Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 16
Reallaura spune:
Doloress daaa, sper sper!!! 4 ani fara urati, mmm, cui nu-i place afacere asta?
cu putin ajutor de la Dumnezeu 
Desiree au o memorie incredibila, inmagazineaza tot in capsoarele lor micute!! Vorba lui Doloress nu-ti mai fa griji, din cate am vazut chiar si asa, in poze, mi se pare f evoluata Victoria, cum va ajuta ea prin casa si face si haz...hiihi
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Victoria_mami spune:
Doloress, Patrick e normal sa nu le faca inca, ptr. ca a fost prematur. Parca citisem undeva ca daca, de ex. s-a nascut la 7 luni (nu mai stiu Patrck la cate lunisoare s-a nascut), va face la 14 luni ce fac copiii nascuti la termen la 12... sau ceva de genul...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
V-am spus cum imi pune picaturi in nas si face "hapciu" si incearca sa ma sperie cu "baaaa" ca sa radem amandoi?? E atat de haios si profita de orice prilej sa faca nitel haz.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Victoria_mami spune:
Laurita, ce fain va jucati voi; noi ne jucam doar invers: adica ea fuge si raaaaaaaaadeeee si mamai sau dada o prind si o gadila; dar e mult mai fun anticiparea decat de fapt gadilatul propriu.
Laurita, mult succes!
Laurita si Doloress, multumesc mult de complimente.
_
Victoria_mami spune:
Mi-am mai amintit ceva: daca se murdareste pe maini vine si isi sterge mainile pe pantalonii mei daca suntem afara, daca suntem in casa imi arata si "cere" un servetel umed; mai nou cand ii schimb scutecul se sterge ea
; da cu piciorul in minge, o arunca sa sara... incearca sa bea apa din sticla, dar inca nu stie! Ea baga limbuta in sticla. ![]()
Edit, ca acum a facut iar si mi-am amintit: ceva funny! Se ia daddy cu mainile de cap si zice "Ay! This mama!!!" si ea se ia isi pune manutele in cap si zice "Dadaaaaa!"
Ha! Si daddy credea ca va fi de partea lui! Na-na-na-na-na!
_
vias spune:
sper sa ma iertati ca intru la voi pentru cu totul altceva.
Alex, este un copilas de 1 an si 3 luni...dar care are deja 2 operatii la inimioara si urmeaza a 3a in 9 zile.
La semnatura mea gasiti mai multe informatii.
Va rog, cele care puteti, sa ne ajutati sa-l ajutam pe Alex, acum cand inca se mai poate face ceva!
Multumesc mult, 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Neata fete!!! Treceti la ca se raceste!!Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 |
auzi, stii ce? poa sa se raceasca cafea ta. ma doare in pix. Ca azi ne da Doloress cu

sa ne facem toate
-ca e ziua ei.la multi ani, sa ne traiesti, sa infloreshti, sa slabesti, sa fii frumoasa si la punga grasa, sa fii iubita si implinita

Nu mai am rime
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
gabitzam spune:
La multi ani draguta noastra Doloress
Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri mult de tot de baietii tai, sa-ti mearga totul din plin!
Alaturi de SEBI
YLARI spune:
Neatza fetelor!
Camy astept raspunsul referitor la sucursala. Pupici.
Of eu aseara nu am mai avut timp sa postez, ca deh, treaba cu gramada, socramiu a scarpinato pe Eva intre cornitze si a fost supermaraita si alintata, m-a facut cu nervii. Dar m-am luat de el, i-am zis ca daca eu spun NU copilului sa nu vina el sa-i ofere lucrul ala hodoronc tronc asa, ca nu mai intelege nimic si ma ia de dusmanca.
In fine, Eva vorbeste foarte mult pe limba ei dar nuimita nimic
zice mama, tata, da, alo si cam atat... Dar eu nu ma impacientez, vorbesc cu ea in continuu, poate poate si-o da si ea drumul la imitat.
Vai iaeri m-am suparat foarte tare, aici la Crangasi este un fel de mini mall si am fost ieri sa il bantui un pic. La plecare am zis sa intru si intr-o librarie poate imi iau o carte. Destul de mica libraria dar aveam loc sa intru printre rafturi fara sa atinga fata ceva. Cum am intrat s-a luat de mine vanzatorul ca n-am facut bine ca am intrat, ca el tocmai a facut curat pe jos
si murdaresc eu cu carutzul (cu ce nu stiu ca era curat si pe jos pe afara, si rotzile erau ok, nu erau mai murdare ca talpile oricui) si ca nu-i face bine nici la copil. Nenea asta m-a mai dat o data afara din libraria lui de 2 lei asta iarna cand mersesem acolo sa-i iau cadou lui tati de sf Nicolae. Mooaaama, am vazut negru in fatza okilor, l-am porcait ca la usa cortului, nu-i e rusine, cum sa ma dea afara cu copilul de acolo, fetelor nu inteleg oamenii astia cat de rai pot fi, asta are o repulsie fatza de copii, asta e clar. Si i-am zis ca vin si cu sotzul sa-l aranjeze un pic (evident doar asa ca sa-l vad ce fatza face cand se vede amenintzat) Urat ce am facut si cum am reactionat dar pur si simplu omul asta mi-a blocat sinapsele...
Va pup, fug sa-i dau la fata sa pape.
Am vazut ca vorbiti de epilare, of de s-ar inventa ceva sa scap definitiv de parul asta tare bine ar fi...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

ca se raceste!!