
De ex. azi nu voia sa o dezbrace buni de pantalonii cu care merge in oras.
A trebuit sa-i explic la telefon ca-s pantalonii cu care merge in Copou la masinute si n-o sa aiba cu ce sa mearga acolo.
I-a tras una lui buni (de obicei nu loveste). I-am spus lui buni sa-i spuna sa-i fie rusine si ca o spune lui tataie, mie si lui tat'su.

Apoi nu voia sa stea sa o imbrace cu pantalonii de stat in casa/afara in curte.
Stau cateodata si ma uit fix la ea si-i explic cum e bine si cum nu e bine sa faca. De ex. aseara am rugat-o sa fie cuminte la buni azi si sa fie ascultatoare, ca ieri au fost la cineva in vizita, s-a simtit bine fata si nu mai voia sa plece. Se mai lasa si de cur in jos... Circul de pe lume.

Si ea azi ce a facut?

La voi ce terapii mai dau roade?

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.6,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

"Hielau"...a la Moldova...

Zilele acestea...am disparut...la taica-miu pe plantatie... A venit, din Bucuresti, sora lui, care e si nana mea de botez, si am stat cu ei... Om cu "mari responsabilitati"... taica-miu a reusit performanta de a-si virusa computerul, pentru a treia oara luna aceasta... So... ioc computer...
Deh...nici eu nu mi-s mai breaza... Sunt "oleaca"... "drogy"... de la cat- calmant forte si tador am bagat in mine, in decursul acestor zile... Maseaua asta ma dispera......Am fost la dentist...dar avand in vedere ca inca e in stadiul de umflare (maseaua...)...nu are cum sa ma repare... asa ca m-a bagat pe antibiotic si calmante pentru durere... Deh...pe langa faptul ca au rol de "amortire" a durerii...calmantele mai au efect si de somnifer...Si...n-ar fi chiar asa rau...daca n-as fi adormit pe unde apucam...(la masa, in timp ce asteptam sa incepem sa mancam, printre trandafiri, in timp ce ma delectam cu mirosul lor chiar si la buda... ...am avut o tentativa...dar mi-am revenit cand am dat cu...freza de faianta... )... Pe bune, e groaznic sa nu poti tine ochii deschisi...oricat te-ai chinui...si sa adormi instantaneu... ... Aseara, cand am ajuns acasa...am citit prospectul unuia dintre calmante si...contine fenobarbital......de aici, cred ca si starea mea de somnolenta...acuta... Frate...si eu...am bagat...ca sa scap de durerea insuportabila...
Pai da...daca nu eu atunci cine...daca nu mie atunci cui?!
Cum am petrecut de ziua mea? Deh...printre reprize de somn... am avut timp sa ciocnesc si o cupa de sampanie (pentru copii...eu...)...sa servesc tortul...a fost de inghetata...Stiu...ca sotul a facut gratar...dar nush' cand s-a mancat...pentru ca eu am adormit in scaunul pliant...din fata mesei......Si, m-au lasat dragii de ei...sa ma odihnesc......Prezenti au fost : sora-mea cu sotul (nepotul e la Iasi, la bunici), inca doua familii (prieteni din gasca) cu,,, copiii lor, taica-miu si nanii... care... au plecat aseara...Ah...si Judy...motanul unei prietene prezente la "adunare"......
Deh...ei, cica s-au distrat...eu...am mai dormit...asa de control...... n-am facut pozici...pentru ca, am spus ca nu va fi nimeni de ziua mea si...am imprumutat aparatul unei prietene...ce a plecat in concediu la rude, in Targu Mures... dar...pana la urma am avut camera si "m-au tras in film"... ...poate ajung pe youtube...cum le "zoilesc" ...in flori... No...ca treb'e sa ascund caseta...
In rest..."tat normal'...

Lexi, sar'mana pentru urari si flori! Sunt superbe! Mercic si pentru grija, ! Esti draguta!
Felicitari Mariei pentru renuntatul la suzi...
Cat despe plansul la gradi......imi pare rau pentru micuta... Draga de ea...nu stiu ce sa spun... Educatoarea ce parere are? Offf...si eu ma gandesc cu teama la cat va plange micuta mea...cand va ramane la gradi'...Plus ca nu va intelege nimeni ce vorbeste...offf......
Ma gandesc ca, poate daca ai reusi sa o iei tu de la gradi'...Nu stiu ce sa spun...

Xan, mercic pentru urari, scumpo! Astept cu nerabdare sa redevii activa pe topic...sper sa se intample cat de curand... chiar se simte lipsa ta! chir si telegrafica...cum esti...
fetele! Diana cum este?

Ramo, iti multumesc, draguta mea... Iti multumesc pentru urari, pentru cuvintele frumoase...
Ehe...de maine...gata in vacanta cu voi... suuuuper!!!! Concediu placut, drum bun, distractie pe masura...sa faci multe pozici...caci abia astept sa o vad pe Patri, frumoasa "bronzolici" ... Sa auzim numai de bine cand va intoarceti!

Princess, sar'mana pentru urari! Esti o scumpa! Iti multumesc! si toata admiratia din lume pentru tine!
pentru Rares... ma bucur ca e fericit! Si ca tu te simti mai bine!
Cu intarziere si scuzele de rigoare: La multi ani, sotului! Multa sanatate si impliniri!

Andreea, offf...draguta mea...asta iti mai lipsea... imi pare foarte rau pentru tot ceea ce am citit... Fii tare, scumpo... Multa putere sa treci cu bine peste toate... trebuie sa existe fericire si pentru tine si cel mic... Dumnezeu are sa va ofere atunci cand te vei astepta mai putin... ai incredere si ramai optimista...Esti o luptatoare, la fel ca si puiul tau! Tot respectul si admiratia pentru voi! Sunt alaturi de tine!

Gety, cum stai cu,,,cantarul?
Deh...eu nu sunt in masura sa spun ce si cum...atat timp cat la fii-mea nu are efect nici o metoda de "calmare"... e atat de incapatanata incat......nush...ce sa mai fac... Cred ca o sa am ceva de "furca", pe viitor, cu personalitatea si comportamentul fii-mii...

Itzy, sa va fie de bine concediul! Distractie placuta la nunta! Casa de piatra, surorii tale!

Lilina, cum e, soro, la noul jobb? sa-mi spui daca te exploateaza careva ca vin cu... peste ei... Spor...la treburi!!!

Eunice, te felicit pentru dorinta pe care o ai! Esti de apreciat! Sa va dea Dumnezeu o fetita frumoasa si cuminte! astept sa vad schimbari la semnatura...

Pufy, spor la serviciu!

Floricel, felicitari! Sarcina usoara si multa sanatate!

Va tzuc pe toate!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gety multumesc de oferta, dar nu cred ca ma poti rezolva, e vorba de tastatura de laptop.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cristina, eu nu-i interzic plansul, pot eu sa-i promit si luna de pe cer, ea oricum va plange. Si o inteleg, ma pun in locul ei si-mi dau seama ca as fi ingrozita.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Of, Lexi , ce rau imi pare de papusica ta..... Te doare sufletul cand o vezi plangand.....stiu cum e....
Eu as incerca s-o pregatesc psihic in ziua anterioara pentru fiecare zi care urmeaza, adica sa ii spun(de n-shpe mii de ori) ca "maine mergem la gradi , la copii, si ca mama(de ex.0 va sta cu ea putin, apoi va pleca pana la servici iar dupa putina vreme se va intoarce la ea si o va lua acasa; intre timp educatoarele, care iubesc copilasii mult de tot, vor avea grija de ea si de ceilalti copii...."
La noi intotdeauna a functionat(la amandoi) "pregatirea" psihica ....
Va tin pumnii sa treceti cat mai usor posibil peste perioada aceasta atat de delicata....

Itzy, Cristina, ce ma bucur sa vad postarile voastre!

Mexxa din cate imi dau seama situatia la voi e tensionata rau....nu stiu ce sa zic....numai Dumnezeu stie cum e mai bine pentru fiecare dintre noi, asa ca doar la El vei gasi raspunsul si indrumarea de care ai nevoie. pe Sebi!

Roxana m-au trecut fiori reci citind patania cu fierul de calcat...brrrr! Ce scandal faceam eu daca nu isi recunostea vina..... Bine ca e ok ingerasul mic. si pe Daria(ce frumos povestesti despre ei...)!

Eu sunt bucuroasa! Mi-era atat de dor de servici.......Mi-a lipsit....adrenalina, provocarile(fiecare caz e o noua provocare), sirenele, colegii....totul!Acum mi-e bine!!!!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Va astept cu o la un NOU CAPITOL

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput